5 aylık hamileyim ve boşanıyorum🌸

Bütün bunlar ne ara oldu? Az bir zaman önce çok umutsuzdunuz. Birinden hoşlanma gibi bir durumunuz da yoktu.
Eski eş ailesinin başına gelenler de inanılmaz. Üçüncü boyut, kalp gözü dizileri geldi aklıma.
Ailenin felaketi gelmiş gerçekten.
Yine de en çok şaşırdığım Niko oldu ne yalan söyleyeyim…
Her neyse, mutluluklar.

Darp raporu vs hiç almadınız mı?Delil olarak gösterip tazminat alırdınız. Detayları bilmiyorum ama araştırın bence iyice nasıl oluyorsa. Baba olarak esiniz bosaninca nafakasini ödemek zorunda tabikide yok bebeği bi isterim bi istemem. Sizde tazminat nafaka düğün altınlarınızi mehirinizi almaya çalışın. Bu pislik aileden ve pislik kocadan kurtulun. Zamanında aşık olduğunuz adamın bunca değişmiş olması,bazen şöyle de oluyor. Ailenin karşı çıktığı ve olay çıkarttığı ilişkilerde ciftler birbirlerine daha çok kenetleniyor. Çünkü aşk sevgiyle,ayırmaya çalışanlar da olunca kıymete biniyor. Zor olması daha değerli oluyor. Aileylede erkek ve kadin zitlasiyor inat ediyor evlenmek icin. Bir diğeride, aileyle kaynanayla vs uğraşmaktan bireysel olarak tam tanımadan evlenmiş oluyorsunuz sonra tam rahatladık evlendik derken bu sefer birbirinizi çok tanımadığınızı farkediyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeğinize mutlulukla kolaylikla kavuşun insallah

Allah yardımcın olsun canım benim bebeğinle hep mutlu ol Allah sizi ayırmasın hep sağlıklı olunşu eşin denecek aptal heriften tiksindim iğrenç deccal herif Allah a havale ediyorum onu. Bence hakkını ara.

Hanımefendi siz bayağı komplekslisiniz. Yok ben beyazım onlar kavruk esmer. Ben sarışınım onlar esmer keko. Aşırı dekolte ve abartı makyaj kıstasınızı da merak ettim? Erkek arkadaşınızla ilgili de mavi gözlü 195 gibi bizi hiç ilgilendirmeyen fiziksel özelliklerini sıralamışsınız. Etkilenip waow diyeceğimizi mi beklediniz anlamadım ama beklentinizin saçma olduğunu önceki evliliğinizden anlamanız gerekirdi.

Ay sonunu okudum istemsiz sevinme ağlama geldi. MaşAllah prensese sağlıkla gelsin uzun güzel ömrü olsun inş.
Her şeyi çatır çatır iste. Altınlar tazminat takı nafaka! Ve asla bebeği sevdirmeye arada bağ kurdurmaya çalışma. Kendi istiyorsa yapsın. Bu tür lanet herifler de vicdan merhamet insanlık yok. Ben de kızım 11 aylıkken ayrıldım. Oğlum da 8 yaştı. 2 yıl oldu. Oğlanı arada bir aradı kızımla hiçbir bağı yok. Kızım da prensesler gibi bıcır bıcır MaşAllah çok tatlı herkes bayılıyor. Allah o babasının ömründen alıp çocuklarıma versin. Nafaka ödüyor canı gidiyor. Mahkemeye vermiş 300 lira verebilirmiş! Neyse işte al be gerekiyorsa. O da polis. Ve 10 yıllık birikimimizi mahvetti. Polis ve asker deyince 1 milyon kez düşünmek gerek. Siz yine iyi 1 yılda aymışsınız. İzmirli diye sizi kıskanmışlar belli

Yaw yok ne atılması? Hiçbir halt olmuyor. Ben bir polisten ayrıldım gırtlağa kadar borçlu. İcraya verdim ben de kendini. Sıradayım benden önce icraları var. Neyse evli kadınla basılıp karakolluk mahkemelik oldu. A noktasından b noktasına vermişler. Hepsi bu. Sicil dosyası kitap gibi olmuş hala çalışıyor çatır çatır

