• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

bencede boşa allaha büyük varmasın ama sinir bi kocan varmış beni evden kovacak ben benimkinin burnundan getiririm.bnmkide evlendiğim sene oyuna dadandıda kavga dövüş bıraktırdım.şimdi çok iyi arada tartışmalr oluyr ama ben haksızsam ben özür dilerim o haksızsa o diler bizde böyle:nazar:çocuk yoken kurtul değmez .sen öğretmensin dye kendini ezikmi hissedyr acaba başka yollarla üstünlükte sağlıyor olabilir:uhm:

evet canım olabilir kendini ezik hissedip kompleks yapıo olabilir.ben bu yüzden düşünüyorum ya acaba bilinçaltında yatan bu düşünceyi silebilsem offf nasıl yapacağımı da bilemiyorum.dün gece barıştık yanıma geldi sonunda ve özür diledi çok gerginmişmiş miş miş ...bakalım bundan sonrasında biraz kendisine çeki düzen verecekmi

sakın yanlış anlama ama eşin komleksli biriymiş
seni çok üzüyormuş helede şiddet
senin negüzel bir işin var hiç müdara etme derim
ailenin yanına git
sen onu alttan aldıkca o nasıl olsa yapıyorum
gene barışıyor
diyebilirde.
seni kaybedecegini anlasın onun sana ihtiyacı var senin değil.
cesaretli ol derim.

akannehir
melis hayal ürünü flan değil emin ol ama ben yuvamı boşanmak için kurmadığım için acaba bişeyleri yola koyabilirmiyim,acaba adam olurmu diye çabalıyorum.yoksa bende çok memnun değilim zaten yazdım tatilden döndüğümde de aynı devam ederse biter zaten yapacak bişey yok

inandıgım için..herğün yazıp bakıyorum konuya..akannehir
am daha fazla bu işi yrümerzz....kavga eder barışır ee böyle gitcek bu iş..böyle evlilik devamlı hır gürle yürümez.:1ninca:.karşılıklı sevgi saygı bunlar yoksa yapacak fazla bişde yok...tatilden sonr saglıkla kararverrkafamçokkarıştı

Canim benim sen ne kadar okumussan bende o kadar okumusum, ne senden düsük ne senden yüksegim.
Benim anlayamadigim, bunu sen bile yasiyorsan, yani bu kadar ezik düsebiliyorsan o zaman vay maddi özgürlügü olmayinlarin haline.
Cok haklisin benim karsima böyle bir psikopat cikmadi cikamazda, onun icin rahat ve bol konusabiliyorum. Öyle insanlarla isim olmaz cünkü, birde 6 yildir sen hala evlendigin adami tanimamissan, daha bizden ne yardimi bekliyorsun onu anlamadim.

CADIARZU
Bir laf var herkes kendisini görmek istedigi yerdedir diye, demekki sende böyle bir hayati seviyorsun canim.
Bana eskiden yasadigim bir olayi hatirlatti. komsumuz olan aile hep kavga ederdi, kadin hep dayak yerdi kocasindan, bende dayanamaz polise haber verirdim. polis gelirdi kapiyida kadin acardi ve olanlari yalanlardi. Olan yine bana olurdu yardim etmek isterdim ama kadin yardim istemezdi, simdi yaslandikca anliyorumki, bazi insanlar böyle seylerden zevk alir hatta hosuna bile gider asagilanmakla.
Normal bir insan kilina bir zevall gelmesini istemez.
Bana sahsen kimse böyle davranamaz ayni anda bende döverdim herhalde. Yani bos kalmazdim.
Hele özellikle ben olsam coktan bilgisayarini camdan asagi atardim.
Ama sen bosver, bence ne bizi üz nede kendini, alismissindir herhalde artik, baska bir secenek görmedigine göre. Birde okumus kültür bir bayan olarak bunlari yasiyorsan. Pes diyorum baskada birsey demek istemiyorum. Bosver erkekdir döverde severde...
aslında burda anlatmak istedigiiii birazdaha cesaret diyooo albeni..yanlış anlama caım............a.s

