- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bir dahaki yarışmaya yetişirim taşınma tarihim belli olduu sonundaaa 17 sinde taşınıyorum eğer yetişirsem ewimi düzenleyebilirsem bende katılırım![]()
Nasılsın ablacımBekliyoruz canımkolay gelsin
![]()
Canım iyimNasılsın ablacım
Aa duydum gayet de başarılı olmuşsun ablacım kutlarımCanım iyimbir diyet çıkardım bu aralar ona yoğunlaştım işte
Sen nasılsın birtanem![]()
Çok geçmiş olsunAa duydum gayet de başarılı olmuşsun ablacım kutlarımBen de hastayım ablacım ya iki gündür yataktan çıkamıyorum grip oldum sürünüyom
![]()
İçmediğim ot kalması efser ablacımÇok geçmiş olsunbenim ufaklıkta olmuş hiç birşey yediremiyorum sabahtan beri uğraşıyorum
Sende ıhlamur felan iç tatlım dikkat et![]()
Olabilirİçmediğim ot kalması efser ablacımBünyem düştü demekki toparlanamıyorum soğan sarımsak mu yesem çiğ çiğ
![]()
Olabilirdoğal antibiyotik
![]()
Birazcıkk geç olduugünaydın
yarışma bitmiş ya laa oy kullanmaya geldiydim![]()
Kismet.Canım şuan için bilmiyorum çünkü ben her seferinde niyetleniyorum bir aksilik çıkıyor onun için söz veremiyorum bakalım nasip diyelim![]()
Makarnalar yarışmasına katılıyosun demiiii
![]()
Çok geçmiş olsun canımGünaydınlar... Buruk bi günVe ben çok hastayım iki gündür gelemiyorum
Grip beni yendi bu defa yerle bir oldum
![]()
Nevreste ablacım tebrik ediyorum seni
Harika bi tarifti ellerine sağlık.. Katılan herkesi kutluyorum
Bi dahaki kategoride de böyle eğlenmek dileğiyle...
Canım çok teşekkür ederimKatılan herkesi Nevoş'u ve bu yarışmanın mudavimlerini bu yarışmayı yanlız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ederim.
Biliyorum tariflerin altına "Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim"diye küçük bir notun dışına geçmiyorum ama bilinki hepsi bir birbirnden güzel tariflerdi.Hepsi denemeye değerdi gönül isterki hepsine küçükte olsa ödüldürmek,ama her yarışmada olduğu gibi sadece bir birincimiz oluyor.Nevoş'um seni kuttluyorum gercekten yine harika bir tarifti tatlım ellerine emeğine sağlık hak ediyorsun
Yarışmaya kadılan bizlerle bu güzel anları ve söhbetler paylaşan herekesin ellerine ve emeğine sağlık
Darısı makarna yemeklerinin başına herkesi bekliyoruz![]()