Kızlar selamlar dün eşim döndü ve çok yıkık çok perisan halde geldi. Davaya çıkmayacağını bebeği olmadan yaşamayacağını söyledi. Nasıl oldu bilmiyorum ailesi de istiyormuş bebeği. Ne oldu şimdi anlamadım. Anlamlandıramadım. Mesajımı görürseniz önerilerinizi bekliyorum
Onca şeyden sonra nasıl ailen beni istiyor dedim çocuk var ortada dedi. Doğumu da Adanada yapalım annem sana bakar diyor, cidden şaşırdım. Çok kötü şeyler yaşadım nasıl olacak o iş. Hani hiçbirimizin içinden gelmez artık o sıcaklık sıcak bağ kalmadı ben de soğudum
Ve kızı olacağını da söyledim pembe patiklerini kucağına koydum ağlamaya başladı, suan çok duygusalım. Ne olursa olsun içimde bir parçası var ben düşman olamıyorum asla olamam evladımız var ortak geleceğimiz var

Bir de aynı konuda hem kendini övüyor hem yeriyor, hem sevgilisini övüyor hem yeriyor.ikisi aynı anda.

İnanmayın diyorum başka da bir şey demiyorum.

Asıl siz onca şeyden sonra nasıl istiyorsunuz? Her şeyi geçtim şiddet var ortada. Sizin bileceğiniz iş ama şiddet bir kere yüzünü gösterdi mi bir daha kaybolmaz.

Biz iflah olmayız onu biliyorum. Bize ne yapsalar hakediyoruz . Ben de ayrıldım dava açtım . Oğlum özlüyor diye barıştım. Peşine kızım dünyaya geldi . Eee aynı sonuç yine ayrıyız. İki aydır çocuklarını gormeyi geçtim engelledi aramıyor bile.

Şimdi hiç bu kadar emin olmadım insanlar değişmiyor. Avukat tuttum yakında dava açılacak. Öncesinde savcılığa aile sorumluluğunu yerine getirmedi diye şikayetçi oldum ki oğluma sözler verip gorucem deyip gelmeyince harekete geçtim.

Acı ama gerçek, O döktügu gözyaşları timsah gözyaşları . Denemesi bedava. Giden omrunuzden olacak tam da toparlanmaya baslarkan

Canım kesinlikle aynı fikirdeyiz barışmayı düşünmüyorum. Sadece kapıyı o kader sert kapattı ki neden şimdi geri dönüyor bana anlamıyorum

Birde annesinin yanına götürecek sizi yani. Onca şeyi yaşayan, milletin içinde dayak yiyen sizsiniz. Yine ayaklarına gidip her türlü kötülüğü maruz kalacak da siz. Ailesi lütfetmis tabi. Gidin muhakkak bu fırsat kaçmaz.
Bazı kadınlar daha beterini yaşamadan akıllanmiyor ne yazık ki.

Asıl siz onca şeyden sonra nasıl istiyorsunuz? Her şeyi geçtim şiddet var ortada. Sizin bileceğiniz iş ama şiddet bir kere yüzünü gösterdi mi bir daha kaybolmaz.
Kesinlikle öyle düşünüyorum barışma durumu yok. Ben bebeğimi istiyorum diyor. Her zaman gelip görebileceğini söylüyorum.

Adam hamileliğinizi burnunuzdan getirmiş, itmiş kalmış dövmüş sövmüş, adam yanınızda üstelik eşleri de yanında iken elalemin kadınlarının ağzının içine düşmüş, rızkınızı kumara gömmüş, paçası sıkışınca herşeyin suçunu ailesine atıp oturmuş. Hiçbir sorumluluk almıyor farkında mısınız? Nesine seviniyorsunuz iki ağladı zırladı sadece. Anası da alsın oğluna baksın, size bakacak insan bulunur. Geleceğimiz var diyorsunuz inşallah onu da kumarda yiyip gelmemiştir.

Sonuna kadar haklı bir yorum. Buraya içimi döküyorum arkadaşım. Dertleşme bir nevi. Hamile ve boşanmış çok kişiyi tanıdım burada, bana fikirleri önerileri çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…