Poğaçalar 5 Çayı Atıştırmalıkları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
Senden başka yazanda oldu.Her kategori takım arkadaşlarınıza veriyorsunuz.Ona şaşırıyorum🤣
Öyle birşey olsaydı zıpzıp kaptanıma verirdim bence yanlış düşünüyorsun ben başında söyledim iki favorim vardı biri E Elif_Eylul biri Blue_Peri Blue_Peri peri benim takım arkadaşım degilki ben görsele verdim emin ola bilirsin 3 oy hakkım olsaydi patatesli kol boregine verecektim

Öyle birşey olsaydı zıpzıp kaptanıma verirdim bence yanlış düşünüyorsun ben başında söyledim iki favorim vardı biri E Elif_Eylul biri Blue_Peri Blue_Peri peri benim takım arkadaşım degilki ben görsele verdim emin ola bilirsin 3 oy hakkım olsaydi patatesli kol boregine verecektim
O zaman iyi canım ama bakıyorum oylara oylar 3 tarife dağılmış.Tanıyorum artık takımdakileri🤣
1 oy bile etkili yarışmada🤷🏻‍♀️
Öyle yaptıysan telekkür ederim.

Sadece dua ediyorum ben kazanmam diye cidden üzülücem kazanirsam bu sefer

Yine duygu sömürüsü yine tavır🤷🏻‍♀️
Hicte duygu sömürüsü yapmiyorum tavirda degil bu keske benim yerine kendini koysaydin, oy muhabbeti gecen döndüğünde sakalasirken kanka derken bana laf soylendi burda 2gundur kanka muhabbeti donuyor ama kimse bisey demiyor

X