- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
İyiyim canım sen nasılsınBurada dünden beri hiç kesmedi
Nasılsın FilizCan’ım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sen nasılsınBurada dünden beri hiç kesmedi
Nasılsın FilizCan’ım?
Ablanın oturduğu tepeyi biliyorum, adresine kadar bulur giderim öyle biliyorumEvet ablam tepede oturuyor
Çok şükür FilizCan, iyiyim bendeİyiyim canım sen nasılsın
Rakı balığa çağır ne bu ucuz şeylerHAbibte tmm kahveye değil çaya gel
Kafası gitmiş bunun bakma aklına senAklıma fikrin kahve ve Habibte 'deoy ver oy
tmm gel akşama rakı balık yapam ben sanaRakı balığa çağır ne bu ucuz şeyler
Bende onlara verdim oyumu ne kıskancsınHepinizin eline koluna sağlık aRkadaslar 2 oy hakkimi Yufkadan pratik pizza börek ve Patatesli kol böreğinden yana kullandım
Teşekkür ederim canım benimE Elif_Eylul demekki sensin haaa bakmadım kim yapmış ne yapmış diye
Çemkirmezsin artıkTeşekkür ederim canım benim
Kiz ben sana oy ver banami dedim neden çemkireyimÇemkirmezsin artık
Yok demedin çemkiriyordun bana vermedin oyunu falan filan da neyse kazanacaksın bence çokzel görünüyor kızıma yapacağım bu hafta bu tarifleKiz ben sana oy ver banami dedim neden çemkireyim
Gönlüm firdefs ten yana insallah o kazanirYok demedin çemkiriyordun bana vermedin oyunu falan filan da neyse kazanacaksın bence çokzel görünüyor kızıma yapacağım bu hafta bu tarifle
Gazozu fazla kaçırmışsın, çemkiren ben oluyordumYok demedin çemkiriyordun bana vermedin oyunu falan filan da neyse kazanacaksın bence çokzel görünüyor kızıma yapacağım bu hafta bu tarifle
Bende onlara verdim oyumu ne kıskancsın
Doğru yaaaa senddin sonradan aklıma geldi çaktırmadımGazozu fazla kaçırmışsın, çemkiren ben oluyordum
Bu hafta onu serNevreste yeşil örtümü sevmiyorsun, onu sersem böyle olmazdı