• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

kizlar evlilik sorunlari konusunda bildigim ve gittigim bir psikolog var, izmirdeyseniz dilerseniz ismini yazabilirimmm eger yardimim dokunursa ne mutlu bana

Çok üzülerek şaşırarak okudum. Aileni düşünüyorsun iyi hoş ama o adamla da ömür geçmez ki. Daha şimdiden böyleyse düşünemiyorum bir kaç ay sonrasını. Bak ne güzel mesleğinde var, sen ona muhtaç değilsin asıl o senin parana muhtaç ki zoruna gidiyor parasal sorunlar ve senin gibi düzgün bir işi olmaması. Şiddet, hakaret... Cinayet mi olsun... Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

Canım ben simdi ki evlililer icin hep derim evliliğe değer yok, kötü söz duyunca hemen bosanıyorlar caba bile göstermiyorlar diye fakat sana diyeceğim sey hayatını kurtar biran önce cünkü sen zaten sessiz kalarak,katlanarak bunun mücadelesini vermissin ama fayda etmemis. Kimseyi ama kimseyi düsünme sadece kendini düsün! daha kac aylık evliyken 40 senelik evliler gibi olmussunuz bu evliliğin bir de gercek anlamda 40 senesini bir düsünsene? Öğretmensin kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadınsın! Mesleğine verir kendini toparlarsın bence bir an önce hayatını kurtar..

Son düzenleme:
yemin ediyorum yazdıklarını dehşet içinde soluksuz okumuşum farketmeden.... yaa canım yapma etme ömrünü neden harcayasın sen böyle bi canavar ruhlu biriyle??? çok üzgünüm senin adına ve senin gibi kimbilir daha kimler var böyle... en kısa zamanda boşanmalısın bence Allah hayırlısını göstersin sana....

yaşadığın durumun ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok. Bu pc oyunları erkekler üzerinde bağımlılık oluşturuyo. Eşinde ciddi psikolojik problemler var eğer 6 yılda bi sorun hissetmediyrsen evlendikten sonra böyle olması psikolojiktir bence boşanmak yerine eşimi psikoloğa götür yada kendin git. Ama çocuk yapmaman tavsiye edilir.

tatlım okuyunca içim burkuldu resmen aslında başlığı okuduğumda psikologa git bir düşün demek geçiyordu aklımdan fakat okudukça darlandım. canım bak allaha şükür kendi paranı kazanan okumuş eğitimli birisin. bir hata yapıp evlenmişsin bu insan bile diyemeyeceğim kişiyle fakat hata insanlar için. hiçbir şeyden çekinme buraya sana yazanlardan kendine uygun olarak bir yöntem belirle ve bu adamla yollarınızı ayır. hayır artık birde boşansan bile adamlar serbest bırakmıyorlar ya kadını deliriyorum. neyse canım sen kim ne der diye çekinme halin vaktin yerinde uygun bir dille ailene de anlatırsın onlarıda arkana alırsın. hı ailen diyelim ki istemedi boşanmanı yine de bu senin hayatın paranı kazanıyorsun sen kendi hayatına bakarsın olur biter. hakkında en hayırlısı olsun..

Allahim evlenip de hala evin kucuk simarik cocugu gibi yasayan erkeklere sinir oluyorum iyice.
Ama malesef hata onlarin annelerinde oldugu gibi,duzenlerini devam ettiren eslerde de ayni zamanda...
Lutfen seni boyle rencide eden kocani ayagina yemek cay servisi yapma canim..
İsin de varmis kim ne derse desin umursama bence.
Bu adam degismez gibime geliyor..