şaka mı diye iki defa okudum ama yoo gayet ciddi gibi de geldi bana. hayatım sen nasıl katlanıyorsundan ziyade nasıl evlendin onu da geçiyorum neden dayanıyorsun demek daha doğru galiba.
bu ne ya hayvanat bahçesinden mi seçtin de aldın dicem ama hayvanlar bile daha eğitimli olur ne zaman ses çıkarıp ne zaman susacaklarını bilirler. bırak gitsin ya sen var olmayan bir evliliği kurtarma hayali kuruyorsun. ben böyle bir adamı bırak evimde oturduğum apartmanda yaşatmam. sen vaji olmayacaksın da kim olacak. adam komplekslinin kralı ne demek yeni evliler haftada 1 kere beraber oluyor. bu bile nasıl aşağılık bi cümledir ya. bunun sayısı istatiği mi olur. yapıyorsa doğrusunu yapsın bari.
sen değil tatilden dönmek bir daha dünyaya gelecek kadar şansın bile olsa bu adam zerre değişmez. ya çocuğun olursa bir meleğin kanına girmeye ne hakkın var. sakın bi yanlışa daha düşüp çocuğum olursa düzelir diye bide çocuk yapayım deme. kendini topla yalnız da kalsan kendine saygın olan bir yol çiz bence kendine

ya albenim canım tüm yazdıklarını okudum ve şok oldum..seni okadar ii anlıorum ki başıma geldiği için değil ama hayatta bişelerin kararını zor veren biri olarak...herkes bişe söleyebilir..ama ne yaşadığını bi sen biliosun..6 seneyi de sen yaşadın son 6 ayı da sen yaşadın..bnce sevmek değilde bağımlı olmak bu..bnm hayatıma giren erkeklerde de böle oldu...yani çok iğrenç bi laf etmeden yada bi şe yapmadan hayatımdan çıkaramadım..şimdi bana küfretse asla affetmem derim ki affetmedim..ama bu evlilik ki bnm başıma gelse ne yapıcağımı kimse bilemez..şu an sana bn olsam yapmazdım dien bile asla diemez..hayat insana neler yaşatıyo..tek tavsiyem var..dışardan bak...kendine yakıştırıo musun olanı?bn bu muyum dediin an kendinden kaybedersin..bide onu telafi etmek daa zor..şu bi gerçekki o 6 seneki adam değil ve olamıcak...tek yapman gerekn sabır..umursama aynı evde yabancı olun..yeterki zarar görme...

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum görüşünüz ne olursa olsun kırmadan anlatmaya çalışın görüyorum ki herkes 'ben olsam boşardım ben olsam katlanamazdım niye çekiyorsun vs...' cümleler kurmuş burası bir paylaşım sitesi tabiki herkes görüşlerini açıkça belirtme özgürlüğüne sahip ama bu tür cümlelerin yardıma ihtiyacı olan arkadaşa hiçbir yararı yok empati kurmanız için onu anlamanız için aynı problemleri yaşamanız gerekmez hepiniz kültürlü bayanlarsınız ben yazılanları okurken bile rahatsız oldum kimseyi hiçbir şekilde yargılamaya hakkınız yok lütfen yazdıklarınıza dikkat edin karşıdakini de düşünerek yazın nacizane düşüncem bu kimse yalnış anlamasın :1closedeyes: yararı olmayacağını düşünüğünüz şeyleri yazıp kırmayın karşıdakini zaten durum belli bu kadar şey yaşamışken moralmen de ruhen de kötü durumdadır ki fikir ve destek almak için bu topiği açtığını düşünüyorum, destek olacağınıza köstek oluyorsunuz üzüldüm gerçekten aynı durumda siz olsanız yazdığınız fazlasıyla sert cümlelere acaba ılımlı yaklaşabilirmiydiniz merak ediyorum ... :1no2:

Canım her ne kadar burda anlatsanda yaşadıklarını kimse senin kadar bilemez evet eşinin yaptıkları çok kötü ama elbet olumlu taraflarıda vardır 6 seneni onunla geçirdiğine göre ve aileni dinlemeyip onu seçtiğine göre hayatını onunla geçireceğini düşünmüşsün ve çok seviyosun yaşananlardan sonra evliliğini kurtarma çabasına girmende bunu gösteriyor zaten... Sana öğüt vermek hadddim değil söylemek istediğim tek bişey var eşinin zamanla değişeceğini düşünüyorsan devam et bir psikolok demişti ki; 'karşıdakini değiştiremiyorsan ona onun gibi olduğunu hissettir zamanla senin istediğin kıvamı alacaktır' bilmiyorum eşin üzerinde etki edermi ama madem konuşmaya çalıştığında sesini yükseltip kavga çıkarıyor hatta şiddete başvuruyor sende konuyu açma bi süre onun istediklerini yapıyor gibi görün sadece sevgi sözcükleriyle yola getirmeye çalış geçirdiğiniz en güzel anları hatırlat ona bi süre deneme süresi ver kendine baktın olmadı bitireceğini söylersin ( bitir demiyorum sadece bitireceğini söyle ) tepkisini gör bakalım tutuşup tavırları değişiyormu yoksa gayet relax seni kaybetmeye hazırmı ...söylemek istemiyorum ama seni kaybetmemek içinde bişey yapmazsa sana değer vermiyordur canım ( umarım benim düşündüğüm gibi değildir ) bu durumda hayatının kalanını sana değer verecek seni mutlu edecek birisiyle geçirirsin aksi olursa ( ki inşallah öyle olur ) zaten evliliğini hiç bitirmene gerek kalmaz mutlu bi şekilde devam edersin ...

