5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Allah böyle insanlardan kadınlarımızı uzak tutsun Eğer böyle bir kocanız yoksa, size evinize bağlıysa lütfen onlara gidin sımsıkı sarılın

Sadece nasıl yol izlemeyelim onun için soruyorum. Yoksa bu adamdan iğreniyorum onu affetmek gibi bir niyetim yok. Çok acı çekiyorum. Öfkeyle kalkıp yanlış bir hareket yapmak istemiyorum.
Ne borcunuz var sordum cevap vermemissiniz.Once evden gonderin o adami bence.Nerde kalirsa kalsin.

Umarım hep mutlu olursunuz Siz nasıl yakaladınız ? 3 aylıkken ihanete uğramak da kötüymüş

Ne borcunuz var sordum cevap vermemissiniz.Once evden gonderin o adami bence.Nerde kalirsa kalsin.
Eşyaların borcu var mağazaya ve banka borçlarımız var.
Buda baska bahane.Merak ettim!Banada affedecekmis gibi geliyor.Borc varmis vs vs Adam aldatmak icin resmen isten bile ayrilmis rahat rahat mesajlasayim diye.
Affedemem. Benim için her şey bitti. 1 saatte bitti.

Travestinin koynunda olmak aldatılamanın kaçıncı boyutu. Bi kadın olması bile tiksindiriciyken. Offf içim daraldı. Npıcaksın?

Çok haklısınız. Bu yazdığınız yoldan yürüyeceğim. 1 günümü bile değmez harcamaya asla ben onu erkek olarak bile görmüyorum . Evden onu göndereceğim. Bir tane bile eşya vermeyeceğim.

Konu sahibi esinize nerden buluyorsa bulsun sizin ustunuze dusen borclari odemesini soyleyin.Para bulamam derse (travestilerle bedava birlikte olmuyor heralde) onu herkese rezil edeceginizi soyleyin.Bir an once borclari kapatip,evi terkedip gitmesini isteyin.Sonra bosanma davasi olur.Hukukcu degilim onu bir avukata danisin.

Dileklerini için teşekkür ederim. Yeni bir gmail hesabı açtım bütün ses kaydı ve fotografları oraya gönderdim.

Tüm yorumlari okumadim.
Yine forumda geçen haftalarda yazılmıştı.Koca gay çıkmıştı. Malesef toplumumuz bu cinsel yönelimleri hastalik gibi görup tedavi olabileceğine inaniyor.Ama gerçek böyle değil.Travesti meraki geçmeyecek.Siz görmeyip araştırmazsaniz öğrenmeden yasardiniz.Ki böyle yaoan kadınlar malesef var.ilk degildir siz yeni öğrenmissinizdir.Hastalik kapmadiginiza emin olmak icin mutlaka ayrıntıli testler yaptırın.Kadin doğum uzmanina eşinizin travesti ile cinsel temas i olduğunu söylerseniz daha iyi olur.
Maddi sebeplerle Boşanmak istememek kendinize haksızlık olur .Siz bu kadar değersiz değilsiniz.Adam sapkın. Arkaniza bakmadan boşanip yolunuza bakın.Ben olsam tehditle borçlari ödetir öyle bosanirdim

once doktora git ve test ol, hastalik kapmis olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…