5 aylık hamileyim ve boşanıyorum🌸

canım çok teşekkür ederim
canim çok teşekkür ederim Rabbim inşallah ilahi adaletini sağlar, çok dua ediyorum

Canım çok teşekkür ederim mesajına. Eve geri dönmedim kurulu düzenim var, yalnız yaşıyorum. Bebek olduğu için evimi dağıtmayı düşünmüyorum. Son aylarda da evi ben geçindiriyordum çok da yokluğunu hissetmiyorum tabi zamanla unutmayı umuyorum. Evet düğün gecesi hemen hamile kaldım. Biz de çok şaşırdık nasıl olur diye ama eşim çok istemişti bebeği yıllarca hasreti vardı. Asıl hayal kırıklığı bu, bebek var ama o yok

Cnm öncelikle kendini sakinlestiricek şeyler bul ve kafana takma çok sancılı üzücü bir durum fakat herseyden önce karnındaki bebeğinin sağlıkla dünya ya gelmesi senin ruh sagligina çok bağlı tabiki sonrası içinde hayatında bu kadar değersiz kalitesiz bir insan için yarın çocuk doğunca sütünü etkilicek hiç bsy kafana takma çünkü insan yıllar sonra çok vicdan azabı ve pismanlik yasjıyor ve yaşayan biri olarak çocuğun önceliğin olsun hiç kimse için onu ihmal etme yok üzüldüm yok misafir geldi vs için sakın... sonrası için hakkın olan herseyi tazminatin ve çocuğun tüm masraflarını talep et ve hukuk hak neyse hepsini al ama karsiyla münakaşaya girmeden avukatın halletsin o tarz insan için bebegini stres hissettirme

Canımmm çok teşekkür ederim yaa inanır mısın kalbimi okudun. Daha bir saat önce acaba ne dağıtsam Cuma namazı çıkışı diye düşünüyordum harikasınnnn Hayat enerjim, ışığım her şeyim sönmüştü. İnsallah eski Emine olacağım Narsist sorunlu insanlardan ayrıldığım için kesinlikle lokma döktüreceğim

insallah çiçekler dökülsün kızınızın ve sizin yollarıniza. sevgiyle kucaklıyorum sizi. saglikli doğumlar diliyorum ve güzel günler.🏵🏵

Kiyamam… ne buyuk bir hayal kirikligi. Unut o adami, bebeginle kendine bir hayat kur. Milyonlarca kadin taniyorum cocuklu bosanmis ve inanilmaz mutlu.

Tazminatı ve altınları çekişmeli olmadan vermez ama nafakayi söke söke alırsınız bebeğin hakkı yedirmeyin ben hamileyken boşanmadim bin pişman oldum doğumdan 2 ay sonra ayrıldım Nisan'da boşanıyoruz inşallah
Bugün reddettiği evladına 2 kuruş nafaka ödediği zaman sizi çocuğu almakla tehdit edecek sakın korkmayın şuan bu durumları ben yaşıyorum arayıp sormamasi da hayriniza en azından kafanız rahat olacak ben her iletişim kurdugumda tehdit hakaretle bitiyor keşke ölse çocuğum büyümeden diye hergun dua ediyorum aşık olduğum adam bu evreye getirdi beni dilerim kizinizla güzel bir hayatınız olur aile desteği alın ve toparlanonca hemen çalışmaya başlayın

Çok sevindim bebegin sağlıklı olmasına, lütfen kızın için boşan ve bu cahil insanlarla asla görüşme, bu çingenelerle akraba olma...

Merhaba öncelikle yasadiklariniz icin üzgünüm. Eş ailesi size bu kadar kötü davranırken bebek yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz? Gercekten bunu merak ediyorum

Bebeğinizin sağlıklı olmasına çok çok çok sevindim Rabbim bir ömür sizi mutlu etsin yavrunuzla açtığınız konuda ikinizden değerli bisey göremediğim için diğer konularda yorum yapmayacağım ama misss kokulu evladinizla çok mutlu olun

Çok belli ki siz güçlü bir kadınsınız. Küçücük bebekle ne yapacağım demiyor aksine bahsettiğiniz karanlıktan kendinizi ve yavrunuzu korumaya çalışıyorsunuz. Ekonomik özgürlüğü olduğu halde bunu başaramayan o kadar kadın var ki ... Harika bir anne olacaginizdan eminim. Uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum evladinizla. Haa bir de haklarınız konusunda elinizden geleni ardınıza koymayın. Bolca şans ve güç diliyorum

ONcelikle hayirli saglikli dogumlar diliyorum ve gercektem sevinin boyle bir adamdan kurtulacaginiz icin ve sakin nafaka tazminat ne warsa alin sen tek basina yapmadin bu cocugu.Allah bildigi gibi yapsin o adam musveddesini

Düğünün ertesi günü bir anda vurmaya hakaret küfür etmeye başlamamıştır, önceden de vardır ama siz düzelir demişsinizdir. Hep böyledir çünkü. Israrla olmazı oldurmaya çalışmışsınız. 4 sene eziyet çektiğiniz ilişkide ilk geceden hamile kalmışsınız. Biz de şaşırdık olmaz sandık ne demek? Nasıl hamile kalındığını biliyorsunuz değil mi? Altınlarınızın yarısını kumarda kaybettiyse yakında atılır askeriyeden. Büyük borç yapmış diyorsunuz, kumar oynayan adam askeriye için güvenlik sorunudur barındırmazlar. Yani ondan hiç kuruş gelmeyecekmiş gibi yapın gelecek planlarınızı. Bu hikayedeki tek iyi şey bebeğinizin sağlıklı olması. Buna tutunun ve bu çirkef insanlarla iletişime geçmeyin. Yalnız hiç göstermemezlik yapamazsınız, mahkeme görüşme günleri belirleyecek.

Ve lütfen annesini ablasını suçlamayın. Eşinizin tek cümlesi yeterdi onları susturmaya. Aynı mayanın ürünü hepsi. Size karşı böyle davranma hakkını bizzat eşinizden alıyorlar çünkü.

Çok teşekkür ederim canımmmm

Merhabalar canım, meslek hastalığı olarak Varikosel hastalığı vardı. Düğünden önce tedavi olmaya başlamıştı. Bebek Çok zor olur demişti doktor ve ben de 5 Cm kist vardı. Detaylı yazamadım kusura bakmayın. Yani hiç olmaz çok erken denildiği halde olması o kadar mutlu etti ki bizi, adaklar adadık havalara uçtuk. Mucize bir bebek ve onu çok çok istiyorum inşallah sağlıkla gelir Ve çok haklısın tek cümlesi yeterdi. İste annesi Şubat ayinda seni istememiştim dediği günün öncesi bana vurmuştu eşim. Kadin ondan besleniyor çok güzel bir tespit teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…