• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

e peki sen bigün kapıyı vurupta çıkmadınmı,

terket evini belki pişman olur davranışlarından,seni kaybedebilceğini anlamadıkça düzelmezki.

ayrıca beş kuruşta verme,ne biçim erkek ya karısından geçiniyor,kusura bakma canım sinirlendim..

hem seni evden kovması ne demek,seni namusu diye almadı mı o,seni kovsa dışarda başına bişey gelse nasıl erkeğim diye dolaşacak ortalıkta,

biraz baskın ol alttan alma aman evliliğim zarar görmesin aman ailem üzülmesin aman komşular duymasın diye diye olan sinir sistemimize oluyor biz kadınlar hep kendimize acı çektiriyoruz :olmaz:

çıktım canım ama yine o eve dönmek zorunda kaldım ben ailemden böle görmedim o beni kovsada orası benim evimdir diye döndüm maalesef ama yanılmışım.benim ailemde hiç böle mutsuz evlilikler yok o alışkın mutsuz evliliklere sülalesinde gani anne babası ble hiç düzgün bi aile kuramamış ayrılar zaten.aman karışık biraz.

canim su kadar anlattiginla bir teshis koymak ne kadar dogru olur bilmiorum ama icimden geleni soyluycem. sen daha iyi analiz edersin. bence senin esinde asagilik kompleksi var ve bunu seni ezerek,gucsuz sevgisiz birakarak disa vuruyor. boylece kendini daha iyi hissediyor. boyle erkek o kadar cok ki... umarim boyle degildir. cunku bunu asmasi icin ciddi yardima ihtiyaci var esinin...

ablamda sizinle aynı teşhisi koydu :( offffffff doktorada gitmio nolcak ya nolur bi akıl verinnn gerçi herkesin vereceği akıl aynı benim aklımdan geçenle.of gel gör ki yüreğime anlat işte .

canım benim peki sen bu adamı hala seviyo musun.

sanırım sevmek de değil benimkisi saplantı olabilir çünkü sonuçta 6 yıl çıktık.sonra 5 ay önce evlendik işte,evlenmez olaydım.hayatımın en büyük hatasını yapmışım.

canım anlamadığım bişi var cinsellikle alakalı bi sorununun oloduğunumu düşünüyosun yoksa piskolojik başka sorunlarımı var

ablamda sizinle aynı teşhisi koydu :( offffffff doktorada gitmio nolcak ya nolur bi akıl verinnn gerçi herkesin vereceği akıl aynı benim aklımdan geçenle.of gel gör ki yüreğime anlat işte .

simdi siz o kendisini iyi hissetsin diye onu yucelttikce o duygu daha da percinlenir. bunu kendi anlamali. muhtemelen o da kendi isinin durumunu, maasini 3 gun yatin 1 gun calismayi kendine yediremiyor. ama degistirmek icin de adim atmaya cesareti yok. bu yuzden de kendi kendini dinlememek icin kafasini oyunlarla mesgul ediyor. bence sizin esinize ulasmaniz cok zor. ama dedigim gibi belki biraz korku duyarsa sizi kaybetme fikriyle yuzlesirse hayatiyla barisip kendini oldugu gibi kabullenebilir. ya da daha iyi bir is edinip, sosyal cevresini duzeltirse olabilir.. kendine guveni sifirlanmis. egosunu sizin uzerinizden tatmin etmeye calisiyor...

canım anlamadığım bişi var cinsellikle alakalı bi sorununun oloduğunumu düşünüyosun yoksa piskolojik başka sorunlarımı var

canım bence sorunu var çünkü sorunu olmasa istemezmi cinsellik hiç istemio ben isteyince de burnumdan gelio zaten psikolojik sağlam olsa bu hareketleri de yapmazdı ya -.-

albenim canim ben seni vajinusmus sayfasindan taniyorum sen bu illet hastaliginin yaninda bide boyle bi pskopalami ugrasiyordun :(
bu hastalik zaten insani cok hassas yapiyor ..

