5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Herseyi gayet planli yapmis. O gun kendimde degildim ne demek. Usenmemis kalkmis baska bir ilceye gitmis. Gunlerce planlamis belli ki..
5 yillik iliskide hic aldatilmadiginizi soyluyorsunuz. Nasil emin olabilirsiniz ki?
Gebelik de dahil tum testleri yaptirin. Davanizi acin. Evden kovun. Zaten maddi bir faydasi yokmus o eve.
Bu tıynetteki insanlar asla duzelmezler. Hadi duzeldi ve bir daha yapmadı diyelim. Bir kere yapmış olması bile onu affetmemeniz icin en buyuk sebep.
Derhal acin davayi.
Hakkımı helal etmeyeceğim. Beni mutlu yuva kuracağımıza inandırdı. Gerçek yüzünü benden gizledi. Söyleyeceği yalanı bile önceden düşünüp söylemiş planlamış 😢

Bir psikaytristin kitabında da okumuştum adam evli çocukları var zengin ama karısını yaşlı erkeklerle aldatıyor.bunun sebebi de küçükken babasının tacizine ugradigi için ve bu davranışları sevgi diye adlandırdığı için yaşlı adamlarda sevgi arıyor.

Hakkımı helal etmeyeceğim. Beni mutlu yuva kuracağımıza inandırdı. Gerçek yüzünü benden gizledi. Söyleyeceği yalanı bile önceden düşünüp söylemiş planlamış 😢

Çözüm odaklı düşünün. Çocukla yakalayabilirdiniz böyle birini baba yapabilirdiniz. Testlerde bir şey çıkacağını sanmıyorum. Siz güçlüsünüz atlatırsınız ama adamın eşyalarını toplayıp kapının önüne kilidi değiştirip koyun. Ailenize haber verin. Hemen avukatla boşanma protokolü hazırlayın borçları da devredin bitsin gitsin. İşsizlen size yalnız para bağlanmaz

Tek tesellim çocuk olmaması ve inşallah hastalık kapmamam olacak. Kimseye anlatamadım bu olayı utandım. İyiki derdimizi açabileceğim insanlar var 😥
Ne rezil erkekler var ya,ağzım açık kaldı okurken.İyi de bu herif sapıkmis resmen,hiç fark etmediniz mi?Aslında sinyal vermiş size ama bilerek evlenmisiniz.Kimse değişmiyor,dua edin çocuğunuz yok.Kimseye güvenemem demeyin,az da olsa hâlâ iyi insanlar var bu dünyada.İnsallah hastalık kapmamişsınizdir bu süreçte😔.

Çözüm odaklı düşünün. Çocukla yakalayabilirdiniz böyle birini baba yapabilirdiniz. Testlerde bir şey çıkacağını sanmıyorum. Siz güçlüsünüz atlatırsınız ama adamın eşyalarını toplayıp kapının önüne kilidi değiştirip koyun. Ailenize haber verin. Hemen avukatla boşanma protokolü hazırlayın borçları da devredin bitsin gitsin. İşsizlen size yalnız para bağlanmaz
Zararın neresinden dönsem kar diye düşünmeliyim. İnşallah atlatırım🙏

Ne rezil erkekler var ya,ağzım açık kaldı okurken.İyi de bu herif sapıkmis resmen,hiç fark etmediniz mi?Aslında sinyal vermiş size ama bilerek evlenmisiniz.Kimse değişmiyor,dua edin çocuğunuz yok.Kimseye güvenemem demeyin,az da olsa hâlâ iyi insanlar var bu dünyada.İnsallah hastalık kapmamişsınizdir bu süreçte😔.
Video fotoğraf olayında kadınlara bakıyordu hiç süphelenmedim. Aslında kadınlara baksa bile affetmemem gerekirdi. Ama sevgimizin her şeyi düzeltebileceğini düşünmüştüm. Aynı evde olunca birbirimize bağlanacaktık. O kadar kafa dengiydik ki hem sevgilisi hem arkadaşıydım ama biseksüel olarak şüphelenecek hareketlerde konuşmalarda bulunmadı. Benden kendisini çok güzel gizledi.

Kendisi çok inançlı insandır. Bana da söylenirdi senin inancın eksik derdi. Ona çok inançlıydın ya lanetlenmişsin Allah tarafından seni Allah affetse bile ben asla affetmem dedim. Ben ne yemin ettiysem Allah'ıma şükür bugüne kadar tuttum bozmadım.
Benim midem hala bulanıyor. Kaldıramıyorum anlayamiyorum. Evde o gün kullandığımız ne varsa yakmak istiyorum. Kendi evimden eşyalarımdan nefret ediyorum. 😢
Öncelikle kuzum bir yazını düzeltmek isterim. Bazen bazı kelimelerimiz çok sıkıntılı oluyor Allah Azze ve Celle seni affetse ben affetmem gibi. Hani biz aciz kullar neyiz ki Allah affetse bize hiç birsey düşmez hak ayrı konu çünkü affetmek Allah Azze ve Celle ye aittir. Bir ikincisi canım çok inançlı insan kuranı kerim Allahin kelamını iyi bilir. Ve sana gelecek olursam kuzum çok zor bir durum gerçekten suan psikolojin alt üst olmuş ama böyle bir insanla ne kadar devam edebilirsin. Yani hata var hata var. Senin eşinin ki hatadan öte birsey. Düşün dinimiz İslam'a evli erkeklerin ve kadınların zina yapması olum diye cezalandırılırken. Senin eşinin bunu yapması Allah tarafından nasıl sorguya çekilirim bunu ben bilmem Allahualem bilir. Sende emin ol bu konuda Allah Azze ve Celle tarafından ecir alacaksın üzme kendini diyemem ama isyana girme Allah subhanallahi tealaya sığın ve tevekkül et kuzum

