• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

canım bence sorunu var çünkü sorunu olmasa istemezmi cinsellik hiç istemio ben isteyince de burnumdan gelio zaten psikolojik sağlam olsa bu hareketleri de yapmazdı ya -.-

canim bana göre bu cinsel bir sorun falan degil..eger öyle bir sorunu olmus olsaydi seninle ilk günden itibaren birlikte olamaz yada olmaktan kacinir bu tür bahaneler üretirdi..böyleleri egoistce kendi kendini tatmin etmekten daha cok zevk alan bencil erkekler..arada degisiklik olsun yada sirf sen istiyorsun diye cok yüzeysel siradan bir sekilde sadece birlikte olmak icin olurlar..o oyun basindayken cok seksi yari ciplak bir hatun ciksin bakalim karsisina bir kez göz göze gelmeleri yeter,bak o zaman nasil da normallesiverirler..

yasin daha genc,yolun basindasin..sakin böyle birini degistirmek icin ugrasma sen yipranirsin..bir insan 7sinde neyse 70inde de odur,degismez..
ben ilk evliligimi kurtarmak biseyleri degistirmek adina 5 yil mücadele ettim ama degisen hicbisey olmadi sadece yiprandim ve en güzel yillarim yana yakila gecti..evden gitmeler falan cözüm olmuyor..o an icin pismanlik rolüne bürünüyorlar degisim icin sözler havada birbiri ardina ucusuyor ama belli bir süre gectikten sonra yine ayni tas ayni hamam..ancak onu gercekten terk edip bosandigin an seni gercekten kaybettigini idrak edip,anlayabiliyorlar..

gencsin,ekonomik özgürlügün var..ailen emin ol ki herseye ragmen yaninda olacaklardir..sakin uzatma,taviz verme..kendinden cok emin,gururla dimdik cik karsisina ve bu sekilde yasayacaksak evliligi ben kendi kendime de yeterim,cok sükür senin gibisine maddi ve manevi ihtiyacim yok senden bosaniyorum de..
inan bana uzattikca sen kendini yipratmaktan baska birsey yapmazsin..elalem ne der diye de düsünme..elalemden gelmiyor övünün,mutlulugu,huzuru,hayati onlar yasatmiyor sana..kulagini sagir et kim ne derse desin..seni bir sen bilirsin bir de seni Yaradan..

Allah yardimcin olsun..

Tek mantıklı hareket var..
Çek git o evden..Ve bir an önce mahkemeye ver..
Adama bak,ah Allahım neden bana böyle birini vermedinki..Cümlealem görürdü bir erkeğin ne hallere düşebileceğini:hulya:

valla ben hiçkimse kdar mütevazi olamicam. keşke o koca bnim koca olsaydı. ben onu eşşek sudan gelene kadar döverdim... eşkkete sudan gelince. biraz yorunluğumu alr tekrar devm ederdim bu nee yha şakamı komedimi.... acaba bri yeni üye olduda dalgamı geçiyo dedim halaa şoktayım..deral boşanmalısın..! derhallll....hiç kendinede kusur kabahat bulma....resmen bi hanzoyla evlenmişin...ama sendede kabahat, 6 yıl çıktığın adamı nasıl olurdatanımazsın....neyse çok konuşmicam ben site kurallarına aykırı olucak!! özürde diliyorum herkesten ama bukadarıı olmazz olamazz.!

cola çekırdek gozune gırsın onun allahım ya arkadaslar bıraz empatı hemen bosa dıyenlere bunun için bayanın hazır olması lazım ne umıtlerle evlendı su an karamsarlık içinde tutunacak yer arıyo sende bosayacak guç su an yoksa canım evı terk et gercı okulun onune gelır zorla gonlunu alır bunun için kesın kararlı olmalısın bolesı ondan anlar surundur sunu o dıl okulun kapısında bıle rezıllık çıkarabılır bu apartman boslugunda bagırdıgına gore bu komplekse gırmıs sen ondan ustunsunya bu sekılde kendını ıspatlamaaya çalışıyo dengesız herıf ne kızdım ya tesekkur etcene sankı kole bulmus bu belkıde sen ogretmensın dıye evlendı artık devır ne yazıkkı bole herkes karısının çalışması taraftarı ama bu karsılıklı denge içinde buda anca net basında allah ıslah etsın esını sana da yardımcı olsun :(

okuyunca sinirden çatladım ya ne biçim bi eş bu boşan diyemem çünkü çok zor bi durum ama çekilecek dertte diil ki ya.. bu arada canım eş durumundan buraya aldırdım demişsin ya samsun a sanırım demi, peki 6 sene nasıl flört ettiniz ayrı şehirlerde miydiniz?

bende bağırsam hepten rezil oluyoz melis düşünsene ya önceleri bende bağırıyodunm farkındaydım sesim onunki kadar yüksek çıkıyodu merdivende üst komşuyu gördüm kadın selam bile veremeden geçti gitti :( haklı tabi her akşam bizi dinliolar hafta sonları bide gündüz dinliolar ekstradan.sonuçta her halükarda ben rezil oluyorum onlarda diodur allah bi,lir bu kadın ne yapıo da bunları duyuyo.çünkü tartışırken bana "ahlaksız,şerefsiz,ağzına s.çım " diye bağırıyo.
ne kadarda ıgrenç...
hakarette edıyor..ohh massahhllah yanı...
o zaman hıç durma derım ben ya..bu kadarda pes yanı...yuhh..
nıye bu laflara katlanıyorsun vanım...
zaten rezıl olcam dıye bagıramıyorsun.tepkını gosteremıyorsun..o zaman boşa gıtsın..5 ayda boyleyse sonra nolur bılemem .neler duyuyoruz burlada bız hergun..
çoluguna çocuguna ne verebılır kı bu adam..karısına ne verebılmıs kı..
alsanaalsanasmile

