• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

elini gırtlağıma götürdü sözü beni yerimden sıçrattı. valla benim aklıma ayrılmaktan başka yol gelmiyor. ya o el gırtlakta daha uzun kalsa.. ülkemizde yeteri kadar 3. sayfa haberi var böyle adamların.kızcağızı sindirmiş resmen. seviyorum der tabi biz kadınların huyu bu. bize iyi davranana değil hak ettiğimiz değeri vermeyenin peşinden gidiyoruz. bir süre sonra inat yapıyoruz o değeri alabilmek için. bunu fark eden kadınlar mutlu bir beraberlik yaşıyor. fark etmeyenler tanımadığı insanlardan bile yardım ister hale geliyor. ben hala o evliliğin arkadaşımızın hem beden hem ruh sağlığı adına bir dk bile devam edilmemesi fikrindeyim. arkadaşımız uyar uymaz onun bileceği iş..

henfikirim seninleeeolumunekankayizsmile

Benim anlayamadigim bu kadarmi aciziz kadin olarak? Bu kadar egemenlik sürebiliyor demek bir erkek?
Hadi anne ve babamizin zamaninda olabilir diyorum, zorda olsa. Hadi okuma yazmalari yoktu diyorum cektiler, hadi köylerde yasadilarda cektiler, iste o zamanlar öyleydi erkeklerin dedigi olurduda cektiler.
Ama bu devirde ve ekonomik özgürlügü olan bir bayanin yazdiklarini okumak beni cileden cikariyor resmen. Ne hakla bir erkek bunu yapabilir ya?
Kadinlik gururumuz kalmadimi?
Nedir bu hakki bu erkeklere veren?
Artik böyle siddetler ne okumak nede duymak istiyorum, bu kadar aciz olmayalim, benim istegim bu.
Bu problemi düzeltmenin her yolu var eger gercekten birseyleri degistirmek istiyorsa.
Birde arkadas diyorki seviyorum, ya kardesim sev kimse burda sevme demiyor ama o sevdigin piskopati o zaman yola getirde sev.
Tüm arkadaslar burda cok dogru yazilar yazdilar, herkes olayi anladi, dilerim arkadasimizda anlar.
Arkadasim gururlu, güclü ve onurlu ol, bak gör nasil degisiyor hersey.
Bir köseye kivrilma, korkma, aciz olma, kendini bu hallere düsürme rica ediyorum bir kadin olarak senden.

canım bu 1 günlük 1 aylık bir iş değil evlilik eğer mutlu huzurlu değilsen yolun başındayken ayrıl gitsin çok şükür kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun araya çocuk girerse iş dahada kötüleşir sen mutlu olmak için hayatını paylaşmak için evlendin ona hizmetler edip küfürlerini aşağılamalarını çekmek için değil senin yerinde osam 1 dk bile durmam o evde ........

Benim anlayamadigim bu kadarmi aciziz kadin olarak? Bu kadar egemenlik sürebiliyor demek bir erkek?
Hadi anne ve babamizin zamaninda olabilir diyorum, zorda olsa. Hadi okuma yazmalari yoktu diyorum cektiler, hadi köylerde yasadilarda cektiler, iste o zamanlar öyleydi erkeklerin dedigi olurduda cektiler.
Ama bu devirde ve ekonomik özgürlügü olan bir bayanin yazdiklarini okumak beni cileden cikariyor resmen. Ne hakla bir erkek bunu yapabilir ya?
Kadinlik gururumuz kalmadimi?
Nedir bu hakki bu erkeklere veren?
Artik böyle siddetler ne okumak nede duymak istiyorum, bu kadar aciz olmayalim, benim istegim bu.
Bu problemi düzeltmenin her yolu var eger gercekten birseyleri degistirmek istiyorsa.
Birde arkadas diyorki seviyorum, ya kardesim sev kimse burda sevme demiyor ama o sevdigin piskopati o zaman yola getirde sev.
Tüm arkadaslar burda cok dogru yazilar yazdilar, herkes olayi anladi, dilerim arkadasimizda anlar.
Arkadasim gururlu, güclü ve onurlu ol, bak gör nasil degisiyor hersey.
Bir köseye kivrilma, korkma, aciz olma, kendini bu hallere düsürme rica ediyorum bir kadin olarak senden.

