- 24 Ocak 2023
- 179
- 219
- 29
-
- Konu Sahibi Dolunay0308
Bunca zaman hiç anlayamadığım için salakmışım.Biraz ağır olacak ama siz salaksınız adam sizi çok güzel manipğle etmiş sizi okadar değersiz hissetirmiş ondan başkası sizi sevmezmiş gibi davranmış sizde bunu kabul etmişsiniz ya kadınların fotoğraflarını kaydetmek nasıl bi hastalık olabilir size açık açık ben yapacağım sende kabul edeceksin diyo sizin ondan psikolog desteği olmadan ayrılmayacağına adım kadar eminim oda sizi bırakmaz sizin gibi onu herşeyiyle kabul edecek bi kadın bulamayacağınız oda biliyo yuvamı kalmış ortada bide bu adama çocukmu getireceksiniz trevestiye giden uçkuruğuna bukadat sahip çıkamayan ve onun için yaşayan birine nasıl çocuğunuzu emanet edeceksiniz
Fazla hızlı geldi, sanki bekliyormuşsun gibi bir işbitiricilik. Konu bana geçmedi açıkçası inandırıcı gelmedi1 saatte her şeye eriştim. Sabah 6 gibi telefonu alıp evden kaçarak çıktım. Beni aptal bulamam sanıyordu epostasından her şeyi ortaya çıkardım.
Tehdit edin borçların hepsini ödetip sıfırdan başlayın.Sadece benim 80.000 yakın borcum var.
Hayır hazır değildim. Ona çok güvendiğim için evlendim. Yine affetmezdim. Ama bu kadar üzülmezdim yoluma devam ederdim. Beni 1 kere kandırmış olurdu. Ama o 2. yüzünü benden gizleyip evlendi. Baştan beri beni kandırmış ben bunu kaldıramıyorum.Tekrar sormak istiyorum: Kadın fotosu biriktirdiğini zaten biliyordun. Dürüst olur musun, seni bir kadınla aldatmasına hazırdın değil mi? Affeder miydin?
Güsel planBütün borçlarımı ödeteceğim ona ve bütün ne istiyorsam aldıracağım. Maddi olarak onu hayatı boyunca çıkmaza sokup ayrılacağım.
o gittiği akşam hareketlerinden mi konuşmalarından mı içime kurt düştü. 2 gün sonra olayı araştırınca her şey ortaya çıktı.Fazla hızlı geldi, sanki bekliyormuşsun gibi bir işbitiricilik. Konu bana geçmedi açıkçası inandırıcı gelmedi
Sadece benim 80.000 yakın borcum var.
Sağolun teşekkür ederim. Bitirfim her şeyi ayrılacağız.merhaba . bence çocuk olmadan ayrılın. Evi terk etsin ve nafaka ödesin . İnşallah hastalık kapmamışsınızdır. Allah kurtarsın
Kendisiyle konustunuzmu?Sağolun teşekkür ederim. Bitirfim her şeyi ayrılacağız.
Bir yorumunda yazmış zaten keşke 5 kadınla aldatsaydı da böyle yapmasaydı diye...Tekrar sormak istiyorum: Kadın fotosu biriktirdiğini zaten biliyordun. Dürüst olur musun, seni bir kadınla aldatmasına hazırdın değil mi? Affeder miydin?
kombo ne demekBiz utanıyoruz işte o ahlaksızlar yüzünden. Bende 1 yıl önce boşandım aldatma da dahil komboydu benimki her şeyden vardı. Utandım akrabalarıma demeye. Seçtiğin herife bak diyecekler diye. Ne acı! Allah’a havaleler. Ama değişmiyorlar benim 2 de yavrum var. Allah evlatlarıma ömür versin ne diyim
Ev eşyası , kına , söz masrafları(elbise,kuaför,takı, organizasyon falan) bunların hepsini kendi imkanlarımla yaptım. Kredi kartlarına açıldık ve mecbur kredi çektim.Bu borç neyin borcu ? Ortak araba vb mi aldınız ; sadece ev eşyası mı ?
Dünyayı önüme serse de benim için bitti.Bir yorumunda yazmış zaten keşke 5 kadınla aldatsaydı da böyle yapmasaydı diye...
Hala borç diyor, yok tv yeni aldık ne umutla diyor, diyor da diyor... Adam haklı galiba 2 çiçek 3 çikolatayla yola getiririm diye düşünüyor.
Siddet,aldatma,kumar,alkol…kombinasyonun kisaltmasi:)kombo ne demek
ayy baya kötü bir şeymişSiddet,aldatma,kumar,alkol…kombinasyonun kisaltmasi:)
Yine yoluna devam et o zaman. Seni fotoğrafla da aldatsa damacanayla da aldatsa kadınla da aldatsa travestiyle de aldatsa erkekle de aldatsa aynı şey.Hayır hazır değildim. Ona çok güvendiğim için evlendim. Yine affetmezdim. Ama bu kadar üzülmezdim yoluma devam ederdim. Beni 1 kere kandırmış olurdu. Ama o 2. yüzünü benden gizleyip evlendi. Baştan beri beni kandırmış ben bunu kaldıramıyorum.
Evet araştırdım doğru. Davayı yakın zamanda açacağım.Galiba elinizdekileri delil olarak kullanmak icin 6 ayiniz var.Yoksa gecersiz oluyor.
aynı şey değil ya. travestiyle aldatmak bence de başka karanlık bir yüzü olduğunu ve onu gizlediğini gösterir. tüm aldatmalar bence boşanma sebebi ama bu daha kötü bence.. daha yıkıcıYine yoluna devam et o zaman. Seni fotoğrafla da aldatsa damacanayla da aldatsa kadınla da aldatsa travestiyle de aldatsa erkekle de aldatsa aynı şey.