• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

albeniiiiiiiiii konudamısın halaaaaboshayallersmile

canım benim dün elektrikler kesildi giremedim tekrar uyudum sonra.yeni geldim.off ya Melis 6 yıl güzel bişeyler paylaştığın bi insanı maalesef silemiosun yaa benimkide o hesap seviyorum o bana hakettiğim değeri vermese de ama bu demek değilki ayrılmayı düşünmüyorum düşünüyorum tabi ama bişeyleri yoluna koymam lazım bişeyleri öğrenmem lazım eş tayininden buraya geldim şimdi ayrılsam tutup beni allah bilir devlet nereye atacak bide orda düzen kurmaya çalışacam.gözümde o kadar büyüdü ki ama bi yandan da diyorum kafam rahat olacak huzursuz olmıcam bide korkuyorum ya hiç unutamazsam ya hep pişman olursam neden şunu da denemedim belki kurtarabilirdim die.offf hayatımda o kadar belkiler varki kafamda şaştı artık ne yapacağını

off canım ya Allah yardımcın olsun zor bir durum.. bide 6 sene çıkmışsınız hiç tanımamış olsan neyse gerçi tanımışsın çıkmışsın ama adam tuhaf çıkmış..peki sen ne yapmayı düşünüyosun aklında bişey var mı?şimdi bende ahkam kesmek istemiyorum şöle yap böle yap diye...Allah inşallah eşini doğru yola getirsin...

ya hiçmi acımıyorsun kendine.hala unutamazsam-pişman olursam diyorsun şaşırdım.aileni üzmek istememeni anlıyorum ama bu adam seni saçından sürükleyip boğazına yapışacak şiddetin küfürün haddi hesabı olmayacak daha sen pişman olurmuyum diyorsun.ailen bunlara katlandığını duysa emin ol çok daha fazla üzülürler hangi ana baba gül gibi evladının hırpalanmasına göz yumarki.elinde mesleğin var ne kadar şanslısın.bence eşalarını topla annene git ara tatilde.yıllık izin rapor hakkın felan yokmu onları kullan sonrasında.izinli olduğunda tayin için neler gerekiyorsa halledersin.ablanda senden yana daha ne işte ailene açarsın durumu.takı-para ne varsa al evden giderken.tekrar şiddet olursa mutlaka doktora gidip rapor al.bu işini kolaylaştıracaktır.başka bi yerde hayat kurman emin ol sana daha iyi gelicektir.ailene sığınıp onlarla da yaşamıcaksınki.maaşın-işin var çok şükür.valla takip edicem bu sayfayı merak ediyorum olacakları.

arkadaşım allah yardımcın olsun... ben de maalesef boşan diyenlerden olacağım... böyle bir evlilik neden sürdürülür ki... 6 yıl verdiğin emekelere biraz daha fazlasını ekleme bence...

eşinin (!) kesinlikle sorunları var... ve üstelik seni ezmek için de elinden geleni yapıyor... tamamen senin kendine olan saygını yitirmen için... ne demek kapıyı açıp apartman boşluğuna bağırmak yaaa...

hangi aklı başında insan yapar bunu... elbette insanlar tartışabilir ama başkaları duysun diye değil... onun yaptıkları tamamen senin özgüvenini yitirmene yönelik...

sana hakaret etmesi ; güzellikle istemek yerine emirler yağdırması ; sana ilgi göstermemesi ; sen gösterince karşılık vermemesi vs...

biraz daha devam edersen nasıl olacak biliyor musun ;

ben güzel bir kadın değilim ; erkeklerin ilgisini çekemiyorum ... evimin işini iyi yapamıyorum ; kocamı memnun edemiyorum... ailem benim yanımda değil ; gidecek yerim yok ; beni ondan başkası almaz vs... ve koca sıfatlı o adama daha da katlanmak zorunda kalacaksın... sen şu an bunları göremiyor olabilirsin ama maalesef yaşadığın şeyler böyle hissetmene neden olacak... :sm_confused:

Tek mantıklı hareket var..
Çek git o evden..Ve bir an önce mahkemeye ver..
Adama bak,ah Allahım neden bana böyle birini vermedinki..Cümlealem görürdü bir erkeğin ne hallere düşebileceğini:hulya:

