5 aylık hamileyim ve boşanıyorum🌸

Nafaka ısteyın ,tazmınatta,onu mesaj yoluyla konusturun..Çunkı delıl lazım.. Adam batak hayır gelmez acı ama gercek bu..Doven bırınden ne beklıyorsun yapma bunu kendıne.Sen degersız mısın bu kadar...Kumar bagımlısı da olmuş.Gorevden atılır yakında...Ardına bıle donme..Dılerım saglıklı bır bebegın olur...Çok ozurlu ıse bılemedım canım..Dogup hayatı boyunca makınalara baglı bır bebek olmaktansa annemın benı 2-3 aylıkken yok etmesını tercıh eder mıydım...Dılerım saglıklı olur..Acı cekmez

Harikasın çok teşekkür ederim canım benim

Yaa çok şükür bebeğiniz sağlıklı ☺sağlıkla büyütün inşallah. O kocanız olacak haysiyet sizden de alabildiğiniz her şeyi alın. Oh ne güzel dünya çocuk yap sonra istemiyorum de. Yok öyle yağma.

İsteyeceksin tabi hatta donlarina kadar alacaksın lütfen susmayın.pislikler okurken içimden sövdüm resmen. Allah onları bildigi gibi yapsın o kv Allah belasını versin o kocayı Allah kahretsin. Neymiş izmirliymis kusura bakmasınlar da İzmirliler onlardan bin kat daha kültürlü.

Sen yukari kvye cikiyor musun sevgi?

Sen yukari kvye cikiyor musun sevgi?
Çıkmıyorum neden çıkayım. O kadar şey yaşatsinlar bana bu hamile halimle o kadar üzüleyim ben az daha bebeğimi kaybediyordum onlar yüzünden. Kp yanımdan geçiyor selam bile vermiyorum. Kusura bakmasınlar da onlar beni bu hale getirdi sinir hastası ettiler beni kocamla doğru düzgün konuşmuyorum yemeğini bile yapmıyorum git anan yapsin sogudum herkesten. Memleketime gidecegim bu aralar belki de artik donmem

Ben normalde, nafaka olayını doğru bulmuyorum, ama sizin durumunuz farklı çocuktan dolayı mecbur ödemek zorunda. Yok öyle kadını çocukla bir başına ortada bırakmak, çocuğunuzun sağlıklı olmasına sevindim. Böyle bir pislik aileden kurtulduğunuz için bence sevinin. Dilerim bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur

iletişim kurduğunuzda görüşmelerinizin tehdit ve hakaretle bittiğini yazmışsınız. Avukatınızı konuyla ilgili bilgilendirdiniz mi ? Siz görüşmek zorunda mısınız ? Aile büyükleriniz aracılığı ile bebeğinizi göremez mi ?

Konu sahibi ve sizin yazdıklarınızı okuyunca kalbime bıçak saplandı. Yüz yüze hiç tanışmasak da inanılmaz üzüldüm..

Devran dönen birşey ve adına karma ilahi adalet ne denirse densin defalarca şahit oldum yaptıkları yanlarına kâr kalmıyor.

Altın davası daima kadının lehine sonuçlanıyor. Yüksek rakam alınamasa bile. Mücadeleyi bırakmamak gerek.

İyi koca olamayan erkek iyi baba da olamaz ben inanmıyorum. Çocuksuz boşandım ama sizi anlayabiliyorum. Kahretsin böyle erkekleri

Canım benim farklı kültürden dolayı ben de boşandım. Bursalıyım göçmenim. Kaynanam Sivaslı , kayınpederim Kayseri. Çocuğum yok ama çok aşağılandım. Hastalıklı gibi bembeyazsın hiç sevmem derdi. Ten rengimi takıntı haline getirmişti. Akrabaları kaynanama ne güzel akça pakça süt beyaz gelinin var dediklerinde benihırıltılı sesler çıkararak homurdanarak tiksinerek süzerdi. Kaynanamdan tokat yedim. Eşim anasıyla evliydi ben kuma gitmiştim o aileye.
Bizi aynı yatakta bile yatırmazdı kaynanam.

Farklı kültürden biriyle evlilik yürümüyor. Oğulları kendi memleketlerinden kız almıyot diye kuduruyorlar ama erkekler de beğenmiyor işte. Hele ki iç anadolunun kadınları gençliklerinde inanılmaz horgörüldüğü aşağılandığı için gelinlerini de aşağılamayı marifet sanıyorlar. Beyaz tenli renkli gözlü sarışın kumral kızları çoooook kıskanıyorlar.

1.5 yılı aştı boşanalı. Hiç pişman değilim. Dilerim sen de tez zamanda kurtulursun bu şam şeytanlarından. İzmir'e kurban olsunlar onlar. İzmir'i de izmirlileri de çok seviyorum. İzmir'li kalbi güzel kendi güzel arkadaşlarım var.

O kadar antidepresan kullandım tedavi gördüm çok zor toparlandım. Şimdi Edirneli göçmen bir erkek arkadaşım var ve ailesi de beni biliyor. Annelerimiz de görüşüyor. Umarım senin de karşına güzel bir adam çıkar evladına babalık yapabilecek merhametli. Kız çocuklarına aşığım yaaa :)

Oğullarını boşatınca ellerine ne geçiyor anlayamıyorum. Oğlunu torununu seven bir kadın yıkıcı değil yapıcı olur.

