• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

Kolay kolay bu adamin degisecegini sanmiyorum ben...
Konusmaktan anlayan bir tip olmadigi ortada...
Araya aileni soktugun halde en ufak bir ceki düzen vermemis kendine;
"bak nasilsa birsey yapamadilar, hala yanimda" havalarinda su an...
Yapilacak tek birsey var bana göre:
1. ailenin yanina gideceksin ve bosanma blöfü yapacaksin ki bakalim tutusuyor mu...
2. calistigin icin ailene gidemeyebilirsin; bu durumda acikca ona sana yasattiklarindan dolayi onu affedemedigini ve bosanmak istedigini söyleyeceksin ve kedini tamamen geri cekeceksin; ayni evde iki yabanci misali ki gercekten ciddi oldugunu anlasin ve söyle bir sirkelensin...
3. ya da hic zaman kaybetmeden kendine bir ev (lojman??? 1 oda ögrenci evi tarzi da olur, hic farketmez; amac evden gidebilecegini ona göstermek) tutup evden ayrilacaksin ki durumun ciddiyetini en hizli sekilde kavrayabilsin!!!
Ama bosanmayi gercekten göze alabiliyorsan böyle adimlar at...
Pisman olup bir sans dahi dilese bile psikologa, aile terapistine gitme sarti kos...
Eger bunlara ragmen ayni tas ayni hamam devam ediyorsa salla gitsin...

canım sana sadece şunu söyleyebilirim ki zaman hiçbirşeyin ilacı değil maalesef karşındaki hatasını anlamadığı sürece bu sittin sene devam ediyor bende eşimin bazı hatalarını görmezden geliyordum düzelir dedim evlendim düzelmedi hamile kaldım olmadı çocuk oluncada artık ayrılamaz duruma geliyorsun :(((((

evliliğin ilk aylarında böyle davranan adamdan hayır gelmez bence. niye çekesin ki?
bırak ne hali varsa görsün..!kötükedihüso

canım ya kimbilir ne hayallerle evlendin..aileni bile karşına almışsın onun için ama onun yaptıklarına bak...değermiydi..ama sen sen ol sakın çocuk yapma..

o zaman sizde uzerinde tepinerek gezdigi haliyi pasanin altindan bir kaydiriverin... arkasinda gezmeyin ilgi gostersin diye. yemegini ayagina goturmeyin. yiycekse gelsin mutfakta yesin. kocalik yapmiycaksa da alsin bilgisayarini anasinin evine gitsinalsanaalsanasmile hic yuz vermeyin allah askina. sizi cok garantiye aldigi belli. biraz da siz iplemeyin. hissetsin duygusal bosluga dusmek neymis.

anasının evine gitmiyor sorun orda tartışma olduğu zaman bana diyo "defol git evimden "diye.ben kadın başıma nereye gideceksem gecenin bi vakti :( keşke hiç evlenmeseydim en güzel geçmesi gereken günlerim evliliğimin 10.gününde zindana döndü

canım ya kimbilir ne hayallerle evlendin..aileni bile karşına almışsın onun için ama onun yaptıklarına bak...değermiydi..ama sen sen ol sakın çocuk yapma..

düşünmüyorum zaten rapunzel..düğünümün keyfini bile çıkaramadım.10.günümde burnumdan getirdi.inanırmısın bi kere bile açıp izlemedim düğün cdsini de çünkü kabus gibi çöktü bu evlilik neyini izleyim.değmedi hiç bişeye değmedi adım bide bunun yüzünden dul olacak.ailemi boşuna üzdüm kırdım noldu bak dedikleri çıktı.Düzelir mi hayır bende biliyorum bi insan neyse o demekki hep buymuş da ben görememişim.psikiyatr deyince adam cinlenio terapiste gidelim diyorum evlilik neymiş bi anlayalım diyorum yok.Hala kendisini bekar zannediyo yaşadığımız evi ikimizin değil kendisinin görüo.Allahım bana sabır ona da akıl fikir versin :(

durumuna cok üzüldüm canım ya birde şöyle bir durum var pc basında cvok fazla oyun oynayan ve vbakit geçiren bir çok cocuk ve yetişkin saldırgan agresif ve dikkat bozukluğu oluyor sağlam psikolojideki bi insan bile sonradan kötüyew gidebiliyor.. uzaktan konusmak kolay ama sana diye bileceğim cocuk yapma sonunun nereye gittiği belli olmayan bi yola girdin bende evliyim bizimde problemlerimiz var ama daha değişik saygı sevgi cercevesinde allah kolaylık versin ama körü körünede kendini yakma . bende ailemden uzagım ve bunun eksikliği coook fazla oluyor zor hayat gerçekten zor zaten bide böyle şeyler olunca dahada zor...