vereliniortak

erkeklere bu hakki veren kadinlar..erkektir herseyi yapar,kadindir her cileyi ceker..yuvayi disi kus kurar ve ayakta tutar..boyle gelmis boyle gidiyor.boylede gidecek malesef ki...

kadınlar neden erkekler gibi kolay vazgeçemezler anlamam
kadınlar herşeye göz yumarda erkek tek yanlışta siler atar
yapmayalım arkadaşlar duygularla değil mantıkla hareket edelim

ayy kıyamam yaa canım benim bitanem peki bu ayııı seni arzulamıyomu sende onla ilgilenme yaaa şeyi kopsun

ay ilahi sadrazam sen çok yaşa yaaa.tam kaptırdım okuyoru baştan sona albenime çok üzüldüm..allah yardımcı olsun ..lakin senin şu yorumun beni çok güldürdü.çok şirin bi yorum olmuşş

canım benim, senin yazdıklarını okudukça kendi yaşadıklarımı hatırladım.üstelik benim mesleğimde yoktu. buna rağmen ayrıldım, ve birğün pişman olmadım .cesur ve kararlı olman lazım, inan karşına seni seven değer veren biri çıkıcak benim çıktı.bence biran önce ailenle paylaş .hakkında hayırlısı olsun.

şimdi okudum çok ağladım içimdeki ufaklık bile tekme attı senin adama ama ulaştıramadı tabiii....yanında olsaydı görürdü gününü.... ama ne diyeceğimi biemiyorum tgüll e o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki bir baktım sende çıkmışşsın şimdi üzüntüm katmerlendi....Boşan boşver demek bana düşmez diyemem....Uzaktan davulun sesi hoş gelir çünkü...boşa demek kolayda nasıl olacak ama yeni evlisin ben olsam diyebilirm sadece ekonomik özgürlük bendeyse ben alırdım pılımı pırtımı çıkardım öğretmen olsam şark hizemti isterdim en önce zzaten ben çünkü ordaki çocuklara yardım etmek en büyük hayalim..KARADENıZ DE aşark hizmeti...belki karadeniz e düşersin boşanmadan tayin iste bence....eğer annen baban üzüllsün istemiyorsan...çok üüzldüm bu gece yine uyku yok bana....mafoldumben

Bence bu adam ezik görüyor kendini senin yanında.Onun için aşağılıyor,peşinden koşturuyor.Al karşına konuş.Ben seni seviyorum de ve ona iltifat et.Baktın konuşmaya yanaşmıyor.Bu evliliğin yürümeyeceğini söyle kendisine ve dostça ayrılın.Yazık günah sana da.Daha kötü olursa ne yapacaksın.? Döver de bu adam seni.Kalsın tek başına da burnu sürtülsün.

Pardonda bu öküzle (kusura abkmayın eşiniz ama bana göre öyle) neden evlendiniz? Yani senelerce bu yüzünü nasıl görmediniz? Offf..

maaş falan bence önemli deil (çünkü ben de eşimden kat kat fazla kazanıyorum).önemli olan kültürlü olması ,kıymetini bilmesi,kendini yetiştirmesi,eğitimli olması..evliliğn ilk zamnları böylesi sonrası daha kötü olur bence,genelde çiftler kendilerini biraz salarlar sonradan.yaşın genç...sağlıklı düşün ailenle karar al...bi müddet ayrı yaşayın faydasını görürsün duruma göre karar verirsin...dini bütün bi psikolog bulursan danış bence durumunu..çok da aile dışından kimseyle durumunu paylaşmaman gerekir.daha az yıpranırsın bu süreçte.allah yardımcın olsun,hayırlı bi kapı açsın sana.malesef aileler körler sağırlar dilsizleri oynayarak zamanın geçmesini bekliyorlar çok yanlış bence.ki kötü bi evlilik diri diri gömülmek demek...

