- 24 Ocak 2023
- 179
- 219
- 29
-
- Konu Sahibi Dolunay0308
Ben odadayım o salonda. Yemek odasına bir sürü gül almış özür yazısı yazmış kocaman çikolatalarla kalp yapmış. Bunların zamanı geçti çok geç kaldın dedim yüzüne tükürdüm odama çekildim.Bu olaydan sonra nasıl aynı evin içinde birlikte yaşıyorsunuz ? Sizinle iletişimde olmanın yolları hâlâ açık. Evde temizlik, yemek yeme, ne bileyim banyodan çıktığım zaman böyle birinin beni görmesini istemem. Şu an burada yazıyorsunuz o ne yapıyor ?
Boşanacağım. Sokakta kalsam bile bu adamın yanında artık durmak istemiyorum.Tüm yorumlari okumadim.
Yine forumda geçen haftalarda yazılmıştı.Koca gay çıkmıştı. Malesef toplumumuz bu cinsel yönelimleri hastalik gibi görup tedavi olabileceğine inaniyor.Ama gerçek böyle değil.Travesti meraki geçmeyecek.Siz görmeyip araştırmazsaniz öğrenmeden yasardiniz.Ki böyle yaoan kadınlar malesef var.ilk degildir siz yeni öğrenmissinizdir.Hastalik kapmadiginiza emin olmak icin mutlaka ayrıntıli testler yaptırın.Kadin doğum uzmanina eşinizin travesti ile cinsel temas i olduğunu söylerseniz daha iyi olur.
Maddi sebeplerle Boşanmak istememek kendinize haksızlık olur .Siz bu kadar değersiz değilsiniz.Adam sapkın. Arkaniza bakmadan boşanip yolunuza bakın.Ben olsam tehditle borçlari ödetir öyle bosanirdim
Bu becerikliliğe bu kadar uyutulma fazla geliyor bana. Baştan beri tetikte olmak lazım. Çok fazla eşya, borç, para konusu geçiyor. Ayrılın, borcu paylaşın. Eşyaları satın. Ya da kalsın eşyalar o ödesin. Çocuk yok, gidin işte. Öyle ya da böyle gidin. Çok da zor değil. Bir daha da kimseyi kucağınızda tımarlamayın. Bırakın onlar okşasın yüzünüzü saçınızı. İntikam derdine düşmeyin, gidin ve bitirin.Telefonuna şifre koymadı. Program gizleyici uygulamaya koydu. O uygulama direk gmailine bağlıydı ordan uygulamanın şifresini değiştirdim.
Çok zor bu şekilde. Sizin onu affedeceğinizi düşünüyor çünkü farkında olmasanız da geçmişte birçok kez yapmıştı bunu yine sıyrılacağını düşünüyor.Ben odadayım o salonda. Yemek odasına bir sürü gül almış özür yazısı yazmış kocaman çikolatalarla kalp yapmış. Bunların zamanı geçti çok geç kaldın dedim yüzüne tükürdüm odama çekildim.
Şerefsiz.. kendimi ancak bu kadar tutabildimO gittiği gün akşamı malasef benimle ilişkiye girdi
yahu gitmiş adamın biriyle yatmış bu çiçekle böcekle çikolatayla düzelecek bir şey miBen odadayım o salonda. Yemek odasına bir sürü gül almış özür yazısı yazmış kocaman çikolatalarla kalp yapmış. Bunların zamanı geçti çok geç kaldın dedim yüzüne tükürdüm odama çekildim.
Haklisiniz ama insan bu kadar aldatilmanin,hayal kirikliginin ustune 5 aylik evliligi bitirip borclari odemesi zoruna gider.Dediginiz gibi esyalari satip borcunu odeyecek.Yeni bir hayata borcsuz baslamasi daha iyi olur.Zaten ekonomi kotu.Bu becerikliliğe bu kadar uyutulma fazla geliyor bana. Baştan beri tetikte olmak lazım. Çok fazla eşya, borç, para konusu geçiyor. Ayrılın, borcu paylaşın. Eşyaları satın. Ya da kalsın eşyalar o ödesin. Çocuk yok, gidin işte. Öyle ya da böyle gidin. Çok da zor değil. Bir daha da kimseyi kucağınızda tımarlamayın. Bırakın onlar okşasın yüzünüzü saçınızı. İntikam derdine düşmeyin, gidin ve bitirin.
Sırf bu yuzden bile affetmemen gerekiyor sana zerre kadar onem verseydi ben bir hastalık kapmıs olabilirim bunu eşime bulaştırmaya hakkım yok diye dusunup sana yakınlasmazdı..O gittiği gün akşamı malasef benimle ilişkiye girdi
Bu erkekler çok salak varlıklar. Eşim de dahil beyinlerinin büyük bir oranını kullanmıyorlar…yahu gitmiş adamın biriyle yatmış bu çiçekle böcekle çikolatayla düzelecek bir şey miadamın sapkın olduğu burdan belli yaptığının sıradan insanlar için ne anlama geldiğinin farkında bile değil
Ben işin travestisinde de değilim. İhanet barizken aynı evde duruyor. Ya kovsun ya gitsin. Borçlar sonraki aşama. Herif hâlâ romantik romantik saçmalıklar yapıyor çünkü kadın hâlâ gitmiyor. Mahkemede ihaneti bilip affedenin ihanet iddiası dikkate alınmaz. Orada durması şans verdiği anlamına geliyor.Haklisiniz ama insan bu kadar aldatilmanin,hayal kirikliginin ustune 5 aylik evliligi bitirip borclari odemesi zoruna gider.Dediginiz gibi esyalari satip borcunu odeyecek.Yeni bir hayata borcsuz baslamasi daha iyi olur.Zaten ekomomi kotu.