bosver her is olacagina varir
senin bu hastaligi yenesin varsa bile oyle bi esle mumkun degil care bulman
bu isin sonunu pek hayir gormuyorum ..

ailenin yaninda kalma fikrin cok guzel hem kendini hemde esini denemis olursun
unutma ki hic bir sey senin ruh ve beden sagligindan daha onemli degil ...

canım bence sorunu var çünkü sorunu olmasa istemezmi cinsellik hiç istemio ben isteyince de burnumdan gelio zaten psikolojik sağlam olsa bu hareketleri de yapmazdı ya -.-

canım ne bilim dedim ya o anlar özeldir die sarılıp öpsen derdini açsan anlmazmı peki ne bilim yüzünü falan okşar ayyy deli etti bu adam beni

Allah yardimcin olsun canim ya
sen sessiz birimisin
her evlilik gibi bizmde sorunlarimiz oluyor
bak giderim desem aramizi duzeltmeye calisir
niye bu kadar korkuyorsun ogretmensin ailen sag
o senden korksun
yasadiklarin hafif seyler degil bence
yazik etme kendine
yinede hakkinda hayirlisi olsun

albenim canim ben seni vajinusmus sayfasindan taniyorum sen bu illet hastaliginin yaninda bide boyle bi pskopalami ugrasiyordun :(
bu hastalik zaten insani cok hassas yapiyor ..

bosver her is olacagina varir
senin bu hastaligi yenesin varsa bile oyle bi esle mumkun degil care bulman
bu isin sonunu pek hayir gormuyorum ..

ailenin yaninda kalma fikrin cok guzel hem kendini hemde esini denemis olursun
unutma ki hic bir sey senin ruh ve beden sagligindan daha onemli degil ...

evet elif_sena bak ben o illeti yenmek için nasıl çalıştım derdime çare buldum tabi sayesinde hala çok da rahat olamasam da.Ama o derdine çare bulmak şöyle dursun bana çamur atıyo kendi sorununu örtbas için.nasıl yeneim ben tamamen bununla doğru sölüyosun yaklaşmıyoki alışayım :( offff elif ya walla kafayı yicem okula hergün suratım düşük gidiyorum herkes soruyo hastamısın die hergün beni hasta zannediolar bişeyde diyemiyorum veremliye çıkaracaklar adımı.ayy bide senelerdir evli olanlar eşlerinden bahsediyolar nasıl imreniyorum ya...benim eşimde doğum günümü bile hatırlamadı.

şizoofren galiba bagırarak baskın çıkmaya çalışıyoor...o bagırınca sende bagır o rezil olsun..
öyele bi erkek erkek adam sıfatına bence girmezzz...az yesind euşak tutsun.sanki yorulmuşta çalışmışta yanına yemek istiyoo..b...yeee tövbe tövbe...mesleginiz varmış.bence çekme bööyle densizi..çoçuk olmdadn ayrıl....senin hastalıgınla bile dalga geçen bi eş ..bence çekme..kaar asenin tabii...bneim fikrim:1no2:

evet elif_sena bak ben o illeti yenmek için nasıl çalıştım derdime çare buldum tabi sayesinde hala çok da rahat olamasam da.Ama o derdine çare bulmak şöyle dursun bana çamur atıyo kendi sorununu örtbas için.nasıl yeneim ben tamamen bununla doğru sölüyosun yaklaşmıyoki alışayım :( offff elif ya walla kafayı yicem okula hergün suratım düşük gidiyorum herkes soruyo hastamısın die hergün beni hasta zannediolar bişeyde diyemiyorum veremliye çıkaracaklar adımı.ayy bide senelerdir evli olanlar eşlerinden bahsediyolar nasıl imreniyorum ya...benim eşimde doğum günümü bile hatırlamadı.

