Kilo problemin olmadığı halde bizlere yardımcı olman ne kadar güzel.:13:
sağol canım..bir bebeğim yok henüz,bebekten sonra kilo alırsam diye empati yapıyorum:)
Buda güzel:)İnşallah bebek sahibi olursun canım.Henüz benimde bebeğim yok,hamile kalırsam daha çok kilo alırım diye zayıflamak istiyorum canım bende.
inşallah canım Allah gönlümüze göre versin öyle ise
İş şimdi mısır çarşısına gidip alabilme de:)
Canım günde 1 bardak içilmiyor.Sabah,öğle,akşam yemeklerden önce aç karnına içilmeli.Ben aç karnına günde 3-4 bardak içiyorum.Yemeklerden önce birer bardak ve bazen yatmadan öncede bir bardak içiyorum.Tadı kötü değil,özellikle barut ağacı kabuğu çaya tarçın tadı veriyor.
bende bu caydan içiyorum 5 gündür bugun sabah tartıldım birkiloyüzgram vermişim inş devamı gelir yalnız ben icerken limon sıkıyom
maşallah yaa ,iyi içiyorsun vallabende bu aşkam alıp deneyeceğim.çalıştığım için işe koşa koşa yetişiyorum.sabah ve öğle yemeklerden önce içmem imkansız ama akşam yemekden sonra içebilirim.diyet ile 2 ayda 8 kg verdim sonrasında kilo vermem durdu.inşallah faydasını görürüz.
bu bitkileri alabileceğimiz güvenilir bir site var mı? bana mesaj atabilirmisiniz lütfen? yaşadığım yerdeki aktarlara pek güvenemiyorum...
kızlar merhaba.ben bu topicten ayrılıyorum. çayı içtim midem mahvoldu ve göğüs aramda inanılmaz bir sıkışma çok korktum hepsini attım çöpe. bende ters tepki verdi.başka yöntem denicem. size başarılar diliorum inş. ulaşırsınız istediğiniz kiloya.ara ara gelip okucam yazdıklarınızı. kendinize ii bakın.
Benim otlarda geldi
Kızlar yaa, ben bunların hepsini bir poşete döküp karıştırsam, harmanlasam.. sadece yeşil çayı ve barutu ağacı kabuğunu koymasam içine.
İçeceğim zaman toplam bir yemek kaşığı koysam suya, bir tane barut ağacı kabuğu ve 2-3 tutam yeşil çay koysam ve içsem.
Nasıl olur
Yoksa hepsinden teker tekermi koycam..