5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Kendime keşke o gün ona izin o yere gitmesine izin vermeseydim diye çok kızdım. Ama düşününce burda yanan insan benim en masumu da benin. Sonuna kadar haklı olduğumu anladım. Dualarınız için teşekkür ederim. KK den başka kimseye anlatamadım daha tek dertleştiğim sizsiniz

Ööff saçmalamayın, çoluk yok çocuk yok, adliyenin kapısından evlenmeden önceki gibi çıkıvereceksiniz zaten, boşanmış mı kaldı artık? Kimler kimler boşanıyor evleniyor.
Düşünce yapısı çok değişik. Boşanmaz konu sahibi. Çok borç vardan girdi, çözüm önerileri gelince de şimdi beni kimse almaza döndü olay. Kendini bir mal, eşya gibi görüyor ki almak/vermek dolaşıyor düşünceler kafasında...

Kendisi çok inançlı insandır. Bana da söylenirdi senin inancın eksik derdi. Ona çok inançlıydın ya lanetlenmişsin Allah tarafından seni Allah affetse bile ben asla affetmem dedim. Ben ne yemin ettiysem Allah'ıma şükür bugüne kadar tuttum bozmadım.
Benim midem hala bulanıyor. Kaldıramıyorum anlayamiyorum. Evde o gün kullandığımız ne varsa yakmak istiyorum. Kendi evimden eşyalarımdan nefret ediyorum.

Ben ısrar etmedim bir de kendisi çok ısrar etti olmak için lanet insan

Bi gülme geldi, vazgeçtim

Acı bir şekilde intikam alacağım. Borçlardan kurtulmak istiyorum.

Bence tum ailesine anlatın . İntikam bu olur oyle bir pisliğe

Bakın şaka yapmıyorum durduk yere böyle bir konu açtıysanız içten içe bilinç dışı bir şekilde bunu daha önce hissetmişsinizdir. İnsnalar hayvanlardan farklı değil aslında. Hormonlar var kıl kökünden salgılanan kokular var ve bunlar eş seçimini bile belirliyor. Kimse durduk yere böyle konu açmaz kendinin ne yapacağını yorumlamaz.
Parfümler evdeki kimyasallar bu kokuların alınmasını da etkiliyor aslında. Hepsi aşırı zararlı

Onurum, gururum ayaklar altına alındı. Beyaz gelinliğimle girdiğim evden nefret ediyorum. Eşyalarımdan, sokağımdam, mahallemden nefret ediyorum.

Siz nasıl atlattınız ? Neyden güç aldınız hayatı yeniden kurdunuz? Ben nerden başlayacağımı bilmiyorum.

Hiç hissetmedim. Keşke hissetseydim bu evliliği asla yapmazdım

Güldüm kusuruma bakmayın ya. Kınamak istemiyorum siz kuşkulanmayın diye neler konuşmuş.

Yani bana da böyle abi ayağı ile sürekli dinden bahseden, akıl veren bir salak vardı. Nasıl sapık, ahlaksız, şerefsiz, namussuz çıkmıştı.

Gerçekten dini imanı kuvvetli biri asla kendi imamının kuvvetli karşıdakinin zayıf olduğunu söylemez çünkü bu kulla Allah arasında.

Kimin ne kadar bildiği veya inandığını Allah bilir.

Sizinki paravan olarak sizi kullanmış.

O 33 ben 26 yaşındayım. 2 çocuk istiyordum en fazla 1 sene sonra. Onunla olan hayalim bitti. İnşallah o konuda sıkıntı yaşamam çünkü yeniden evlenirsem gerçekten çocuk istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…