• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

ya hepmi böle anlamdımki evde beraber yaptığınız hiç mi güzel bişey yok ve bence onu bırakmalısın boşanmaka olmasada ona bunu göstermelisin bakalım tavrı neolucak ahh zor durumunu anlıyorum canım bir iki gün düzelir düzelsede insanın içinde olmayınca olmuyo kahretsinki

yeni evlenenler genelde canım cicim ayları olur bu dönemde ama sizin ilşkiniz başındna bozuk birde bunun 40 yıl sonrasını hiç düşünemiyorum bile,, bırak biraz kendi haline uzaklaş ondna o düşsün senin peşine, zararın neresinden dönersen kardır olmadı ayrıl gitsin...

Canim iki secenegin var, ya bu deliyi adam edeceksin ve savasacaksin evliligini kurtarmak istiyorsan veya ne bileyim eve ailene dönmek istemiyorsan yada keskin bicak gibi kesip atacaksin bu evliligi.
Ama ben senin yerinde olsam hic ugrasmazdim, daha cok gencsin ve birakip giderdim onu evinde, daha neler cikacak önüne, bu deliye kalmadin herhalde.

canım söyleyecek kelime bulamıyom daha yeni hemde 5 aylık allahım biz kızım 5 senelik evliyiz aynı ilk günkü gibi üstelikte görücü usülü canım sana tek diyeceğim ben olsam o evden öyle kovulmak oraya durusun senin kadar imkanımı var yüz verme sabretmek zorunda değilsin elini atsan elli tane canım hem onu beslemekte zorunda değilsin kaynanada çok anlayışlıymış maşşşaaalllah allah sabır versin bence kendini ezdirme derim çünkü bi arkadaşın dediği gibi dünyaya bi defa geliniyor

canım anlayışlıymış derken kızdığmdan diyor kıcık kadın insan oğlunu karşısına alır kızım onlar adam olmaz yol yakınken başın çaresine bak derim

canim ev kimin uzerine, ya da kira mi? her ne kadar esler arasinda paranin lafi edilmese de siz o sinir asmissiniz zaten. o yuzden kim kime muhtac bir hatirlat esine...senden para istemeyi biliyor bi de seni kovuyor ha??? ha onu diyemem diyorsan, defol git dediginde de durma zaten. yakinda kendine olan saygini da kaybettiricek bu adam. artik defansi birak saldiriya sen gec. ilgini kes, hizmeti kes. yok oyle uc kurusa bes kofte. bir durup sorsun kendine noluyor bu kadina diye...

cnm ev annesinin üzerine yani oğlununmuş o kendi üzerine olarak görüo.e bende dış kapının mandalıyım gibi görüo beni.evlilik nedir ne değildir bilmio ki koca olmayı bilsin şuan o kadar sinirliyimki sanki suçlu benmişim gibi kapandı odasına bende oturma odasındayım yanıma gelmio bile burda uyucam yine anlaşıldı.

cnm ev annesinin üzerine yani oğlununmuş o kendi üzerine olarak görüo.e bende dış kapının mandalıyım gibi görüo beni.evlilik nedir ne değildir bilmio ki koca olmayı bilsin şuan o kadar sinirliyimki sanki suçlu benmişim gibi kapandı odasına bende oturma odasındayım yanıma gelmio bile burda uyucam yine anlaşıldı.

ayy kıyamam yaa canım benim bitanem peki bu ayııı seni arzulamıyomu sende onla ilgilenme yaaa şeyi kopsun

maaş falan bence önemli deil (çünkü ben de eşimden kat kat fazla kazanıyorum).önemli olan kültürlü olması ,kıymetini bilmesi,kendini yetiştirmesi,eğitimli olması..evliliğn ilk zamnları böylesi sonrası daha kötü olur bence,genelde çiftler kendilerini biraz salarlar sonradan.yaşın genç...sağlıklı düşün ailenle karar al...bi müddet ayrı yaşayın faydasını görürsün duruma göre karar verirsin...dini bütün bi psikolog bulursan danış bence durumunu..çok da aile dışından kimseyle durumunu paylaşmaman gerekir.daha az yıpranırsın bu süreçte.allah yardımcın olsun,hayırlı bi kapı açsın sana.malesef aileler körler sağırlar dilsizleri oynayarak zamanın geçmesini bekliyorlar çok yanlış bence.ki kötü bi evlilik diri diri gömülmek demek...

güzel duaların için saol asude walla ağlamak üzereyim o kadar stresteyimki evlendim evleneli ne yapsam kabahat...keşke hiç sevmeseydim keşke bu lanet düğün hiç olmasaydı Allah acaba ailemi dinlemedim die bana cezamı verdi?