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum görüşünüz ne olursa olsun kırmadan anlatmaya çalışın görüyorum ki herkes 'ben olsam boşardım ben olsam katlanamazdım niye çekiyorsun vs...' cümleler kurmuş burası bir paylaşım sitesi tabiki herkes görüşlerini açıkça belirtme özgürlüğüne sahip ama bu tür cümlelerin yardıma ihtiyacı olan arkadaşa hiçbir yararı yok empati kurmanız için onu anlamanız için aynı problemleri yaşamanız gerekmez hepiniz kültürlü bayanlarsınız ben yazılanları okurken bile rahatsız oldum kimseyi hiçbir şekilde yargılamaya hakkınız yok lütfen yazdıklarınıza dikkat edin karşıdakini de düşünerek yazın nacizane düşüncem bu kimse yalnış anlamasın :1closedeyes: yararı olmayacağını düşünüğünüz şeyleri yazıp kırmayın karşıdakini zaten durum belli bu kadar şey yaşamışken moralmen de ruhen de kötü durumdadır ki fikir ve destek almak için bu topiği açtığını düşünüyorum, destek olacağınıza köstek oluyorsunuz üzüldüm gerçekten aynı durumda siz olsanız yazdığınız fazlasıyla sert cümlelere acaba ılımlı yaklaşabilirmiydiniz merak ediyorum ... :1no2:

Canım her ne kadar burda anlatsanda yaşadıklarını kimse senin kadar bilemez evet eşinin yaptıkları çok kötü ama elbet olumlu taraflarıda vardır 6 seneni onunla geçirdiğine göre ve aileni dinlemeyip onu seçtiğine göre hayatını onunla geçireceğini düşünmüşsün ve çok seviyosun yaşananlardan sonra evliliğini kurtarma çabasına girmende bunu gösteriyor zaten... Sana öğüt vermek hadddim değil söylemek istediğim tek bişey var eşinin zamanla değişeceğini düşünüyorsan devam et bir psikolok demişti ki; 'karşıdakini değiştiremiyorsan ona onun gibi olduğunu hissettir zamanla senin istediğin kıvamı alacaktır' bilmiyorum eşin üzerinde etki edermi ama madem konuşmaya çalıştığında sesini yükseltip kavga çıkarıyor hatta şiddete başvuruyor sende konuyu açma bi süre onun istediklerini yapıyor gibi görün sadece sevgi sözcükleriyle yola getirmeye çalış geçirdiğiniz en güzel anları hatırlat ona bi süre deneme süresi ver kendine baktın olmadı bitireceğini söylersin ( bitir demiyorum sadece bitireceğini söyle ) tepkisini gör bakalım tutuşup tavırları değişiyormu yoksa gayet relax seni kaybetmeye hazırmı ...söylemek istemiyorum ama seni kaybetmemek içinde bişey yapmazsa sana değer vermiyordur canım ( umarım benim düşündüğüm gibi değildir ) bu durumda hayatının kalanını sana değer verecek seni mutlu edecek birisiyle geçirirsin aksi olursa ( ki inşallah öyle olur ) zaten evliliğini hiç bitirmene gerek kalmaz mutlu bi şekilde devam edersin ...

kimse kimse kırmıyo hanfendiii...biz empatiyi bilirizz akıl hocalıgına gerek yok...
katlanamzdım cümlesini ben kullandım..en baştan yazdıklarımıda oku emiiisengözlerimebaksanab

burada arkadaşımıza kırıcı olarak söylenmiş bir söz yok. bütün kırıcı sözler eşine gönderilmiş durumda. ona zaten çevresinde yeteri kadar uğraş kızım evliliği düzelir. erkektir yapan diyenler var ki demekki o yazısında aileme mahcup olmak istemiyorum demiş. ülkemizde kaç tane kadın bu laflar yüzünden kolu kırık gözü mor geziyor. daha kötülerini söylemiyorum dilim varmıyor çünkü. ne demek erkek onun gırtlağına sarılacak saçından sürükleyecek apartman boşluklarına çıkıp bağıracak sonra o hala bişeyleri düzeltmeye çalışacak. bunları yüreğinden içinden beyninden nasıl atacak. evet arkadaşımızın cesarete ihtiyacı var çevresindekilerinin diyemediği sözlere gösteremediği yollara ihtiyacı var!!

