- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Peki digerleri de yapti bana neden patladin yalanmiYalan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki digerleri de yapti bana neden patladin yalanmiYalan mı
Kim yapıyorOyları fazla diye bunlar için yazıyorumPeki digerleri de yapti bana neden patladin yalanmi
Ben onlara bisey demedim ki dönen muhabbeti dedim gecen burda şakalastik gülduk eglendik sen geldin bana laf söyledin burda,Kim yapıyorOyları fazla diye bunlar için yazıyorum
Firdefs?
Murdum?
Pearlshine?
Kalbimden gecen senin kardesin 1gram cidden bu konudan dolayi istemiyorum oy muhabbetindenUmarım filiz sen alırsın
Kardeşimi karıştırma O benim kardeşim değil emek sarfetmiş yarışmaya katılmış bir üyeKalbimden gecen senin kardesin 1gram cidden bu konudan dolayi istemiyorum oy muhabbetinden
Alırsa bileğinin hakkıyla alır ben bile oy vermedimKalbimden gecen senin kardesin 1gram cidden bu konudan dolayi istemiyorum oy muhabbetinden
HaklılarBen onlara bisey demedim ki dönen muhabbeti dedim gecen burda şakalastik gülduk eglendik sen geldin bana laf söyledin burda,
Emek verdigi icin dedim zaten senin kardesin oldugu icin degil iste gene yanlis anlayip hemen laf sokuyosun banaKardeşimi karıştırma O benim kardeşim değil emek sarfetmiş yarışmaya katılmış bir üye
Keşke o olmasaydı farklı olurdu her şey
Allah askina ya baksana kac kişi vermis kim istemis onlardan oy takimda 35 kisi var neden bana yükleniyorsunuz sadece anlamis degilimHaklılar
O zaman kardeşin demeEmek verdigi icin dedim zaten senin kardesin oldugu icin degil iste gene yanlis anlayip hemen laf sokuyosun bana
3 oyla 1.olursan ne olacakAllah askina ya baksana kac kişi vermis kim istemis onlardan oy takimda 35 kisi var neden bana yükleniyorsunuz sadece anlamis degilim
Tamam kardesin degilO zaman kardeşin deme
Git bari de rahatlasınKafası gitmiş bunun bakma aklına sen
Peki kaldirirmisin benim tarifi3 oyla 1.olursan ne olacak
En az 8-9 kişi var
Olmaz devam edeceksinPeki kaldirirmisin benim tarifi
Peki beni neden burda sucluyosun anlmadimya cidden anlamıyorum milletin verdi oyla beni yargiliyosunOlmaz devam edeceksin
Takimdan bana oy veren 2-3 kisi anca bu mu dağılmış oluyor kiO zaman iyi canım ama bakıyorum oylara oylar 3 tarife dağılmış.Tanıyorum artık takımdakileri
1 oy bile etkili yarışmada
Öyle yaptıysan telekkür ederim.