Bende evlenmeden önce arkadaşlarım bu tarz tabiş onlarınki biraz daha değişik bişeyler anlattıkları zaman sizin verdiğiniz tepkinin aynısını verirdim ama gel görki başa gelince ve heleki yeni evliysen boşanmayı maalesef erteleyebiliosun.Bide bizim orlarda hemen boşansan "acaba niye boşandı dul muydu" yok efendim ne gibi saçma dedikodularla anamın babamın başını yerler.Bundan korkuyorum o yüzden diyorum ki en azından 1 sene geçsin ve anlaşmalı boşanalım o süre zarfında gerekirse tatil dönüşü evi ayırırım.Şimdi boşanma davası açsam 3 yıl hakim attıkça atacak tarihi.Boşanmaya razı gelir.bugünde okuldaydım bi kere aradaı ben açmadım eve geldim "konuşalım biraz" dedi ama burnundan soluyo.Ben dün görümcemi arayıp durumu anlatmış kayınvalidem bi konuşsun ancak onun sözünü dinler demiştim,konuşmuşlar artık ne dedilerse.Bana dio bağırarak "niye sen hergün beni dövüyo "diyosun " beni niçin rencide ediosun senin yüzünden babam aradı beni" vs.vs...Tabi buda yapmadım etmedim demiş.Özür dileyeceği halde hala aynı tas aynı hamam.Bende böyle gitmez boşancaz dedim ."iyi o zaman ben kendimi niye yoruyorumki" diyo yaaa çıldırcam sanki ne yapıp kendini yorduysa.

valla ben hiçkimse kdar mütevazi olamicam. keşke o koca bnim koca olsaydı. ben onu eşşek sudan gelene kadar döverdim... eşkkete sudan gelince. biraz yorunluğumu alr tekrar devm ederdim bu nee yha şakamı komedimi.... acaba bri yeni üye olduda dalgamı geçiyo dedim halaa şoktayım..deral boşanmalısın..! derhallll....hiç kendinede kusur kabahat bulma....resmen bi hanzoyla evlenmişin...ama sendede kabahat, 6 yıl çıktığın adamı nasıl olurdatanımazsın....neyse çok konuşmicam ben site kurallarına aykırı olucak!! özürde diliyorum herkesten ama bukadarıı olmazz olamazz.!

canım sanki çıkarken bana bu yüzünü gösterdimi ki..hoş ilgisizlik gözteriyodu amannnnnn ben kendim kaşındım belliydi ne olduğu işte savunulacak bi tarafı kalmadı.
o kadar pişmanımki keşke bunları hiç yaşamasaydım.

okuyunca sinirden çatladım ya ne biçim bi eş bu boşan diyemem çünkü çok zor bi durum ama çekilecek dertte diil ki ya.. bu arada canım eş durumundan buraya aldırdım demişsin ya samsun a sanırım demi, peki 6 sene nasıl flört ettiniz ayrı şehirlerde miydiniz?

evet samsun.aynı şehirlerdeydik üni okurken tanıştık tanışmaz olaydım.

ola ki bi daha döverse seni hastaneye git rapor al .ailen böylece daha çok anlarlar seni.15 tatilde de karar ver aileni de yanına alarak..tayinini hemen alamasan bile ücretsiz izne ayrılırsın samsundan ayrılırsın.zaten doğu da bi yere tayin istedinmi hemen olur.kendine yeni bi yuva kurarsın.insanı ailesi korur.'rabbim geçmişin kederi geleceğin endişesiyle bugünümü heder etmekten sana sığınırım' de.allaha tevekkül et.bi karar al.bence seninki sevgi değil alışkanlık.o da unutulur merak etme...farzetki kocan öldü.yok olsun hayatından..

canım beni böle rapor alacak kadar dövmüo yani doktor bakar sende bişey yok ne raporu istiyosun der vermez.tokat attı ve saçımı yoldu yani gözle bariz görülse zaten hiç durmam rapor alırım.ve bu da iki kavgamızda oldu.şimdi de elini kaldırıyo indiremio daha.onu da indirir ya ne zaman zaten o zamanda artık düşünecek kurtaracak bişey kalmadı demektir.

6 sene çıkmışsın ve adamın sorunlu bir tip olduğunu anlayamamışsın ama olabilir bazı erkekler kendi tabirince, tapuyu almadan gerçek yüzünü göstermez..Senin ki de o hesap olmuş..
İlgisiz alakasız, bir kavgada seni boğmaya kalkmış, başka bir kavgada saçlarından yerde sürüklemiş, Pc bağımlısı, küfürbaz bir koca..
Ben olsam yol yakınken dönerim, mesleğim elimde, ailem arkamda, ne demek saçlardan yerde sürüklenmek cicim aylarında:))??? Komik.....