hic kendini yipratma canim yolun sonu gorunmus sana dusen sadece biraz cesaret
insan oyle bi pskopatla verem de olur allah korusun ..
senin yasadiklarin kolay seyler degil inan cok iyi bilirim vajinusmus hastaliginin insandan neler goturdugunu
benim esim senelerce ustume titremesine ragmen ben cok zor atlattim bu hastaligi bi gun bile uf demedi kotu soz etmedi
oturdu benimle birlikte agladi bazi geceler suan diyorum ki esim bana allahin verdigi en buyuk hediye
o yuzden sakin bosandim adim kotuye cikar ailemin yuzunu yere egemem bi kere evlendim olunceye kadar devam etmeli gibi dusuncelere giripte hayatini mahvetme
daha cok gencsin ne insanlar cikicak onune ne insanlarla tanisacaksin
yeterki kendine sans ver boyle bir insanla evli olmak inan en buyuk iskence insana
vajinusmus sayfasindada surekli cok umutsuzdun moralsizdin seni ortadan hatirladim bir derdin oldugu belliydi
sana tavsiyem olayi annene babana anlat guzelce
senin elinde guzel bi meslegin var
arkanda ailen var eminimki annen babanda anlayisla karsilayacaklardir
bir an once kurtul hayatim bu beladan ..

şizoofren galiba bagırarak baskın çıkmaya çalışıyoor...o bagırınca sende bagır o rezil olsun..
öyele bi erkek erkek adam sıfatına bence girmezzz...az yesind euşak tutsun.sanki yorulmuşta çalışmışta yanına yemek istiyoo..b...yeee tövbe tövbe...mesleginiz varmış.bence çekme bööyle densizi..çoçuk olmdadn ayrıl....senin hastalıgınla bile dalga geçen bi eş ..bence çekme..kaar asenin tabii...bneim fikrim:1no2:

bende bağırsam hepten rezil oluyoz melis düşünsene ya önceleri bende bağırıyodunm farkındaydım sesim onunki kadar yüksek çıkıyodu merdivende üst komşuyu gördüm kadın selam bile veremeden geçti gitti :( haklı tabi her akşam bizi dinliolar hafta sonları bide gündüz dinliolar ekstradan.sonuçta her halükarda ben rezil oluyorum onlarda diodur allah bi,lir bu kadın ne yapıo da bunları duyuyo.çünkü tartışırken bana "ahlaksız,şerefsiz,ağzına s.çım " diye bağırıyo.

bende bağırsam hepten rezil oluyoz melis düşünsene ya önceleri bende bağırıyodunm farkındaydım sesim onunki kadar yüksek çıkıyodu merdivende üst komşuyu gördüm kadın selam bile veremeden geçti gitti :( haklı tabi her akşam bizi dinliolar hafta sonları bide gündüz dinliolar ekstradan.sonuçta her halükarda ben rezil oluyorum onlarda diodur allah bi,lir bu kadın ne yapıo da bunları duyuyo.çünkü tartışırken bana "ahlaksız,şerefsiz,ağzına s.çım " diye bağırıyo.

sende sensin hem çalışmıyosun hemde bagırıyosun hepsi sana müstak de...yada hiç cevap verme..biğün işe gididiyormuşun gbi yap ve çek gittttttt.......ğitt kurtar kendini..çalışmasın yangel yatsın bide küfürr ohh..pislikk:oklava:

artık dayanamıyorum yazmamk için zor tuutum kendimii
canım güzel mesleğin var ne yaparsa yapsın o zararın neresiden dönersen kar
ayrıll kurtul koca mı yokk

yani bukadar uzatmanın sebebi neeeeee.......alsanaalsanasmile
aşıkkmısın...bırakk yaaa hayret bişiiiiiaklinialirimsmile

albenicim.

allah yardımcın olsun canım..ama harekete geçmen lazım..şu anda bile küsmüşsünüz...resti çekmelisin yoksa ömrünü yer..kesinlikle korkma..madem o bağırıyo sen susturmaya çalışıyosun sende bağır o seni sakinleştirmeye çalışsınn..

Back