5 aylık hamileyim ve boşanıyorum🌸

Çok şükür canım inşallah her şey çok güzel olur senin için. Peki bebeğin sağlıklı ve kız olduğundan karşı tarafın haberi var mı?

Adanalı gancık kvalide İzmirlilere kurban olsun be

İzmire ne zaman gitsem halkı çok tatlı çok yardımcı oluyorlar şuraya gidin buraya gezin diye hep konuşur güler kibar davranırlar.
Adanalı kimi tanıdıysam kaba saba şiddet eğilimli höt höt denk geldi.

neyse konuya gelecek olursak aslaa geri adım atmayın ne gerekiyorsa yapın başta göstermişler kendilerini de işte ahh insanoğlu tam içine girmeden aklına yatmıyor. boşayın o kötü aileyi..

Aşkın gözü kör derler yaa senin gözlerinde kör olmuş kusura bakma ,bunlara rağmen yinede evlenmişsin . Bağlanmayın bir erkeğe arkadaşım yazık günah değilmi sana yahu . Madem ki çocuğu doğurmakta ısrarlısın tabikide tazminat ve nafaka alacaksın . Adi kocan meslekten istifa bile etse tazminatını illaki alcak devletten. Sende kuruşu kuruşuna al nafakanı tazminatını .

Canım çok teşekkür ederim Muhatap degilim çok şükür. Çünkü sesini duyduğumda kendimi çok kötü hissediyorum. Ağır sözleri hakaretleri hiç duymamak beni daha mutlu ediyor

Çok şükür canım inşallah her şey çok güzel olur senin için. Peki bebeğin sağlıklı ve kız olduğundan karşı tarafın haberi var mı?
Sağlıklı olup olmadığını sormuş aileme, iyi olduğunu öğrenmiş.Canim cinsiyetini 5 ay boyunca sakladı ilk aylar hep erkek denildi, Osmaniye’de bir özele gitmiştik kesinlikle erkek, yanılma payı olmaz artık dedi. Fakat sürpriz kız Haberi yok cinsiyetinden. Çünkü kız olursa hastaneden kaçıracağım demişti, korkuyorum.

Tüm haklarınızı sonuna kadar isteyin. Şimdi neredesiniz? Ailenizin yanında mı? Çok sarılmak istedim size
Canım benim çok teşekkür ederimmm kendi evimdeyim. O birliğinde yaşıyor, tayini çıktığı şehirde ev açmak istemedi. Ben İzmirdeyim çok şükür tüm kötülüklerden uzak

Yuh deli mi ne? Öyle şey mi olurmuş elinde kanıt varsa şikayetçi ol lütfen

Çok teşekkür ederim canım benim, bu evlilik annesi ve ablası ile yapılmıştı zaten. Şükürler olsun ki bitti. Ortada bir erkek bir adam da yokmuş zaten. Yavruma hem anne hem baba olacağım inşallah. Ona sevgim inşallah yeter o eksikliği hiç yaşatmak istemiyorum. Onceleri de eşime 2 kez annesi büyü yaptırmıştı benden soğuması için. Suan evladımı bu tehlikeye asla atamam bitmesi benim ve yavrum için en hayırlısı olacak. Çok karanlık çok ıssız insanlar. Evlerinde huzur yok sakinlik yok. Kapkaranlık bir bulut dolanıyordu ve ben ruhen daralıyordum. Her şey başından belliymiş de ben görmek istememişim

Evladınızla size huzur dolu sonu apaydınlık bir yaşam diliyorum. Allah yavrunuza sağ selim kavuşmayı nasip etsin gerisi gelir. Gerekirse baba da olunur evlat başka... :)

Donuna kadar istemelisin. Bunca yaşadıkların yanlarına mi kalacak ? Güzel bir avukat bul uğraşsın. Bebegine ve sana gelecek günler güzel gelsin inşallah.

ilk geceden hamile kalmış olmalısınız şu an bebek 5 aylık olduğuna göre. 4 yılın sonunda zorla kavuşmalı bir ilişkide yaptığınız şey hemen cocuk olmuş. bu kadar istenmediginizi bile bile lades demişsiniz. şimdi ortada çok genç bir hamile kadın. çok yazık. size üzüldüğüm kadar ailenizede üzüldüm. kimse gözünden sakındığı evladini dişinden tirnagindan ayırarak özenerek yaptığı ceyizlerle geri gelecek diye beklemiyor üstelik karnında bebekle....çok zor bir dönem sizi bekliyor ve de ailenizi. insallah çok güzel şekilde atlatırsınız. zira babasız cocuk büyütmek çok zor. genç kızlarımızın böyle hayatlarını zora sokmalari çok üzücü.

Sakın gurur murur yapıp haklarından vazgeçme bütün maddi alacaklarını al.
Ne derse desin sana paragöz bile dese vazgeçme çünkü asıl kocanın canını yakacak şey ödeme yapması olacak. Bir de vermek istemezse işiyle tehdit edebilirsin yazılı olmadan konuşmalarda kanıt kalmasın:)

Defalarca bu evliligin olmamasi gerektigi size kayinvalide yoluyla gosterilmis ama inatla evlenmissiniz. Bazen gozumuz boyle kapali olabiliyor.
Bence nafaka ve tazminat isteyin. Tazminati dugun takilarinizin yerine sayarsiniz. Nafakayi da babasi bebege vermek zorunda

Canım çok teşekkür ederim Muhatap degilim çok şükür. Çünkü sesini duyduğumda kendimi çok kötü hissediyorum. Ağır sözleri hakaretleri hiç duymamak beni daha mutlu ediyor
Etkisinden tamamen cikman biraz zaman alıcak ama kendine odakli olmalısın ve daha çok kendinle vakit geçirip kendine daha iyi davranmalısın

Bebeğinin sağlıklı olmasına çok çok sevindim tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Maalesef annesinin sütünden kesilmemiş biri ayrılarak en doğru kararı verirsin. Fakat asla haklarından vazgeçme vazgeçen herkes perişan pişman. Elinden geleni yap nafaka düğün takıları gerekirse tazminat kendini düşünmüyorsan doğacak çocuğu düşün. Sen belli ki çok temiz kalpli birisin Allah a bırak her şeyi emin ol her şey güzel olur o zaman..

Üzücü şeyler yaşamışsınız ama son aldığınız iyi haber o üzüntüleri silip süpürsün. Evladınız sağlıklı olacak ya kv'nin dediklerinin ne önemi var. Siz güzel habere odaklanın. Mahkemede de çocuk için nafaka isteyin çünkü o çocuğun hakkı. Sapık, kumarı adamdan da kurtulacağınız için lokma dağıtın İzmir'de:)

İnanamadım ya nasıl rezil insanlar bunlar, biri hamile kadına el kaldırır, öteki onu istemediğini beyan eder, umarım bunları onlara yedirtecek biri çıkar karşılarına çok sinir oldum.
Neyse Allah yardımcınız olsun, nafaka istemek hakkın tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…