Tabii yine bazı arkadaşlar başlıycak burda ''ne kadar kolay söylüyorsunuz yuva yıkmak bu kadar kolay mı?'' diycekler de ben de yine ''karşımda beni boğmaya kalkan, saçlarımdan yerlerde sürükleyen bir koca (!) varsa ve çocuğum yoksa valla o kadar kolay yıkarım ki o yuvayı, ağzınız açık kalır:))))))))))) ...............diycemmm..

İyi düşün arkadaşım..
Adam ne olduğunu belli etmiş 5 aylıkken..Bu da bir şans aslında...
Saçlarından yerlerde sürüklenmek için okumadın evlenmedin sen...
Ailene anlat bu durumu ve adam akıllı bir düşün..

aslında yazdıklarında o kadar haklısın ki ben cicim ayları nedir yaşayamadım maalesef.Ben evlilik ne demektir göremedim.iltifat eden tatlı sözlü bi eşim de olmadı.Beni istemeyen,beraber olmak istemeyen,söylemek istediklerini bağırarak söyleyen,konuşarak bişeyleri halletmeye çalışsan kavgaya çevirerek çözmeye çalışan,psikopat ruhlu bi kocam var benim.Acaba varmı onu bile düşünmek lazım

off canım ya Allah yardımcın olsun zor bir durum.. bide 6 sene çıkmışsınız hiç tanımamış olsan neyse gerçi tanımışsın çıkmışsın ama adam tuhaf çıkmış..peki sen ne yapmayı düşünüyosun aklında bişey var mı?şimdi bende ahkam kesmek istemiyorum şöle yap böle yap diye...Allah inşallah eşini doğru yola getirsin...

teşekkür ederim özlem ..heralde ben ağzımı burnumu kırınca akıllancam baksana hala seviyorum aşığım dediğime göre.Ancak o zaman boşanmaya kararlı olcam heralde :(

canım benım gercekten uzuldum ama sen uzulme o uzulsun 6 sene gercek yuzunu göstermeyen evledıkten sonra değişen adamdan hayır gelır mı hiç.. hıc konusma bı ara o konussa bile sen sus sonra dırdır oluyo. erkeklerın zaafı kadınlardır herzaman. ayağına getirecek seyler yap..s evgınızı arttır. kurnaz ol sakin ve sabırlı ol cok sevıyosan. pişman olma asamasına hemen gelme. once sabret ona göre seyler uygula... Allah yardımcın olsun. ben de 5 aylık evlıyım tabıkı kavgalarıımız oluyo ama olgun olan taraf her zaman kazanıyo...arada sevgı olunca onun savasını vermek zorundasın... boşanmamak ıcın değil sevgın ıcın savas..

yasakkelimearkadaşım neleri göze alıyorsan ona göre hareket et.ayrılırım dersen bunu gerçekten yapabiliceksen söyle.yoksa durum daha kötüye gider.ömür boyu katlanabilirmisin onu düşün.fakat bu halde çocuk aslayasakkelime

Son düzenleme:
canım karar tebi senin ama nereye kadar bu adam şimdi böyleyse daha 5nci ayda ileriyi hiç düşünemiyorum ama bu adam böyle gider emin ol kesinlikle değişmez bence kendini yıpratma sen bir eğitimcisin üstelik yaaa nasıl sana böyle davranabilir yapma bunu kendine unutma senden bir tane daha yokk:1hug::1hug:

Bütün sayfaları teker teker okudum, gerçekten vahim durumdasın. :olmaz:
Allah kimseye yaşatmasın ama, eşinin düzeleceği filan yok. yasakkelime
Çünkü ben de deniz_guneş gibi düşünenlerdenim...
Bir insan 7sinde neyse 70inde odur.
Kimsenin değişmesini bekleme, onu böyle ya kabul edeceksin her gün dayak hakaret vs...
Ya da o evi terkedeceksin...
:1no2:

"AlbeniM" hayatım sonuç ne peki napıcaksın... :S böyle devam mı edicek..... bu evliliğin sonu yok. yani öyle görünüyo.... kocam diye bahssettiğin kişi pek akıllanıcak yada yola gelicek gibi durmuyooo cicim aylarında böyleysee ilerde ne kıvama gelir hayal bile edemiyorum.....görünen köyde klavuz istemiyo...sonuçta boşanıcaksın. bigün yeter artık diyeceksin.... onunla geçirdiğin zamana boşa geçen senelere üzülüceksin....