Dini bütün psikolog !!!!! Arkadaş psikologa -dininiz bütünmü, diyemi soracak ? çok alemsiniz çok güldürdünüz beni .. guclubacismile

Cok güldüm ya, Allah iyiligini versin ilksen 77 gözünden kacmamis.

canım anlattıklarını okurken tüylerim ürperdi bu herifi niye cekiyon elinin maaşıyla bırak gitsin kocamı yok bukadar eziyete katlanıyon valla benim düşüncem bu sen bilin yinede allah yardımcın olsun

ben öğretmenim eşimle 6 sene çıktık ve sonunda evlendik eşimin işi kadrolu değil ailemle bu yüzdende sorunlar yaşadık kendim gibi bi öğretmenle evlenmemi istediler.ama ben dinlemedim evlendim.evlenmeden önce sorunlarımız yokmuydu vardı ama ben evlenince geçer diye düşündüm hayatımın en büyük hatasını yapmışım.evlendik bende vajinismus sorunu başgösterdi.onun stresi ile uğraştım.düğünde takılan bütün altınları ana babası borçları ödesin die verdim kendi isteğimle.sonra evliliğimin 10.günü evde hiç bişey yok die -düşünün evlenmişiz eve bişey almamışlar yiyecek- benden para istedi yeterli kadar verdim bana "ben herzaman senden anam babam gibi harçlıkmı isticem koy maaşını iste çekmeceye yada kartını bana ver ben çekerim" diyerek ağzına geleni söyledi tutuştuk kavgaya tabi vermedim benim kendi ailem benden tek kuruş istemedi.vaji sorununu çözdük 1 ay içinde herşeyin en güzel gitmesi gerekirken bu temelli hayatı zehir etti.knightonline die bi oyuna dadandı çocuk gibi sabah kalkıo kahvaltıdan önce oturuyo taaaa gece yatana kadar başından kalkmıyo bide 3 günde bir vardiyalı çalışıo yani 3 gün oyun başında 1 gün işe gidio.bu 3 gün boyunca pcnin başında oturup "çay getir,benim yemeğimi tabağa koy yanıma getir ben burda yicem" yemek yemek için bile başından kalkmıyo her allahın günü evdeyiz dışarı çıkmıyoruz.ilgi göstermio,sevgi göstermio,saygı zaten yok.oyunun başından kalk biraz benle ilgilen dediğim zaman kavga kıyamet kopuyo konu komşuya beni rezil edio merdivende onları görünce yerin dibine giriyorum o kadar utanıyorumki.kavga etmeden konuşalım dedikçe daha çok bağırıyor.duvarlar zaten kağıt gibi herkes bizi dinlio."defol git evimden,s.ktir ol git" dio oturdugumuz evi hiç kendi evim gibi görmüyorum.bağırmasın die agzını kapatmaya çalıştığım bi günde beni şiddetle koltuğa iterek boğmaya çalıştı.başka bi gün yine ilgisizlikten tartıştığımızda beni tokatlayıp saçımı yolarak yerde sürükledi.biliorum şuan hepiniz böyle insanın yanında nasıl duruyorsun diyorsunuz haklısınız bende sırf tgul gibi ailemi utandırmak üzmek istemiyorum.cinsel anlamda bile ilgi göstermi,yor onu da benden bekliyor ben yaklaşayım onu ben tava getireyim die.niye bana yaklaşmıyosun dediğimdede "sanki normal bi kadınmısın ki dio.ben bu stres altındayken nasıl strese girmeden o işi yapmamı bekleyebilirki.sonucta ben vaji durumunu yenmiştim ama benim bu duruma alışmam için sık yapılması gerekir beyimiz dio ki " bütün yeni evliler haftada en fazla 1 kere yapıo sen ne istiyorsun benden " dio.o kadar yaptığım cilvelere başka bi erkek olsa hiç dayanamaz bu hiççç tınlamıyo bile sogukluk var sende bi doktora görün dedikçe bağırıyo benim anormal oldugumu söyleyerek sorununu bana yıkıyor.bi türlü hatasını anlamak istemiyor tartışmalarda hep bağırarak çözmeye çalışıyor ben odaya geçiyorum yalnız kalmak için peşimden gelip bağırıyor yada çıkış kapısını açıp apartman boşluğunda bağırıyor

merhaba yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm şu an ayrıldınız mı ne yaptınız sakıncası yoksa

Back