5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

sağol canım..bir bebeğim yok henüz,bebekten sonra kilo alırsam diye empati yapıyorum:)

Buda güzel:)İnşallah bebek sahibi olursun canım.Henüz benimde bebeğim yok,hamile kalırsam daha çok kilo alırım diye zayıflamak istiyorum canım bende.

Son düzenleme:

maşallah yaa ,iyi içiyorsun valla bende bu aşkam alıp deneyeceğim.çalıştığım için işe koşa koşa yetişiyorum.sabah ve öğle yemeklerden önce içmem imkansız ama akşam yemekden sonra içebilirim.diyet ile 2 ayda 8 kg verdim sonrasında kilo vermem durdu.inşallah faydasını görürüz.

bende bu caydan içiyorum 5 gündür bugun sabah tartıldım birkiloyüzgram vermişim inş devamı gelir yalnız ben icerken limon sıkıyom

Canım soğumasını bekleyip içmeye vaktim yok diyorsanki benimde öyle.Ben termos aldım,üstümü giyinene kadar çay demleniyor,çıkarken termosa koyuyorum ve iş yerimde içiyorum.Sende öyle yapabilirsin.

bu bitkileri alabileceğimiz güvenilir bir site var mı? bana mesaj atabilirmisiniz lütfen? yaşadığım yerdeki aktarlara pek güvenemiyorum...

kızlar merhaba.ben bu topicten ayrılıyorum. çayı içtim midem mahvoldu ve göğüs aramda inanılmaz bir sıkışma çok korktum hepsini attım çöpe. bende ters tepki verdi.başka yöntem denicem. size başarılar diliorum inş. ulaşırsınız istediğiniz kiloya.ara ara gelip okucam yazdıklarınızı. kendinize ii bakın.

Canım çok geçmiş olsun.Tansiyonunu yükseltmiş sanırım.Ara ara uğra sohbet ederiz:)
Arkadaşlar ilk mesajımda da yazdığım gibi yüksek tansiyonu olanlar veya bu bitkilerden herhangi birine alerjisi olanlar sakın içmesin.
En önemli şey sağlık.

bende 10 gündür kullanıyorum ama düzenli kullanamadım çoğu zaman sabah aç birde gece yatmadan önce içtim .unutuyorum çoğu zaman :)bir sabah tartılıyorum 1kilo vermişim bir gün sonra yine almışım 1kilo ..ama benim aktarcı top kekik yerine normal kekik vermiş barut ağacı kabıuğu diye verdiği şeyde çam ağacı dalı gibi kırılmıyor bile 3gündür falan barut ağacını koymadan içiyorum..sizlerde nasıl kilo durumu verdinizmi kilo nasıl gidiyor

yarın bende alıcammm ... başlıcam bakalım nolcak ..1.75 boyum şuan 72 kloyım.... pc de kilo hesaplamasında normal çıkıyorum ..yanı boyuma göre 76 idaal kilo ..ama 4 kilo eksık oldugum halde kalın buluyorum kendimi... nasıl hesaplanıyor kızlar bilen varmıııı

Benim otlarda geldi

Kızlar yaa, ben bunların hepsini bir poşete döküp karıştırsam, harmanlasam.. sadece yeşil çayı ve barutu ağacı kabuğunu koymasam içine.
İçeceğim zaman toplam bir yemek kaşığı koysam suya, bir tane barut ağacı kabuğu ve 2-3 tutam yeşil çay koysam ve içsem.
Nasıl olur

Yoksa hepsinden teker tekermi koycam..

Canım hepsinden teker teker koy çünkü her birinden birer tutam sadece yeşil çaydan 2 tutam konuyor.Karıştırırsan biri fazla biri az konulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…