gururuna deki; kalk gururum! bugün burdan gidelim,
ne olur, ona yenilmeyelim
hadi dik dur toparlan gidelim ...............

bu arada aynı bilgisayarı kullanıyosan.... siteye girdikten sonra geçmişi sil lütfen.... bide bu konuyu felan bulur... buda tuzu biberi olmasın...

teşekkür ederim özlem ..heralde ben ağzımı burnumu kırınca akıllancam baksana hala seviyorum aşığım dediğime göre.Ancak o zaman boşanmaya kararlı olcam heralde :(

kafamçokkarıştı okumuşun öğretmensin ezdirme kendini:jeyyar: sevgi biyana demeki o seni sevmemişş:bbo:
------------------------------- ohaoldumsmile bak giden gitmiştir gittiği gün bitmiştirrrrr
sende bitirmelisinnnohaoldumsmile

çalışıyo canım ya ama vardiyalı yani 3 gün evde 1 gün işte 24 saat mesai yapio 1 günde.ama 3 gün tamamen yan gelip yatıo işte sosyal hayat desen sıfır.sadece bilgisayar ve oyun...

vah vahh taş atmışta kolu yorulmşu.akannehir.bumum çalışmak 3ğün ev 1gün iş:yuhhhhhh:olmaz:

bu adama ben tahamül edememe kovalarım bunu evden..aşk meşk geçiiyooo..mantıga bakks en..ilerde iyki kurtuldum diiycekksin.CADIARZU.eger bu yazdıların hayal ürünü degilee sen gidersin o evden..aşıgım emek felan düşünme...ilerde yaşın felan geçer iyice biyere gidemessin sonra...yol yakınken dön..:mymeka:

canım benim dün elektrikler kesildi giremedim tekrar uyudum sonra.yeni geldim.off ya Melis 6 yıl güzel bişeyler paylaştığın bi insanı maalesef silemiosun yaa benimkide o hesap seviyorum o bana hakettiğim değeri vermese de ama bu demek değilki ayrılmayı düşünmüyorum düşünüyorum tabi ama bişeyleri yoluna koymam lazım bişeyleri öğrenmem lazım eş tayininden buraya geldim şimdi ayrılsam tutup beni allah bilir devlet nereye atacak bide orda düzen kurmaya çalışacam.gözümde o kadar büyüdü ki ama bi yandan da diyorum kafam rahat olacak huzursuz olmıcam bide korkuyorum ya hiç unutamazsam ya hep pişman olursam neden şunu da denemedim belki kurtarabilirdim die.offf hayatımda o kadar belkiler varki kafamda şaştı artık ne yapacağını

silll ğitsin 6 yıla bide başak yılar ekleme..o adam şizofren benceeee....laelaelaelaelae

Ardına bakmadan kaç diyebilcem. 5 aylık evlilikte aynen senin beklediğin şeyler yaşanır, senin beklentilerin normal yani, şüphen olmasın. Kolay kolay evliliğini kimse bozmak istemez ama buda çekilecek gibi birşey değil. Çıkıpta apartman boşluğuna bağırıp, şiddet uygulayacak kadar psikopat biriyle yaşanmaz. Mutlaka seni kaybetme korkusunu yaşamalı, eğer bunun karşılığında düzelirse düzelir, daha da düzelmiyorsa hiççç uğraşma. Yazık olur günlerine..

O neder, bu neder diye hayat yaşanmaz bana göre. Önemli olan senin ne hissettiğin. O yorum yapacak insanlar seninle aynı evde oturup eziyet çekmiyorlar. Konuşup dursunlar, ben huzurlu olayımda.

Allah hakkında hayırlısını versin.

5 aylık bu evliliğin daha doğrusu işkencenin 5 yıl sonrasını hiç düşünemiorum :hulya:

kurtar kendini diorum, eşinin senin üzerinden ego tatmini yaşamasına daha fazla müsade etme..