anasının evine gitmiyor sorun orda tartışma olduğu zaman bana diyo "defol git evimden "diye.ben kadın başıma nereye gideceksem gecenin bi vakti :( keşke hiç evlenmeseydim en güzel geçmesi gereken günlerim evliliğimin 10.gününde zindana döndü

canim ev kimin uzerine, ya da kira mi? her ne kadar esler arasinda paranin lafi edilmese de siz o sinir asmissiniz zaten. o yuzden kim kime muhtac bir hatirlat esine...senden para istemeyi biliyor bi de seni kovuyor ha??? ha onu diyemem diyorsan, defol git dediginde de durma zaten. yakinda kendine olan saygini da kaybettiricek bu adam. artik defansi birak saldiriya sen gec. ilgini kes, hizmeti kes. yok oyle uc kurusa bes kofte. bir durup sorsun kendine noluyor bu kadina diye...

Canım çok üzüldüm.. Yazdıklarını okuduğum zaman, eşinin kompleks nedeniyle bu şekilde davrandığını düşünmeye başladım.. Senin öğretmen olman, statü olarak ondan üstün olman, ekonomik olarak daha fazla para kazanman onu huzursuz etmiş olmalı.. Biliyosun erkekler bunu sorun ederler çoğu kez.. Kendisinin bu eksikliğini de ( ona göre eksiklik tabi) sana şiddet uygulayarak gidermek istiyor, böylece de kendisini senden daha güçlü, seni de zayıf olarak görüyor.. Ve bu kompleksleri, cinsel hayatınıza da yansıyor, ilişkiden de bu nedenle kaçıyordur.. ışe düzenli gitmediğinden de, pc başından kalkmıyordur.. Yoksa hiç bir erkek, daha evliliğinin başında eşine kayıtsız kalamaz... Biraz mücadele etmeni öneririm, ama bu sorunları çözebilmeniz için eşinin özgüven sorununu halletmesi gerek.. Kolaylıklar, sevgiler...

aman ya çabalamaya degecek olsa 5 yılda bır adım atardı sana karsı...
zaten hala evlı bır erkek oldugunun farkında degılkı pc basında oyun oynuyor...yemek masasına bıle gıtmıyor çocuk gıbı tabagını yanına ıstıyor..
sen ıyı dayanmıssın canım ya...
baskası olsa çoktan şutlardı bu adamı...

ışiniz zor onun belli psikolojisi bozuk.inanın bir kaç yılda siz ondan beter olucaksınız bu durumda.Bence bir uzmanla görüşün düzelmezse boşanın.Ne güzel işiniz var aileniz var ona muhtaç değildiniz ki.Olmazda boşanın gitsin.Yada evi bir kez terkedin bakalım napcak o zaman.

ya arkadasim bir deliyle bir ömür gecermi hala neyi bekliyorsun seni öldürmesinimi
millet 3 gün konusur sonra unutur hayatini mahvetmeden bu deliden kurtulmani öneriyorum

aman ya çabalamaya degecek olsa 5 yılda bır adım atardı sana karsı...
zaten hala evlı bır erkek oldugunun farkında degılkı pc basında oyun oynuyor...yemek masasına bıle gıtmıyor çocuk gıbı tabagını yanına ıstıyor..
sen ıyı dayanmıssın canım ya...
baskası olsa çoktan şutlardı bu adamı...

canım 5 ay oldu yıl değil...aman kafam çorba oldu zaten sinirden titriyorumiçerde kola,çekirdek ohh gününü gün edio bende ağlayarak odamda ..gelip bi yaklaşımda bile bulunmadı özür dilemek şöyle dursun.

