Ama kabul edersin kavga çıkartıp sataşmazsın bizde uzatmayızMesela yarışma esnasında tanımadığım kisilerden de oy alıyorum sitede mesela hiç merhabam olmayan üyeler bir kaç yarışmada bana oy vermiş de olabiliyor ...yani demek ki benim sunumumda bişeyi beğeniyor ki bana oy veriyor diye düşünüyorum o zamanda
Bu konu ne kadar konusulsa da çözümü yok bence zamanında bende demiş olabilirim bunu inkar etmiyorum
Senin öyle biliyorumkimsenin ismine bakmadan veriyorum oyumu kanki manki yok bende güzel sunuma hayranım ama bazı emek verilen sunumlara yemeklere de oy verilmekiNevreste nevroş editör teyze artık sen başka bir yol bulman lazım İYİ OLAN KAZANSIN
İşte bende tam bunu diyecektim ...yemek topigi hariç diğer topiklerde yada profil mesajlarında yemek yarışmasına katıldım demek oy istemeyi cagirsitiyor bu şekilde bir engel konulabilir miYok zaten her kazanan için söylemedim.
Aynen açıkladığınız gibi, belirli bir topikte arkadaşları olan üyeler "kızlarr yarışmaya katıldımmm" dediğinde otomatikman 20 oy daha alıyor ve dengeler bozuluyor. Konuda nick gizlenmesi mümkün değilmiş ama en azından oylar gizlenebilir. Hakkıyla kazanan herkesi tebrik ediyorum.
İşte gördün mü baksam vermezdimSenin öyle biliyorumÖyle olmasa bana vermezsin
Aynen öyle bunu yazıp durmak bir çözüme ulaştırmayacaksa yazmaya gerek de yok diye düşünüyorum .Ama kabul edersin kavga çıkartıp sataşmazsın bizde uzatmayız
Evet öyleymiş malesef kiMatmazel - ,bir de şunu da eklemek istiyorum, yarışmaya girerken aynı sizin gibiydim, değişik tarifler yapayım, burdaki kişilere değişik örnekler olsun istedim ama tutmadı muhallebili incirli tatlı, peynirli muffin, tandır çorbası ilk tariflerim ama oylar çok azdı ,oy verenler bildikleri tariflere yöneliyor maalesef ki
Labneli aşure yapıldı bildigin aşureEvet öyleymiş malesef ki
Esasen yaratıcılık olması daha mühim bence
Pastırmalı kuru fasulyeyi herkes yapar
Ama labneli pastırmalı börek pek duyulmuş değildir (bunu da şimdi uydurdum)
Ben oy vereceğim zaman hep farklı tariflere oy veririm çünkü ekstra emek amaç var. Farklı tarif yoksa bildirim geldiğinde oy vermiyorum. Ama çoğunluk kalıplaşmış tarifler seviyor demek ki. Ben fazla masterchef izliyorum sanırım. Full yaratıcılık
Onları durduruyorum zaten sen bayağı geride kalmışsınİşte bende tam bunu diyecektim ...yemek topigi hariç diğer topiklerde yada profil mesajlarında yemek yarışmasına katıldım demek oy istemeyi cagirsitiyor bu şekilde bir engel konulabilir miNevreste
Sana diyen yokİşte gördün mü baksam vermezdim
Bir sene olmuş yarismayali bazı eski tarifleri yeni görüyorumOnları durduruyorum zaten sen bayağı geride kalmışsın
Varsa bana birşey diyen özelime gelsin gazoz ikram ederim konuşuruz kaynaşırızSana diyen yok
Nerdesin sen uzun zamandır yok gibisin hayrola beğenmiyormusun bizi
Fırsatım yok be bacım biliyorsun yılanlarla uğraşmak zaman alıyorNerdesin sen uzun zamandır yok gibisin hayrola beğenmiyormusun bizi
Bendeki yılanları görsen sendekilere şükredersinFırsatım yok be bacım biliyorsun yılanlarla uğraşmak zaman alıyor
Hep aynilar bee tislaya tislayaBendeki yılanları görsen sendekilere şükredersin