bende 10 gündür kullanıyorum ama düzenli kullanamadım çoğu zaman sabah aç birde gece yatmadan önce içtim .unutuyorum çoğu zaman :)bir sabah tartılıyorum 1kilo vermişim bir gün sonra yine almışım 1kilo ..ama benim aktarcı top kekik yerine normal kekik vermiş barut ağacı kabıuğu diye verdiği şeyde çam ağacı dalı gibi kırılmıyor bile 3gündür falan barut ağacını koymadan içiyorum..sizlerde nasıl kilo durumu verdinizmi kilo nasıl gidiyor
yarın bende alıcammm ... başlıcam bakalım nolcak ..1.75 boyum şuan 72 kloyım.... pc de kilo hesaplamasında normal çıkıyorum ..yanı boyuma göre 76 idaal kilo ..ama 4 kilo eksık oldugum halde kalın buluyorum kendimi... nasıl hesaplanıyor kızlar bilen varmıııı
9 gündür yaşadığımız depremden dolayı evlere giremyoruz, haliyle çayımda evde bekliyor :) 1.68 boyum 70 de kilom var, verebilecek miyim bakalım :)
arkadaşlar bir hafta önce aktardan aldım bu bitkiler den kullanıyorum ilk hafta vuct alışsın diye günde 3 öğün yemeklerden yarım saat önce kullanmak gerekiyomuş öyle yaptım 2. haftaya girdim bu hafta günde 5 kere içmem gerekiyomuş bakalım haftanın sonunda kilomda düşme olursa devam ederim çünkü içen şahış 5 ayda 35 kilo vermiş yani ayda 7 kilo vermem gerekiyo sonucu çok merak ediyorum.
bu arda bushra sen kaç kilosun n kadar verdin ben 1.60 boyunda 71 kiloyuuuuum( altın çilek 5 i bir yerde hepsini denedim doğrusu elma sirkesi zayıflattı beni ama mide için iyi değl dediler bıraktım
slm arkadaşlar...ben bu karışımı show tv yayınladıktan tam bir gün sonra aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.sabah akşam aç yada tok farketmiyo...aklıma geldiği an 2 kupa i,çiyorum .ve ben bu 20 günde tam 6 kilo verdim.vermeyede devam ediyorum.bu ara altın çilek meyvesinide kullanmaya başladım gerçekten sonuçlar mükemmel artı yan etkiside yok..şiddetle tavsiye ediyorm...
slm arkadaşlar...ben bu karışımı show tv yayınladıktan tam bir gün sonra aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.sabah akşam aç yada tok farketmiyo...aklıma geldiği an 2 kupa i,çiyorum .ve ben bu 20 günde tam 6 kilo verdim.vermeyede devam ediyorum.bu ara altın çilek meyvesinide kullanmaya başladım gerçekten sonuçlar mükemmel artı yan etkiside yok..şiddetle tavsiye ediyorm...