Son düzenleme:
Ben öğretmenim eşimle 6 sene çıktık ve sonunda evlendik eşimin işi kadrolu değil ailemle bu yüzdende sorunlar yaşadık kendim gibi bi öğretmenle evlenmemi istediler.Ama ben dinlemedim evlendim.Evlenmeden önce sorunlarımız yokmuydu vardı ama ben evlenince geçer diye düşündüm hayatımın en büyük hatasını yapmışım.Evlendik bende vajinismus sorunu başgösterdi.onun stresi ile uğraştım.düğünde takılan bütün altınları ana babası borçları ödesin die verdim kendi isteğimle.sonra evliliğimin 10.günü evde hiç bişey yok die -düşünün evlenmişiz eve bişey almamışlar yiyecek- benden para istedi yeterli kadar verdim bana "ben herzaman senden anam babam gibi harçlıkmı isticem koy maaşını iste çekmeceye yada kartını bana ver ben çekerim" diyerek ağzına geleni söyledi tutuştuk kavgaya tabi vermedim benim kendi ailem benden tek kuruş istemedi.vaji sorununu çözdük 1 ay içinde herşeyin en güzel gitmesi gerekirken bu temelli hayatı zehir etti.KnightOnline die bi oyuna dadandı çocuk gibi sabah kalkıo kahvaltıdan önce oturuyo taaaa gece yatana kadar başından kalkmıyo bide 3 günde bir vardiyalı çalışıo yani 3 gün oyun başında 1 gün işe gidio.bu 3 gün boyunca pcnin başında oturup "çay getir,benim yemeğimi tabağa koy yanıma getir ben burda yicem" yemek yemek için bile başından kalkmıyo her allahın günü evdeyiz dışarı çıkmıyoruz.ilgi göstermio,sevgi göstermio,saygı zaten yok.oyunun başından kalk biraz benle ilgilen dediğim zaman kavga kıyamet kopuyo konu komşuya beni rezil edio merdivende onları görünce yerin dibine giriyorum o kadar utanıyorumki.kavga etmeden konuşalım dedikçe daha çok bağırıyor.duvarlar zaten kağıt gibi herkes bizi dinlio."defol git evimden,s.ktir ol git" dio oturdugumuz evi hiç kendi evim gibi görmüyorum.bağırmasın die agzını kapatmaya çalıştığım bi günde beni şiddetle koltuğa iterek boğmaya çalıştı.Başka bi gün yine ilgisizlikten tartıştığımızda beni tokatlayıp saçımı yolarak yerde sürükledi.biliorum şuan hepiniz böyle insanın yanında nasıl duruyorsun diyorsunuz haklısınız bende sırf tgul gibi ailemi utandırmak üzmek istemiyorum.Cinsel anlamda bile ilgi göstermi,yor onu da benden bekliyor ben yaklaşayım onu ben tava getireyim die.Niye bana yaklaşmıyosun dediğimdede "sanki normal bi kadınmısın ki dio.ben bu stres altındayken nasıl strese girmeden o işi yapmamı bekleyebilirki.sonucta ben vaji durumunu yenmiştim ama benim bu duruma alışmam için sık yapılması gerekir beyimiz dio ki " bütün yeni evliler haftada en fazla 1 kere yapıo sen ne istiyorsun benden " dio.o kadar yaptığım cilvelere başka bi erkek olsa hiç dayanamaz bu hiççç tınlamıyo bile sogukluk var sende bi doktora görün dedikçe bağırıyo benim anormal oldugumu söyleyerek sorununu bana yıkıyor.bi türlü hatasını anlamak istemiyor tartışmalarda hep bağırarak çözmeye çalışıyor ben odaya geçiyorum yalnız kalmak için peşimden gelip bağırıyor yada çıkış kapısını açıp apartman boşluğunda bağırıyor
cocugun olmadan bosan cocugun oldugunda bosanmadigina cok pisman olucaksin

İnanamadım okuyunca, 5 aylık evlisin, en güzel dönemlerde yaşadıkların hiç kabul edilecek tarzdan değil,
6 yılda az süre değil aslında tanımak için sanırım arada sevgin vardı ve göremedin gerçek halini,
Allah yardımcın olsun diycem ama böylede nasıl geçer bilemiyorum ki,
Çalışman en güzel avantaj hiç kimseye muhtaç olmayacaksın en azından

Back