canım benim yaş 26.evet haklısın bende bunu söylüyorum ama bana dioki sen onların yanında mısın kimse yapmıyo dio sen benden iyi mi bileceksin yapıp yapm adıklarını diyor.Canım zaten hamile kalmayı falan düşünmüyorum bi keresinde aileme açtım meseleyi annemde kayınvalidemi aradı çünkü o bize çok yakın mesafede oturuyor.Kayınvalidem gelip oğluna bi kaç kelam edeceği yerde gelip bana "kızım biraz alttan al " yada " benim oğlum öle şey yapmaz" falan dedi yani anlıcanız yine suçlu ben oldum ben de sinirlendim ona bana nasihat mi vermeye geldiniz dedim annem sizi arayıo yapın diye aramış siz beni suçlu ilan ettiniz dedim "bi daha bana bişey söylemeyin annen de beni aramasın aranızda çözün" dedi.yani saolsun kayınvalidem körler sağırlar ve dilsizleri oynuyo.ailem uzakta telefonla da onları devamlı endişelendirmek istemiyorum aynı şey benim ailemin başına gelse ailem beni arayıp sıkıştırırdı kızım evliliğine sahip çık diye onun annesiyse bana bişey söylemeyin bi daha dedi.bi dahada annemlere söyleyemedim.3 gün önce olan tartışmada da ablamı aradım ona anlattım ablam çırpındı durdu ama eşim hala aynı hiç bişeyden ders almıyor.
maaş falan bence önemli deil (çünkü ben de eşimden kat kat fazla kazanıyorum).önemli olan kültürlü olması ,kıymetini bilmesi,kendini yetiştirmesi,eğitimli olması..evliliğn ilk zamnları böylesi sonrası daha kötü olur bence,genelde çiftler kendilerini biraz salarlar sonradan.yaşın genç...sağlıklı düşün ailenle karar al...bi müddet ayrı yaşayın faydasını görürsün duruma göre karar verirsin...dini bütün bi psikolog bulursan danış bence durumunu..çok da aile dışından kimseyle durumunu paylaşmaman gerekir.daha az yıpranırsın bu süreçte.allah yardımcın olsun,hayırlı bi kapı açsın sana.malesef aileler körler sağırlar dilsizleri oynayarak zamanın geçmesini bekliyorlar çok yanlış bence.ki kötü bi evlilik diri diri gömülmek demek...

Son düzenleme:
5 ay mı
daha yenı evlısın yanı...
ah bence sen hıç dert etme kendıne bu ınsanı...kendı keyfıne bak..gezmelerını alısverıslerını kendın yap...gıttıgın gezdıgın yedıgın ıçtıgını hıç ona anlatma...bıraz esrarengıs ol...erkekler buna gıcık kapar...onu hele umursamaz yanına gıtmezsen zatten bır zaman sonra o çıkar gelır...hiç ilgılenme ılgı gosterme anacım..bunlar onu gıcık eder..ama gerçekten kararlı bır sekılde yapmalısın...ilgını bırden bırak...hele cınsellık anlamında hıç yaklasma yakllasırsada tavız verme...çıldırır vallah...noldu bu kadına dıye...

bu devirde boşanmayı bu kadar kafana takma.çocugun da yokken bu stresi yaşama.sakın çocuk yapma benim 1.5 yaşında oğlum var ve bir bebek büyütmek o kadar zor ki çok emek istiyor.böyle bir kişiden sakın çocuk yapma psikolojin bozulur.bence iyi düşün bence çalışman çok büyük bir artı.insan bu hayata bir kere geliyor zehir etme kendine.

allah sabır versın sana canım gercekten cok zor bır durum ama bence gercek anlamda bosanmayı dusun cunku boyle bır ınsanla bır ömur gecmez duzelır umuduylada bekleme sakın cocuk falanda olursa daha zor olur kopman çunku o yuzden sen yol yakınken ayrıl.dedıklerını yapmadıgın zaman belkı sana daha fazla sıddet uygulayabılır o yuzden ona fazla bellı etmeden yap hazırlıklarını derım ben

kadini tutup saclarinda sürüklemis hala söyle yap böyle yap diyorsunuz hayret vallaakannehir

5 ay mı
daha yenı evlısın yanı...
ah bence sen hıç dert etme kendıne bu ınsanı...kendı keyfıne bak..gezmelerını alısverıslerını kendın yap...gıttıgın gezdıgın yedıgın ıçtıgını hıç ona anlatma...bıraz esrarengıs ol...erkekler buna gıcık kapar...onu hele umursamaz yanına gıtmezsen zatten bır zaman sonra o çıkar gelır...hiç ilgılenme ılgı gosterme anacım..bunlar onu gıcık eder..ama gerçekten kararlı bır sekılde yapmalısın...ilgını bırden bırak...hele cınsellık anlamında hıç yaklasma yakllasırsada tavız verme...çıldırır vallah...noldu bu kadına dıye...
bu yöntemi ben de tavsiye ederim,küçük kırgınlıkların ilacı bence

hiç zaman kaybetmeden arkana bile bakmadan git derim canım bu adamla ömür geçmez hayatını zindana çevrmesine müsade etme gençsin mesleğin var bu insan belliki seni hak etmiyor allah yardımcın olsun canım

Back