Kolay kolay bu adamin degisecegini sanmiyorum ben...
Konusmaktan anlayan bir tip olmadigi ortada...
Araya aileni soktugun halde en ufak bir ceki düzen vermemis kendine;
"bak nasilsa birsey yapamadilar, hala yanimda" havalarinda su an...
Yapilacak tek birsey var bana göre:
1. ailenin yanina gideceksin ve bosanma blöfü yapacaksin ki bakalim tutusuyor mu...
2. calistigin icin ailene gidemeyebilirsin; bu durumda acikca ona sana yasattiklarindan dolayi onu affedemedigini ve bosanmak istedigini söyleyeceksin ve kedini tamamen geri cekeceksin; ayni evde iki yabanci misali ki gercekten ciddi oldugunu anlasin ve söyle bir sirkelensin...
3. ya da hic zaman kaybetmeden kendine bir ev (lojman??? 1 oda ögrenci evi tarzi da olur, hic farketmez; amac evden gidebilecegini ona göstermek) tutup evden ayrilacaksin ki durumun ciddiyetini en hizli sekilde kavrayabilsin!!!
Ama bosanmayi gercekten göze alabiliyorsan böyle adimlar at...
Pisman olup bir sans dahi dilese bile psikologa, aile terapistine gitme sarti kos...
Eger bunlara ragmen ayni tas ayni hamam devam ediyorsa salla gitsin...
Konusmaktan anlayan bir tip olmadigi ortada...
Araya aileni soktugun halde en ufak bir ceki düzen vermemis kendine;
"bak nasilsa birsey yapamadilar, hala yanimda" havalarinda su an...
Yapilacak tek birsey var bana göre:
1. ailenin yanina gideceksin ve bosanma blöfü yapacaksin ki bakalim tutusuyor mu...
2. calistigin icin ailene gidemeyebilirsin; bu durumda acikca ona sana yasattiklarindan dolayi onu affedemedigini ve bosanmak istedigini söyleyeceksin ve kedini tamamen geri cekeceksin; ayni evde iki yabanci misali ki gercekten ciddi oldugunu anlasin ve söyle bir sirkelensin...
3. ya da hic zaman kaybetmeden kendine bir ev (lojman??? 1 oda ögrenci evi tarzi da olur, hic farketmez; amac evden gidebilecegini ona göstermek) tutup evden ayrilacaksin ki durumun ciddiyetini en hizli sekilde kavrayabilsin!!!
Ama bosanmayi gercekten göze alabiliyorsan böyle adimlar at...
Pisman olup bir sans dahi dilese bile psikologa, aile terapistine gitme sarti kos...
Eger bunlara ragmen ayni tas ayni hamam devam ediyorsa salla gitsin...