Bir laf var herkes kendisini görmek istedigi yerdedir diye, demekki sende böyle bir hayati seviyorsun canim.
Bana eskiden yasadigim bir olayi hatirlatti. komsumuz olan aile hep kavga ederdi, kadin hep dayak yerdi kocasindan, bende dayanamaz polise haber verirdim. polis gelirdi kapiyida kadin acardi ve olanlari yalanlardi. Olan yine bana olurdu yardim etmek isterdim ama kadin yardim istemezdi, simdi yaslandikca anliyorumki, bazi insanlar böyle seylerden zevk alir hatta hosuna bile gider asagilanmakla.
Normal bir insan kilina bir zevall gelmesini istemez.
Bana sahsen kimse böyle davranamaz ayni anda bende döverdim herhalde. Yani bos kalmazdim.
Hele özellikle ben olsam coktan bilgisayarini camdan asagi atardim.
Ama sen bosver, bence ne bizi üz nede kendini, alismissindir herhalde artik, baska bir secenek görmedigine göre. Birde okumus kültür bir bayan olarak bunlari yasiyorsan. Pes diyorum baskada birsey demek istemiyorum. Bosver erkekdir döverde severde...

bencede boşa allaha büyük varmasın ama sinir bi kocan varmış beni evden kovacak ben benimkinin burnundan getiririm.bnmkide evlendiğim sene oyuna dadandıda kavga dövüş bıraktırdım.şimdi çok iyi arada tartışmalr oluyr ama ben haksızsam ben özür dilerim o haksızsa o diler bizde böyle:nazar:çocuk yoken kurtul değmez .sen öğretmensin dye kendini ezikmi hissedyr acaba başka yollarla üstünlükte sağlıyor olabilir:uhm:

eger bu yazdıların hayal ürünü degilee sen gidersin o evden..aşıgım emek felan düşünme...ilerde yaşın felan geçer iyice biyere gidemessin sonra...yol yakınken dön..:mymeka:

melis hayal ürünü flan değil emin ol ama ben yuvamı boşanmak için kurmadığım için acaba bişeyleri yola koyabilirmiyim,acaba adam olurmu diye çabalıyorum.yoksa bende çok memnun değilim zaten yazdım tatilden döndüğümde de aynı devam ederse biter zaten yapacak bişey yok

Bir laf var herkes kendisini görmek istedigi yerdedir diye, demekki sende böyle bir hayati seviyorsun canim.
Bana eskiden yasadigim bir olayi hatirlatti. komsumuz olan aile hep kavga ederdi, kadin hep dayak yerdi kocasindan, bende dayanamaz polise haber verirdim. polis gelirdi kapiyida kadin acardi ve olanlari yalanlardi. Olan yine bana olurdu yardim etmek isterdim ama kadin yardim istemezdi, simdi yaslandikca anliyorumki, bazi insanlar böyle seylerden zevk alir hatta hosuna bile gider asagilanmakla.
Normal bir insan kilina bir zevall gelmesini istemez.
Bana sahsen kimse böyle davranamaz ayni anda bende döverdim herhalde. Yani bos kalmazdim.
Hele özellikle ben olsam coktan bilgisayarini camdan asagi atardim.
Ama sen bosver, bence ne bizi üz nede kendini, alismissindir herhalde artik, baska bir secenek görmedigine göre. Birde okumus kültür bir bayan olarak bunlari yasiyorsan. Pes diyorum baskada birsey demek istemiyorum. Bosver erkekdir döverde severde...

olivia bi laf vardır ya ağzı olan konuşuyor die sende o hesap..ltfen sakın diğer msj yazanlar üzerine alınmasın.kimse bu zamana kadar senin kadar kırıcı yazmadı.Sende okumuş bi insansın devamlı eleştirmek yerine daha normal yazabilirdin..sen normal olsan sen normal olsan demeyi bırakıp güzel bi dille empati kurarak msjlarını iletsen çok daha doğru olur bence.başına gelmediğine bilmiyosun ben zaten buraya yazdım demekki normal bulmuyorum tekrar söylüyorum ben hala bişeyleri düzeltmenin yolunu bulmaya çalışıyorum.Döverdim diyosun demekki sen tam bi psikopata çatmamışsın sen vurduğun anda oturtur.Benim eşimede hergün beni dövüo yada dövdü yazmadım bütün mesajları okumadın sanırım.ki bende boş kalmadım merak etme.Kimse o şekilde yaşamaya alışmaz sadece güvendiği dallar kırılmıştıe bu benim için geçerli değil an azından benim elimde mesleğim var.Bi avukata bile boşanmak için gittiğinizde avukat ilk başta bişeyleri düzeltmek istio yada hakim hemen eşleri boşamıyo düşünme süreci verio dimi ama sen maşallah tek celsede boşadın ve bu karara ben kendimi hazır hissetmesemde uymamı bekliyosun.yinede teşekkürler

Back