bu yöntemi ben de tavsiye ederim,küçük kırgınlıkların ilacı bence

ilgi konusunda ok de cinsellik konusunda adam zaten ben yaklaşmadan yaklaşmıyo ki :) bi sorun var onda belli .doktorlar bile yeni evliler günde 2-3 defa yaparlar dio bizimki haftada 1 defayı bile kavga ederek yapıo sorununu bana şiddet uygulayarak ve tartışarak ört bas edio

canim cok uzuldum gercekten... esinin durumu ne kadar umutsuz bilmiyorum ama senin sonucu gormek icin birseyler yapman lazim. aileni fln hic dusunme. sen cekiyorsun iste. boyle uzulmektense onlarin lafina gelmis ol sonunda nolcak? yasanacakmis bu da. ama kader boyle oldu diye de cekmek zorunda degilsin. bence bir sure yalniz birak onu o evde. bakalim seni ozleyecek mi? denemeden bilemezsin. o da seni kaybetme korkusu olmadan gercek duygularini gostermeyi bilmeyen odunlara benziyor... o yuzden deniyceksin. iki turlu de sen kazanirsin. kafasi dank edip adam olursa cok vakit kaybetmeden evliligine donersin. baktin ki adamda is yok kendi yoluna gidersin. ne kadar erken o kadar iyi.. unutma burda konu acan bircok kadindan daha guclusun. ailenin yanina sigamazsan maasinla tutarsin kucuk bir ev gururun hislerin kirilmadan yasarsin. o yuzden cesaretini kaybetme. kocana soyle; ya kendine cabucak ceki duzen versin ya da bekarliga donmesi yakindir bilsin... ultimatom vermeden akil edemiyor bazi seyleri bircok erkek malesefalsanaalsanasmile

ya hepmi böle anlamdımki evde beraber yaptığınız hiç mi güzel bişey yok ve bence onu bırakmalısın boşanmaka olmasada ona bunu göstermelisin bakalım tavrı neolucak ahh zor durumunu anlıyorum canım bir iki gün düzelir düzelsede insanın içinde olmayınca olmuyo kahretsinki

canım evde paylaştığımız hiç bişey yok o oyunun başına oturuyo ben ona hizmet ediyorum.oyunun başındayken ben gülersem iyiyiz niye oynuyosun biraz benle ilgilen dediğim zaman benden kötüsü yok başlıoz tartışmaya ben ona hiç huzur vermiyomuşum ben ne biçim insanmışım...hiç ilgilenmioki güzel günümüz geçsin dışarıya çıkıp gezmek isteiğim zaman kavga ederek çıkıyoruz zaten eminim dışarı çıkmamak için kavga ediyordur

ufff yaaa hizmet etme sende canım ne bilim ya özel olucak belki ama hani haftanın kaçgünü eşinle beraber oluyosun ve o sırada bunu isteyerek mi yapıyo
ne bilim o onlar özeldir mesela sarılsan aşkım desen bunlara kırılıyorum ben falan die anlatıp öpsen
sarılarak uyusan
hani bunlarda imkansızsa zaten ortada evlilik denilecek hiç bişey yoktur

canım söyleyecek kelime bulamıyom daha yeni hemde 5 aylık allahım biz kızım 5 senelik evliyiz aynı ilk günkü gibi üstelikte görücü usülü canım sana tek diyeceğim ben olsam o evden öyle kovulmak oraya durusun senin kadar imkanımı var yüz verme sabretmek zorunda değilsin elini atsan elli tane canım hem onu beslemekte zorunda değilsin kaynanada çok anlayışlıymış maşşşaaalllah allah sabır versin bence kendini ezdirme derim çünkü bi arkadaşın dediği gibi dünyaya bi defa geliniyor

alahım inşallah içimdeki ona karşı sevgiyi alırda bende dediklerinizi uygulamak için cesaretimi toplayabilirim.OOOOooooOOOO ona sorsan o bulunmaz hint kumaşı.

işte öle görüyolar kendilerini o benimkindede var yani ama bunloarı asla yapmaz yani o şikayet eder benle ilgilen die ne bilim canım RABBıM yardımcın olsun

ayy kıyamam yaa canım benim bitanem peki bu ayııı seni arzulamıyomu sende onla ilgilenme yaaa şeyi kopsun

yok be ne arzulaması allah aşkına...hiç ilişki olmasın umrunda değil söyleyince de ondan normali yok ben anormalmişim haftada 1 kere ilişkiye kavga ederek giriyoruz ve hep ben istiyorum.doktora görünmesi için iknaya çalıştıkça doktordan kaçıo gitmek istemio rezil olamazmiş benim yüzümden...bu sorunu yaşayan bir sürü insan var işte kültürlü bi insan böyle düşünürmü ben kendi sorunum için doktor doktor gezdim ve allahıma bin şükür kurtuldum ama bu insanlayken nasıl alışırım yendiğime

e peki sen bigün kapıyı vurupta çıkmadınmı,

terket evini belki pişman olur davranışlarından,seni kaybedebilceğini anlamadıkça düzelmezki.

