5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Ben odadayım o salonda. Yemek odasına bir sürü gül almış özür yazısı yazmış kocaman çikolatalarla kalp yapmış. Bunların zamanı geçti çok geç kaldın dedim yüzüne tükürdüm odama çekildim.

Boşanacağım. Sokakta kalsam bile bu adamın yanında artık durmak istemiyorum.

Telefonuna şifre koymadı. Program gizleyici uygulamaya koydu. O uygulama direk gmailine bağlıydı ordan uygulamanın şifresini değiştirdim.
Bu becerikliliğe bu kadar uyutulma fazla geliyor bana. Baştan beri tetikte olmak lazım. Çok fazla eşya, borç, para konusu geçiyor. Ayrılın, borcu paylaşın. Eşyaları satın. Ya da kalsın eşyalar o ödesin. Çocuk yok, gidin işte. Öyle ya da böyle gidin. Çok da zor değil. Bir daha da kimseyi kucağınızda tımarlamayın. Bırakın onlar okşasın yüzünüzü saçınızı. İntikam derdine düşmeyin, gidin ve bitirin.

Çok zor bu şekilde. Sizin onu affedeceğinizi düşünüyor çünkü farkında olmasanız da geçmişte birçok kez yapmıştı bunu yine sıyrılacağını düşünüyor.

Bu adamın yaptığı bildiğimiz aldatmalardan farklı. Yani gay denebilir ya da cinsel sapkınlıkları olan biri ve haliyle bu alışkanlığından vazgeçmez. Zaten sıradan aldatma olayı olsa 5 aylık bir evlilikte ve de iyi denebilecek bir cinsel hayatta, mutlu bir evlilikte böyle bişey yapmazdı.Yani bu adam hasta ve değişmez maalesef.Sevgili olduğunuz süreç boyunca da yapmıştır mutlaka. Bilet alıp o kadar yol gitmesi bunu doğallaştırdığı anlamına geliyor.Evliliğiniz laçkalaşır saygınız kalmazsa sizden farklı fanTeziler de bekleyebilir dikkatli olun. Arkanıza bakmadan kaçın bu adamdan

yahu gitmiş adamın biriyle yatmış bu çiçekle böcekle çikolatayla düzelecek bir şey mi adamın sapkın olduğu burdan belli yaptığının sıradan insanlar için ne anlama geldiğinin farkında bile değil

Haklisiniz ama insan bu kadar aldatilmanin,hayal kirikliginin ustune 5 aylik evliligi bitirip borclari odemesi zoruna gider.Dediginiz gibi esyalari satip borcunu odeyecek.Yeni bir hayata borcsuz baslamasi daha iyi olur.Zaten ekonomi kotu.

O gittiği gün akşamı malasef benimle ilişkiye girdi
Sırf bu yuzden bile affetmemen gerekiyor sana zerre kadar onem verseydi ben bir hastalık kapmıs olabilirim bunu eşime bulaştırmaya hakkım yok diye dusunup sana yakınlasmazdı..
Cinsel yonelimi farklı ve malesef devamı gelir. Lütfen o adamla bir gun bile aynı evde durmayın.

Bu erkekler çok salak varlıklar. Eşim de dahil beyinlerinin büyük bir oranını kullanmıyorlar…

Haklisiniz ama insan bu kadar aldatilmanin,hayal kirikliginin ustune 5 aylik evliligi bitirip borclari odemesi zoruna gider.Dediginiz gibi esyalari satip borcunu odeyecek.Yeni bir hayata borcsuz baslamasi daha iyi olur.Zaten ekomomi kotu.
Ben işin travestisinde de değilim. İhanet barizken aynı evde duruyor. Ya kovsun ya gitsin. Borçlar sonraki aşama. Herif hâlâ romantik romantik saçmalıklar yapıyor çünkü kadın hâlâ gitmiyor. Mahkemede ihaneti bilip affedenin ihanet iddiası dikkate alınmaz. Orada durması şans verdiği anlamına geliyor.

Bencede kovmasi gerek.Hatta esyalarini cop posetine doldurup kapinin onune atsin.Adam hala barisip ikna edecegini dusunuyor.

Daha evliliğime,yuvama bile alışamamıştım. Her şey yavaş yavaş yerine oturuyordu. Şimdi yuvam dağıldı. Allah beni bu sapık adamla imtehan etti
Çok üzgünüm canm neler yaşadığını anlamak mümkün değil hatta sıcağı sıcağına tam anlayamazsın ama zaman geçtikçe iyice büyücek o yangın çok haklısın evin yuvan esylarin yeni duzenini yeni kurmtustun çok büyük bir sınav bu ne yapmayı düşünüyorsun

5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı 5 aylık evliliğimizde bir de normal bir kadınla da değil travestiyle aldattı.
5 yıllık ilişkinde - üstelik beraber olmadığınız dönem seni aldatmadigina nasıl emin olabilirsin ki? Ruhun duymamıştır.
Hiçbir sözüne inanma pis adamın. Evi eşyaları sana biraksin, ittirsin gitsin rahatça kestanesini deldirsin.

Gözlerimde ağlamaktan yaş kalmadı şuan bile ağlıyorum. İlk defa birini böyle sevmiştim. Canım çok yanıyor

Hiç bir şeyden hevesimi alamadan elimden kayıp gitti. Evlendiğimizde borçlarımız çoktu bazı şeyleri ertelemiştik Tvmizi bile 1 hafta önce almıştık bugun teslim edilmiş eve Öylece duruyor koridorda ne hevesle almıştım dokunmak bile istemiyorum

Allah size bağışlasın. Siz nasıl yakaladınız

Gözlerimde ağlamaktan yaş kalmadı şuan bile ağlıyorum. İlk defa birini böyle sevmiştim. Canım çok yanıyor
Tekrar sormak istiyorum: Kadın fotosu biriktirdiğini zaten biliyordun. Dürüst olur musun, seni bir kadınla aldatmasına hazırdın değil mi? Affeder miydin?

Forumda yüzlerce boşanma konusu var.Benim konularima bakin lütfen.15 yıllık evlilikden sonra kızımla yeni bir hayat kurdum.Severek evlenmiştik beni aldattı vs daha bir sürü şey. Şimdi sadece nefret ve öfke var.Zamanla acınız hafifleyecek ama asla geçmeyecek.Ama siz bununla yaşamayı öğreneceksiniz.En azindan ben kendim için öyle umuyorum.
Iyi tarafindan bakin çocuğunuz yok.Olsaydi napcaktiniz.O babaya nasıl güvenip , çocuğa babalik yaptircaktiniz.Verilmis sadakaniz varmış ki erkenden anladiniz ne mal olduğunu.Bu taraflarini görmeye çalışın.Isten çıkmış , sapıklık peşinde pislik biri o.Ve sizin temiz sevginize layık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…