Zalim kaynanaların yatacak yeri yok yeminle. Bencilce kendi evlatlarının gelecekleriyle oynuyorlar. Ölümlü dünya olduğunu unutuyorlar.

Konu sahibi gibi güzel ve anaç kadınlar yalnız kalmaz. Mutlaka yeniden sevilir ve evlenir. Anakuzusu erkekler hayatta dikiş tutturamıyor. Anaları bu dünyadan gidince yapayalnız kalacaklar.

Benimki de ana kuzusu yemn ediyorum kafayı yedirtiyor bana. Ben bilseydim böyle hiç evlenmezdim ve gün geçtikçe daha çok anneci oluyor sanki. Ben bu işten hiç bir şey anlamadım. Hamileyim ailesine daha çok duskun olacağına annesine tapiyor. Kendisi bilir kendi kaybeder Ben hiç bir şey kaybetmem hayat devam ediyor bir şekilde hayata tekrar tutunur ayaklarımın üstünde dururum.

Yaa neler cekmissiniz bizde de kültür farkı var. Sürekli de dile getiriyorlar zoruma gitmiyor deil. Onlara bakınca hepsi Arap gibi. Allah yaratmış ama daha halen benim boyumla dalga geçiyorlar neymiş oğulları daha uzun boyluymus benim eşim askeri personel uzun boylu olması normal ayrıca benim de boyum 1.65 ve çok ta güzel bi kadınım. Bakimliyim titiizm ona rağmen laf. Kendilerine bakmıyorlar. Biz burda eşimle dışarı çıkıyorduk geziyorduk mesela sürekli dönüp bana bakarlardi. Eşim kendi ağzıyla derdi sana bakıp ne güzel kız diyorlarlardir şimdi. Giydiğim kıyafete kadar elestiriyorlarmis Allahim dedim nereye düştüm ben. Şuan bile kp in benimle konuşmama sebebi beni en başta istememesi neden kültür farkı var diye.kurban olsunlar bize

Canım o yörenin erkekleri öyle. Biz babalarımızdan böyle görmedik. Bizde kadınlardan el üstünde tutuluyor. Rahmetli babaannemin konusu geçtiğinde annemin gözyaşları akıyor pamuk anam toprağı bol olsun diyor. Morgtan asansöre giderken babannemin saçlarını okşadı annem. Hakkını helal et anam dedi. Babaannem tüm gelinlerini çok severdi.

Allah yardımcınız olsun. Sınavınız çok büyük.

Bu konuları yorumları okuyan kızçelere de ders olur umarım yaşadıklarımız da kendi memleketlerinden kendi kültürlerinden evlenirler

Askeri personel tabi ki uzun olacak ama eşiniz istisnadır genelde çok kısa o yörenin erkekleri sizinle kıyas yapmaları çekememezlikten

Ailem başka şehirde bebeğimde 9 aylık zaten 2 defa gördü benden başkasında durmaz şuan mecbur ben göstereceğim dilerim adalet tecelli etsin yoruldum ama oğlum için pes etmiyorum herşeyi güzelleştireceğim son duzlukteyim

Okurken o kadar üzüldüm ki yaşadıklarınıza, ben gerçekten anlamaya çalışıyorum ama anlamıyorum. Oğullarının göbek bağını kesmeyen, memeden kesemeyen analar evlensin adam olsun diye kudurup duruyorlar sanki evlenince elin kızı bunların varoş oğlunu adam edecek gibi, evlenince de evinde huzursuz olsun diye yapmadıkları kalmıyor.
Adamları zaten saymıyorum bile, adam diyorsam da lafın gelişi, bildiğimiz erkek çocuğu. Düğünde hamile karısını köşeye çekip şiddet uygulamak ne demek ya? Elim ayağım titredi.
Size hayran kaldım, yolunuz açık olsun inşallah. Biz burada çok gördük, kocam aldatıyor, bilmem kaç kere dayak yedim, yok boğazımı sıktı, kayınpederim tehdit etti diye bir dünya olay anlatıp ekonomik özgürlükleri olduğu halde kendini ve evlatlarını o evlere mahkum edenleri.
Nafakanızı söke söke alın, yok öyle hop boşandım gittim daha neler.
Güzel kızınızla size bir ömür mutlu huzurlu bir hayat diliyorum

Askeri personel tabi ki uzun olacak ama eşiniz istisnadır genelde çok kısa o yörenin erkekleri sizinle kıyas yapmaları çekememezlikten
Aynen bende öyle düşünüyorum. Inanir misiniz Bi elbise giysem bile eltimin suratı düşüyor hemen. Halbuki ben onlar güzel bir şey giydimi hoşuma gidiyor. Ben varyaa hep kendim gibi gördüm hepsini. Eşimin Bi lafı sen iyi niyetinden kaybettin diye.

Sonuna kadar al haklarını, Allah bebeğini sana bağışlasın
Nafaka, tazminat ne gerekirse, herşey çok daha güzel olacak eminim. İyi bir avukat araştır

Okurken bebeğin sağlıklı doğacağını hissettim ama doğmadan belli olmuş çok şükür o stresten kurtuldun...

O adam olmadık pisliğe inşallah söylememişsindir bebeğinin sağlıklı olduğunu. Çünkü haketmiyor.

Sonuna kadar tazminatını al hakkın olan herşeyi al. Birde madem sevmiyormuş çocuğunu ozaman kendi üzerine al onu babadan sayma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…