- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ev kimin uzerine, ya da kira mi? her ne kadar esler arasinda paranin lafi edilmese de siz o sinir asmissiniz zaten. o yuzden kim kime muhtac bir hatirlat esine...senden para istemeyi biliyor bi de seni kovuyor ha??? ha onu diyemem diyorsan, defol git dediginde de durma zaten. yakinda kendine olan saygini da kaybettiricek bu adam. artik defansi birak saldiriya sen gec. ilgini kes, hizmeti kes. yok oyle uc kurusa bes kofte. bir durup sorsun kendine noluyor bu kadina diye...
cnm ev annesinin üzerine yani oğlununmuş o kendi üzerine olarak görüo.e bende dış kapının mandalıyım gibi görüo beni.evlilik nedir ne değildir bilmio ki koca olmayı bilsin şuan o kadar sinirliyimki sanki suçlu benmişim gibi kapandı odasına bende oturma odasındayım yanıma gelmio bile burda uyucam yine anlaşıldı.
maaş falan bence önemli deil (çünkü ben de eşimden kat kat fazla kazanıyorum).önemli olan kültürlü olması ,kıymetini bilmesi,kendini yetiştirmesi,eğitimli olması..evliliğn ilk zamnları böylesi sonrası daha kötü olur bence,genelde çiftler kendilerini biraz salarlar sonradan.yaşın genç...sağlıklı düşün ailenle karar al...bi müddet ayrı yaşayın faydasını görürsün duruma göre karar verirsin...dini bütün bi psikolog bulursan danış bence durumunu..çok da aile dışından kimseyle durumunu paylaşmaman gerekir.daha az yıpranırsın bu süreçte.allah yardımcın olsun,hayırlı bi kapı açsın sana.malesef aileler körler sağırlar dilsizleri oynayarak zamanın geçmesini bekliyorlar çok yanlış bence.ki kötü bi evlilik diri diri gömülmek demek...
bu yöntemi ben de tavsiye ederim,küçük kırgınlıkların ilacı bence
cnm ev annesinin üzerine yani oğlununmuş o kendi üzerine olarak görüo.e bende dış kapının mandalıyım gibi görüo beni.evlilik nedir ne değildir bilmio ki koca olmayı bilsin şuan o kadar sinirliyimki sanki suçlu benmişim gibi kapandı odasına bende oturma odasındayım yanıma gelmio bile burda uyucam yine anlaşıldı.
ya hepmi böle anlamdımki evde beraber yaptığınız hiç mi güzel bişey yok ve bence onu bırakmalısın boşanmaka olmasada ona bunu göstermelisin bakalım tavrı neolucak ahh zor durumunu anlıyorum canım bir iki gün düzelir düzelsede insanın içinde olmayınca olmuyo kahretsinki
canım söyleyecek kelime bulamıyom daha yeni hemde 5 aylık allahım biz kızım 5 senelik evliyiz aynı ilk günkü gibi üstelikte görücü usülü canım sana tek diyeceğim ben olsam o evden öyle kovulmak oraya durusun senin kadar imkanımı var yüz verme sabretmek zorunda değilsin elini atsan elli tane canım hem onu beslemekte zorunda değilsin kaynanada çok anlayışlıymış maşşşaaalllah allah sabır versin bence kendini ezdirme derim çünkü bi arkadaşın dediği gibi dünyaya bi defa geliniyor
ayy kıyamam yaa canım benim bitanem peki bu ayııı seni arzulamıyomu sende onla ilgilenme yaaa şeyi kopsun
alahım inşallah içimdeki ona karşı sevgiyi alırda bende dediklerinizi uygulamak için cesaretimi toplayabilirim.OOOOooooOOOO ona sorsan o bulunmaz hint kumaşı.
durumuna cok üzüldüm canım ya birde şöyle bir durum var pc basında cvok fazla oyun oynayan ve vbakit geçiren bir çok cocuk ve yetişkin saldırgan agresif ve dikkat bozukluğu oluyor sağlam psikolojideki bi insan bile sonradan kötüyew gidebiliyor.. uzaktan konusmak kolay ama sana diye bileceğim cocuk yapma sonunun nereye gittiği belli olmayan bi yola girdin bende evliyim bizimde problemlerimiz var ama daha değişik saygı sevgi cercevesinde allah kolaylık versin ama körü körünede kendini yakma . bende ailemden uzagım ve bunun eksikliği coook fazla oluyor zor hayat gerçekten zor zaten bide böyle şeyler olunca dahada zor...
canim cok uzuldum gercekten... esinin durumu ne kadar umutsuz bilmiyorum ama senin sonucu gormek icin birseyler yapman lazim. aileni fln hic dusunme. sen cekiyorsun iste. boyle uzulmektense onlarin lafina gelmis ol sonunda nolcak? yasanacakmis bu da. ama kader boyle oldu diye de cekmek zorunda degilsin. bence bir sure yalniz birak onu o evde. bakalim seni ozleyecek mi? denemeden bilemezsin. o da seni kaybetme korkusu olmadan gercek duygularini gostermeyi bilmeyen odunlara benziyor... o yuzden deniyceksin. iki turlu de sen kazanirsin. kafasi dank edip adam olursa cok vakit kaybetmeden evliligine donersin. baktin ki adamda is yok kendi yoluna gidersin. ne kadar erken o kadar iyi.. unutma burda konu acan bircok kadindan daha guclusun. ailenin yanina sigamazsan maasinla tutarsin kucuk bir ev gururun hislerin kirilmadan yasarsin. o yuzden cesaretini kaybetme. kocana soyle; ya kendine cabucak ceki duzen versin ya da bekarliga donmesi yakindir bilsin... ultimatom vermeden akil edemiyor bazi seyleri bircok erkek malesefalsanaalsanasmile