Nasıl bir şey ya nasıl bir mide bu evinde gül gibi karın dururken elin erkekten dönme sapıklarla ne işin var. Bunu hem kendine hem karına nasıl yakıştırabilirsin. Asla affetmeni istemem hem de asla hayatın boyunca sana koca Bir yük yükledi . Buna hakkı varmı siz daha çiçeği burnunda evlisiniz cidden çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bu çapkınlıktan daha öte bir şey bu sapıklık kusura bakmayın
Daha evliliğime,yuvama bile alışamamıştım. Her şey yavaş yavaş yerine oturuyordu. Şimdi yuvam dağıldı. Allah beni bu sapık adamla imtehan etti 😢

Alıntılayamadım ama bi yorumunuzda keşke evlenmeden önce yapsaydı bari bu ihaneti demişsiniz. Bi şey fark eder mi ya.Bence etmez.
Allah korusun kendinize de dikkat edin, hastalık falan kapmamış olun 🙏

Seni travestilerle aldatan biriyle nasıl hala aynı evde durabiliyorsun ki?Nasıl sana melek gibi davranmasına fırsat veriyorsun?Bana melek gibi davranıyor diyorsun..Korkunc geldi bana hepsi..Allah esirgesin böyle sapkın insanlardan.Ben nedense ayrılacağını düşünmüyorum,anlatışından belli..Allah yardımcın olsun ne diyelim.

Eşiniz biseksuel ve ben yazdiklarinizdan pek de boşanma sinyali alamadım.Cok borç yaptık yuvamı nasıl dagiticam,artık kimseye güvenemem falan.Ne için eşiniz biseksuel çıktı diye mi.Ayrica hastalık konusunda arkadaşlara katılıyorum.Hiv anal yoldan çok daha kolay bulaşan bi hastalik.Esinizin buluştuğu travestilerin de ev kızı olduğunu sanmiyorum.Siz kendi sağlığınıza dikkat edin önce.Biseksuellik,eşcinsellik öyle ben vazgeçtim,tövbe ettim,Allah'a döndüm demekle olacak iş değil.Netflix te bununla ilgili bi belgesel bile var.İzlemenizi oneririm Pray Away
Sadece nasıl yol izlemeyelim onun için soruyorum. Yoksa bu adamdan iğreniyorum onu affetmek gibi bir niyetim yok. Çok acı çekiyorum. Öfkeyle kalkıp yanlış bir hareket yapmak istemiyorum.

Seni travestilerle aldatan biriyle nasıl hala aynı evde durabiliyorsun ki?Nasıl sana melek gibi davranmasına fırsat veriyorsun?Bana melek gibi davranıyor diyorsun..Korkunc geldi bana hepsi..Allah esirgesin böyle sapkın insanlardan.Ben nedense ayrılacağını düşünmüyorum,anlatışından belli..Allah yardımcın olsun ne diyelim.
Ayrılacağım nefret ediyorum

Fotoğraflara bakmak ayrı diyelim ama ilişkisi olan birinin başka kadınların fotoğraflarını, videolarını kaybetmesi niyetini ortaya koymuyor muydu zaten? Görmezden gelinecek bir şey değilmiş bu da.
5 aylık evliyken sizi aldatan eş evlenmeden önce neler yapmıştır ayrıca, öncesi ilgili hic emin olmayın. Sizi kandırmış her türlü aldatma şekline bakarsanız. Nereden bakilsa mide bulandırıcı. Olayın sıcaklığı geçmeden ayrılmaya yoluna girin derim ama affedecek gibi şeyler duyuyorsunuz, aynı evde yaşamaya devam ettiğinize göre 🙄
Asla affetmeyeceğim

Ayrılacağım nefret ediyorum
Umarım hastalık vs tarzı seyler başına gelmez..Allah yardımcın olsun.Böyle sapkın insanlardan hepimizi korusun😔Bence üzülmek yerine şükret,böyle biri cocuğunun babası da olabilirdi.Travestilerle birlikte olan bir adam cocuğunun babası düsünmesi bile korkunc.Kurtulduğun icin ,yakaladığın icin sanslısın..

Konu gerçekse o kadar üzüldüm ki sizin için. Arkanıza bakmadan bu adamdan kurtulun size yapmayacağım diye ağlamış zırlamış ama bir kere yaptıysa yine yapar. Ne pislik bir yaratık bu böyle hayır git kadının hayatından ne halt yiyorsan ye. Umarım affetmezsiniz böyle bir pisliği.
Bende onu söyledim. Madem evlendin bari bana söyleseydin ben başkasına aşık oldum deseydin ayrılsaydın. Beni de kendini de yaktı.

Adamın mayası en baştan buymuş ve senden de gizlememiş, eşinizin suçu yok ki bile bile evlenmişsiniz, belki de defalarca sizi travestilerle aldattı ve sonuncusunda yakalandı ben asla ilk olduğuna inanmıyorum, adamın cinsel yönelimi onu boşaman için yeterli zaten , yine yapacak ve yapmaya devam edecek sen her seferinde yakalayana kadar , midem bulandı 🤮
Travestiye ilgi duyduğunu hiç hissetmemiştim. 😔

Hala şoktayım. Çok pişman oldu ağlarken bunu hissettim ama bitti benim için. On yaparken düşünecektim yuvamızı sen yıktın yaparken aklın nerdeydi dedim. Tek tesellim çocuk olmaması.
Travestilerle yatan evli bir adamın pişman olmasının ne önemi var ki? Hala pişman oldu diyorsun..Olsun olsun ne önemi var adam sapkın..Pisman olsa ne değişir

X