Poğaçalar 5 Çayı Atıştırmalıkları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
Vermedim vermedigim gibi sunumun çok göz yorucu olmuş daha sade ola bilirdi dedim burda
Tamam işte açık olan ne ozaman onu anlamadim buraya eğlencesine katılıyorum ben çoğu zaman bir koli şey için oy toplayacak değilim ki ihtiyacım yok çok şükür her türlü alıyoruz neyse son katıldım zaten lütfen alıntı yapan olmasın.

Nevreste abla oy konusunda çevresi çok olanın popüler olduğu aşikar
Üzülerek bende bu gözlemdeyim
Keşke yarışmaya katılırken kimsenin nicki adı sanı belli olmasa kazanan belli olana kadar
Yarışma sonuçlanana kadar kendini ifşa edenin de ödülü iptal edilse
Ne kadar adil bir yarışma olurdu :KK37:
Canım bu hep olmuyor.Sadece bazı kişilerde 5-10 oy var🤷🏻‍♀️

Ama bana dedin takım arkadaşını destekliyorsun diye bende o yüzden açıklama yapmak durumunda kaldım bana oy verenleri ben tanımıyordum bile kimseyede bana oy verin demedim ama bu tarifte gerçekten 3 tane sunum hakkını vermişti sena Zeynep eleştiri bile yaptım göz yorucu sunumun dedim daha sade ola bilirdi oda benim tanıdığım arkadaşım geçen haftada cantaneme verdim
Filiz takım arkadaşın değil mi ve ilk defa mı verdin🤔

Canım bu hep olmuyor.Sadece bazı kişilerde 5-10 oy var🤷🏻‍♀️
Ablacım ben tarifimi paylaşıp giden biriyim mesela. Birkaç kez yorumlara göz attım hani bana oy yok mu küstüm tarzında konuşmalar dönüyordu
O an yarışmaya katıldığıma pişman oldum
Eurovision gibi herkes yakınına oy veriyor, şahsen bu katılmak isteyenlerin gözünü korkutur. Ödüller kanka grubunun arasında döner gider böyle giderse. Hiç adil bulmuyorum böyle şeylerin olması üzücü.

Nevreste abla oy konusunda çevresi çok olanın popüler olduğu aşikar
Üzülerek bende bu gözlemdeyim
Keşke yarışmaya katılırken kimsenin nicki adı sanı belli olmasa kazanan belli olana kadar
Yarışma sonuçlanana kadar kendini ifşa edenin de ödülü iptal edilse
Ne kadar adil bir yarışma olurdu :KK37:
Nevreste Nevreste ablacım bu yoruma katılıorum
böyle olsa tüm bu problemler yada yanlış anlaşılmalar ortadan kalkmazmı ?
böylece kimseninde kalbi kırılmaz
haksızlıkta olmaz
sanki bi ara konuşmuştuk böyle bir konuyuda tam hatırlıyamadım

Ablacım ben tarifimi paylaşıp giden biriyim mesela. Birkaç kez yorumlara göz attım hani bana oy yok mu küstüm tarzında konuşmalar dönüyordu
O an yarışmaya katıldığıma pişman oldum
Eurovision gibi herkes yakınına oy veriyor, şahsen bu katılmak isteyenlerin gözünü korkutur. Ödüller kanka grubunun arasında döner gider böyle giderse. Hiç adil bulmuyorum böyle şeylerin olması üzücü.
Ama canım sunumlar iddialı bu normal 🤷🏻‍♀️
Bak
Kol böreği hiç arkadaşı olmayan çok az sohbet eden bir üyenin,haşhaşlı çörek yine öyle🤷🏻‍♀️Ama oyları çok iyi🤷🏻‍♀️
Sunumu geliştirmen lazım,sevilen tarifler yapman lazım🤷🏻‍♀️

Ama canım sunumlar iddialı bu normal 🤷🏻‍♀️
Bak
Kol böreği hiç arkadaşı olmayan çok az sohbet eden bir üyenin,haşhaşlı çörek yine öyle🤷🏻‍♀️Ama oyları çok iyi🤷🏻‍♀️
Sunumu geliştirmen lazım,sevilen tarifler yapman lazım🤷🏻‍♀️
Yok abla kendim için demedim ben. Gözlemdiğimi söyledim.
sevilen tarifler yapmak yerine az duyulmuş şeyler yapılsa daha ilgi çekmez mi? Yarışmada yaratıcılık ön planda değil o zaman. Herkesin midesine hitap eden şeyler ön planda. Bilindik tarifler yerine yemek yarışmaları gibi yaratıcılık ön planda olsa yeni tarifler doğsa daha ilgi çekici olabilirdi. Kalıplaşmış tarifleri herkes yapıyor:) yeni yarışmalar için herkese başarılar iyi günler dilerim:)

Yok abla kendim için demedim ben. Gözlemdiğimi söyledim.
sevilen tarifler yapmak yerine az duyulmuş şeyler yapılsa daha ilgi çekmez mi? Yarışmada yaratıcılık ön planda değil o zaman. Herkesin midesine hitap eden şeyler ön planda. Bilindik tarifler yerine yemek yarışmaları gibi yaratıcılık ön planda olsa yeni tarifler doğsa daha ilgi çekici olabilirdi. Kalıplaşmış tarifleri herkes yapıyor:) yeni yarışmalar için herkese başarılar iyi günler dilerim:)
Bizde çekmiyor canım hep bilindiklere oy veriliyor🤷🏻‍♀️
Bende çok istiyorum ama kk sevmiyor🤷🏻‍♀️

Akşam dedin ya 3 oy 3 kişi var hangi arkadaşımı seçeceğim🤣
Sorun nedir? Anlasam cevap vereceğim ama cidden anlamadım. Kime oy verdiğim neden bir sorun? Neden bu konu konuşuluyor. Benim şaşırdığım bu.
Arkadaşıma veririm.Bazen de güzel yapmış ama az oy alacak diye beğenmediğim sunuma veririm. Kıyamam çünkü. Kendime veririm .. Bazıları yeni yarışmacıya verir. Bazıları eski ama yeni yarışmacıya verir.

Herkes kendi karar verir, ben karışmam...

Sizlere kolay gelsin. Başarılar diliyorum. ♥️

Neden olamıyor ki 👀
Yarışmacılar konusunu yazıp fotoları paylaşacakmış gibi sana mesajla gönderir
Sende tüm tarifleri kendi adınla paylaşırsın 😅 böylece kimse ifşa olmaz 😝
Bölüm bu şekilde aktif kalıyor.
Ahhh canım yanlış zamanda geldin.Hep bildirimle ilerliyor bu bölüm🤷🏻‍♀️

X