burada arkadaşımıza kırıcı olarak söylenmiş bir söz yok. bütün kırıcı sözler eşine gönderilmiş durumda. ona zaten çevresinde yeteri kadar uğraş kızım evliliği düzelir. erkektir yapan diyenler var ki demekki o yazısında aileme mahcup olmak istemiyorum demiş. ülkemizde kaç tane kadın bu laflar yüzünden kolu kırık gözü mor geziyor. daha kötülerini söylemiyorum dilim varmıyor çünkü. ne demek erkek onun gırtlağına sarılacak saçından sürükleyecek apartman boşluklarına çıkıp bağıracak sonra o hala bişeyleri düzeltmeye çalışacak. bunları yüreğinden içinden beyninden nasıl atacak. evet arkadaşımızın cesarete ihtiyacı var çevresindekilerinin diyemediği sözlere gösteremediği yollara ihtiyacı var!!
vereliniortakvereliniortak

kimse kimse kırmıyo hanfendiii...biz empatiyi bilirizz akıl hocalıgına gerek yok...
katlanamzdım cümlesini ben kullandım..en baştan yazdıklarımıda oku emiiisengözlerimebaksanab

Tüm sayfaları okudum merak etme kırıldığıda yazdıklarından belli, akıl hocalığı yapmış olsam nacizane fikrim demezdim iyi oku istersen :umursamaz:

Yalnız atladığınız bişey var cesaret verici tüm mesajlara aynı cevaplar verilmiş seviyorum ve şu an ayrılacak durumda değilim demiş o zamana kadar deneyebileceği bi kaç yol lazım ona en azından ayrıldığında aklında soru işareti kalmaz ... yerimseniben

Kızlar tartışmak için yazmadım sadece albenimin üzüldüğünü hissedip onu tanımasam bile üzülmesine gönlüm razıolmadı birbirimizi kırmadan yazalım dedim ne kimseye akıl hocalığı yapıyorum ne de kimsenin düşüncelerini değiştirebilirim sadece benim fikrimdi belirttim hepsi bu gereksiz tartışmalara gerek yok bence :olmaz:

Tüm sayfaları okudum merak etme kırıldığıda yazdıklarından belli, akıl hocalığı yapmış olsam nacizane fikrim demezdim iyi oku istersen :umursamaz:

gerek yokkk...müdavin degilim ben...

sizin düşüncenise kimseyiiii genelelme yapmayın ozamn....fikriniii söyleersin...hocalık yapmasn...şakkıdı

Hala hocalık diyosun ya ne hocalığı ben zaten sadece fikrimi söylediğimi yazarkende belirttim takacak bişey mi arıyosun anlamadım relax relax ... yasakkelime

Kızlar tartışmak için yazmadım sadece albenimin üzüldüğünü hissedip onu tanımasam bile üzülmesine gönlüm razıolmadı birbirimizi kırmadan yazalım dedim ne kimseye akıl hocalığı yapıyorum ne de kimsenin düşüncelerini değiştirebilirim sadece benim fikrimdi belirttim hepsi bu gereksiz tartışmalara gerek yok bence :olmaz:

ok...analşılldıııı ozamnnCADIARZU

Yalnız atladığınız bişey var cesaret verici tüm mesajlara aynı cevaplar verilmiş seviyorum ve şu an ayrılacak durumda değilim demiş o zamana kadar deneyebileceği bi kaç yol lazım ona en azından ayrıldığında aklında soru işareti kalmaz ... yerimseniben

elini gırtlağıma götürdü sözü beni yerimden sıçrattı. valla benim aklıma ayrılmaktan başka yol gelmiyor. ya o el gırtlakta daha uzun kalsa.. ülkemizde yeteri kadar 3. sayfa haberi var böyle adamların.kızcağızı sindirmiş resmen. seviyorum der tabi biz kadınların huyu bu. bize iyi davranana değil hak ettiğimiz değeri vermeyenin peşinden gidiyoruz. bir süre sonra inat yapıyoruz o değeri alabilmek için. bunu fark eden kadınlar mutlu bir beraberlik yaşıyor. fark etmeyenler tanımadığı insanlardan bile yardım ister hale geliyor. ben hala o evliliğin arkadaşımızın hem beden hem ruh sağlığı adına bir dk bile devam edilmemesi fikrindeyim. arkadaşımız uyar uymaz onun bileceği iş..

Back