ola ki bi daha döverse seni hastaneye git rapor al .ailen böylece daha çok anlarlar seni.15 tatilde de karar ver aileni de yanına alarak..tayinini hemen alamasan bile ücretsiz izne ayrılırsın samsundan ayrılırsın.zaten doğu da bi yere tayin istedinmi hemen olur.kendine yeni bi yuva kurarsın.benim eczacı arkadaşım tıp öğrencisi sevgilisiyle öğrenciyken evlenmişti okul bitti kız eczane açtı adamsa ne okulu biterebiliyodu ne de gayret ediodu psikolojisi bozuktu.kız eczanesini açmıştı ama baktı adamı beslemekle geçiyor adamda sorumsuz boşandı kendi ailesine döndü.ki o da ailesi istememesine rağmen evlenmişti.insanı ailesi korur.'rabbim geçmişin kederi geleceğin endişesiyle bugünümü heder etmekten sana sığınırım' de.allaha tevekkül et.bi karar al.bence seninki sevgi değil alışkanlık.o da unutulur merak etme...farzetki kocan öldü.yok olsun hayatından..

Bu adamdan sana koca moca olmaz arkadaşım. Tam şizofren bu herif. Çekme böyle birini. Yazık değilmi sana. Düzelir diye bekleme, düzelmez. Kazık kadar adam olmuş, adamlığın hakkını verememiş.alsanaalsanasmile

6 sene çıkmışsın ve adamın sorunlu bir tip olduğunu anlayamamışsın ama olabilir bazı erkekler kendi tabirince, tapuyu almadan gerçek yüzünü göstermez..Senin ki de ol hesap olmuş..
ılgisiz alakasız, bir kavgada seni boğmaya kalkmış, başka bir kavgada saçlarından yerde sürüklemiş, Pc bağımlısı, küfürbaz bir koca..

Yani şimdi ne diyim ki.
Herşey ortada aslında..

Ben olsam yol yakınken dönerim, mesleğim elimde, ailem arkamda, ne demek saçlardan yerde sürüklenmek cicim aylarında:))??? Komik.....

Tabii yine bazı arkadaşlar başlıycak burda ''ne kadar kolay söylüyorsunuz yuva yıkmak bu kadar kolay mı?'' diycekler de ben de yine ''karşımda beni boğmaya kalkan, saçlarımdan yerlerde sürükleyen bir koca (!) varsa ve çocuğum yoksa valla o kadar kolay yıkarım ki o yuvayı, ağzınız açık kalır:))))))))))) ...............diycemmm..

ıyi düşün arkadaşım..
Adam ne olduğunu belli etmiş 5 aylıkken..Bu da bir şans aslında...

Saçlarından yerlerde sürüklenmek için okumadın evlenmedin sen...
Ailene anlat bu durumu ve adam akıllı bir düşün..

inanmıyorum ya hastalıklı adamın biriyle evlenmişsin
kapıyı açıp bağırması çok enteresan
acaba bağırınca millet bunu erkek mi sanıcak
çok tuhaf
bööle bi adamın yanında ne işin olduğunu da algılamış değilimi
üstelik eğitimcisin, mesleğin var
ailen 1 gün söylenir 2 gün söylenir
durumu anlatınca bence hak verirler sana
allahtan cinsel hayatınız yok
bu durumda birde hamile olduğunu hiç düşünmek bile istemiyorum
bence sen bir dr a git
ne işim var burda yı çözmek için

Allah yardımcın olsun canım ya dediğin gibi belki düzelir diye hatayı baştan yapmışsın ....kimse düzelmez bir insan neyse odur değişmez ben inanmıyorum yani değişeceğine .....ne demek maaş kartını ver demek böyle bi saçmalık var mı ya? bide şiddet ilgisizlik off off sen bilirsin tabi arkadaşım ama zararın neresinden dönersen kar bu işte çekmeye değmez .........sakın çocuk yapma çocuk düzeltir deme 2. büyük yanlışın olur ...eğitimli insansın yanlışı doğruyu elbet biliyosun ama böyle bir olada bu ruh haliyle sağlıklı düşünemez insan kurtul canım ondan .........

ama sendede kabahat, 6 yıl çıktığın adamı nasıl olurdatanımazsın....

bu bazen söylendigi gibi o kadar da kolay olmuyor malesef..kimileri gercek yüzünü takindiklari maskeyle cok güzel gizliyorlar..tabiri caizse tapuyu aldiktan sonra gösteriyorlar gercek yüzlerini..

çook acil bitir,kimsyi düşünme,yarın bir gün çocuk olursa işin içinden hiç çıkamaszsın

sende sensin hem çalışmıyosun hemde bagırıyosun hepsi sana müstak de...yada hiç cevap verme..biğün işe gididiyormuşun gbi yap ve çek gittttttt.......ğitt kurtar kendini..çalışmasın yangel yatsın bide küfürr ohh..pislikk:oklava:

çalışıyo canım ya ama vardiyalı yani 3 gün evde 1 gün işte 24 saat mesai yapio 1 günde.ama 3 gün tamamen yan gelip yatıo işte sosyal hayat desen sıfır.sadece bilgisayar ve oyun...

Back