Bencede kovmasi gerek.Hatta esyalarini cop posetine doldurup kapinin onune atsin.Adam hala barisip ikna edecegini dusunuyor.Ben işin travestisinde de değilim. İhanet barizken aynı evde duruyor. Ya kovsun ya gitsin. Borçlar sonraki aşama. Herif hâlâ romantik romantik saçmalıklar yapıyor çünkü kadın hâlâ gitmiyor. Mahkemede ihaneti bilip affedenin ihanet iddiası dikkate alınmaz. Orada durması şans verdiği anlamına geliyor.
Çok üzgünüm canm neler yaşadığını anlamak mümkün değil hatta sıcağı sıcağına tam anlayamazsın ama zaman geçtikçe iyice büyücek o yangınDaha evliliğime,yuvama bile alışamamıştım. Her şey yavaş yavaş yerine oturuyordu. Şimdi yuvam dağıldı. Allah beni bu sapık adamla imtehan etti
5 yıllık ilişkinde - üstelik beraber olmadığınız dönem seni aldatmadigina nasıl emin olabilirsin ki? Ruhun duymamıştır.5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı 5 aylık evliliğimizde bir de normal bir kadınla da değil travestiyle aldattı.
Tüm yorumlari okumadim.
Yine forumda geçen haftalarda yazılmıştı.Koca gay çıkmıştı. Malesef toplumumuz bu cinsel yönelimleri hastalik gibi görup tedavi olabileceğine inaniyor.Ama gerçek böyle değil.Travesti meraki geçmeyecek.Siz görmeyip araştırmazsaniz öğrenmeden yasardiniz.Ki böyle yaoan kadınlar malesef var.ilk degildir siz yeni öğrenmissinizdir.Hastalik kapmadiginiza emin olmak icin mutlaka ayrıntıli testler yaptırın.Kadin doğum uzmanina eşinizin travesti ile cinsel temas i olduğunu söylerseniz daha iyi olur.
Maddi sebeplerle Boşanmak istememek kendinize haksızlık olur .Siz bu kadar değersiz değilsiniz.Adam sapkın. Arkaniza bakmadan boşanip yolunuza bakın.Ben olsam tehditle borçlari ödetir öyle bosanirdim
test yaptır kesinlikle evet en kötüsü bu ib.e heriften hastalık kapmak.
boşanırken kesinlikle travestiyle aldattığını söyle. başka kadınların günahına girmesin senden sonra da. topoş oğlu top aşırı sinirlendim.
asla üzülme. sen kazançlı çıktın unutma
Hiç bir şeyden hevesimi alamadan elimden kayıp gitti. Evlendiğimizde borçlarımız çoktu bazı şeyleri ertelemiştik Tvmizi bile 1 hafta önce almıştık bugun teslim edilmiş eveÇok üzgünüm canm neler yaşadığını anlamak mümkün değil hatta sıcağı sıcağına tam anlayamazsın ama zaman geçtikçe iyice büyücek o yangınçok haklısın evin yuvan esylarin yeni duzenini yeni kurmtustun çok büyük bir sınav bu ne yapmayı düşünüyorsun
Allah size bağışlasın. Siz nasıl yakaladınızBiz utanıyoruz işte o ahlaksızlar yüzünden. Bende 1 yıl önce boşandım aldatma da dahil komboydu benimki her şeyden vardı. Utandım akrabalarıma demeye. Seçtiğin herife bak diyecekler diye. Ne acı! Allah’a havaleler. Ama değişmiyorlar benim 2 de yavrum var. Allah evlatlarıma ömür versin ne diyim
Sadece benim 80.000 yakın borcum var.5 aylık evlilik için nafaka alabileceğinizi sanmıyorum. Size yaşattıkları sebebiyle manevi tazminat hakkınız olabilir.
Borçlar ne borcu ve ne kadar ?
Tekrar sormak istiyorum: Kadın fotosu biriktirdiğini zaten biliyordun. Dürüst olur musun, seni bir kadınla aldatmasına hazırdın değil mi? Affeder miydin?Gözlerimde ağlamaktan yaş kalmadı şuan bile ağlıyorum. İlk defa birini böyle sevmiştim. Canım çok yanıyor
Forumda yüzlerce boşanma konusu var.Benim konularima bakin lütfen.15 yıllık evlilikden sonra kızımla yeni bir hayat kurdum.Severek evlenmiştik beni aldattı vs daha bir sürü şey. Şimdi sadece nefret ve öfke var.Zamanla acınız hafifleyecek ama asla geçmeyecek.Ama siz bununla yaşamayı öğreneceksiniz.En azindan ben kendim için öyle umuyorum.Gözlerimde ağlamaktan yaş kalmadı şuan bile ağlıyorum. İlk defa birini böyle sevmiştim. Canım çok yanıyor