ayrıca beş kuruşta verme,ne biçim erkek ya karısından geçiniyor,kusura bakma canım sinirlendim..

hem seni evden kovması ne demek,seni namusu diye almadı mı o,seni kovsa dışarda başına bişey gelse nasıl erkeğim diye dolaşacak ortalıkta,

biraz baskın ol alttan alma aman evliliğim zarar görmesin aman ailem üzülmesin aman komşular duymasın diye diye olan sinir sistemimize oluyor biz kadınlar hep kendimize acı çektiriyoruz :olmaz:

alla alla varmı peki onda bi sorun canım
ne dicemki yaaa denicek pekde bişi kalmıyo

alahım inşallah içimdeki ona karşı sevgiyi alırda bende dediklerinizi uygulamak için cesaretimi toplayabilirim.OOOOooooOOOO ona sorsan o bulunmaz hint kumaşı.

canim su kadar anlattiginla bir teshis koymak ne kadar dogru olur bilmiorum ama icimden geleni soyluycem. sen daha iyi analiz edersin. bence senin esinde asagilik kompleksi var ve bunu seni ezerek,gucsuz sevgisiz birakarak disa vuruyor. boylece kendini daha iyi hissediyor. boyle erkek o kadar cok ki... umarim boyle degildir. cunku bunu asmasi icin ciddi yardima ihtiyaci var esinin...

durumuna cok üzüldüm canım ya birde şöyle bir durum var pc basında cvok fazla oyun oynayan ve vbakit geçiren bir çok cocuk ve yetişkin saldırgan agresif ve dikkat bozukluğu oluyor sağlam psikolojideki bi insan bile sonradan kötüyew gidebiliyor.. uzaktan konusmak kolay ama sana diye bileceğim cocuk yapma sonunun nereye gittiği belli olmayan bi yola girdin bende evliyim bizimde problemlerimiz var ama daha değişik saygı sevgi cercevesinde allah kolaylık versin ama körü körünede kendini yakma . bende ailemden uzagım ve bunun eksikliği coook fazla oluyor zor hayat gerçekten zor zaten bide böyle şeyler olunca dahada zor...

buna çok inanıyorum bende, oyun bağımlıları greçek hayattan kopuyo zaten, 3 gün oyun oynar 1 gün işe gider diyosun, gerçi bu bile seni boğmaya çalışmasına, dövmesine bahane olmaz, hiç bişey olmaz
karı koca bir akşam oturup beraber yemek yiyemiyorsa, bir akşam beraber yatağa gidemiyorsa, bir tatlı sözü, güler yüzü yoksa, bu evlilik değil, esaret
kapı gibi mesleğin var, ailene dersin ki canlarım ne deseniz haklısınız, sizi dinlemedim, sözünüze geldim özür dilerim, desen allah aşkına hangi anne baba dayanabilir kızına
gençliğini güzelliğini çürüttüğüne deymez bu adamla, kaybettiğin yıllara değil kurtaracağın yıllara bak sen
:teselli:

canim cok uzuldum gercekten... esinin durumu ne kadar umutsuz bilmiyorum ama senin sonucu gormek icin birseyler yapman lazim. aileni fln hic dusunme. sen cekiyorsun iste. boyle uzulmektense onlarin lafina gelmis ol sonunda nolcak? yasanacakmis bu da. ama kader boyle oldu diye de cekmek zorunda degilsin. bence bir sure yalniz birak onu o evde. bakalim seni ozleyecek mi? denemeden bilemezsin. o da seni kaybetme korkusu olmadan gercek duygularini gostermeyi bilmeyen odunlara benziyor... o yuzden deniyceksin. iki turlu de sen kazanirsin. kafasi dank edip adam olursa cok vakit kaybetmeden evliligine donersin. baktin ki adamda is yok kendi yoluna gidersin. ne kadar erken o kadar iyi.. unutma burda konu acan bircok kadindan daha guclusun. ailenin yanina sigamazsan maasinla tutarsin kucuk bir ev gururun hislerin kirilmadan yasarsin. o yuzden cesaretini kaybetme. kocana soyle; ya kendine cabucak ceki duzen versin ya da bekarliga donmesi yakindir bilsin... ultimatom vermeden akil edemiyor bazi seyleri bircok erkek malesefalsanaalsanasmile

zaten dönem tatili için ailemin yanına gidecem tek başıma biraz kafamı dinlerim kafamdaki düşünce şu gidince telide kapatacam açmıcamda hiç başımı dinlicem hatasını anlıcakmı bakalım kalın kafalı.gerçi 2 hafta kalcam oda son bir haftasında bende gelirim diodu 1 hafta öncesine kadar söylicem hiç gelmesin suratını orda bari çekmeyim hem bu sırada dayanma gücümü de görmiş olurum olası ayrılıkta

Back