5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

bende 10 gündür kullanıyorum ama düzenli kullanamadım çoğu zaman sabah aç birde gece yatmadan önce içtim .unutuyorum çoğu zaman :)bir sabah tartılıyorum 1kilo vermişim bir gün sonra yine almışım 1kilo ..ama benim aktarcı top kekik yerine normal kekik vermiş barut ağacı kabıuğu diye verdiği şeyde çam ağacı dalı gibi kırılmıyor bile 3gündür falan barut ağacını koymadan içiyorum..sizlerde nasıl kilo durumu verdinizmi kilo nasıl gidiyor

Top kekik yerine normal kekik kullanılabiliyor canım.Top kekik tansiyonu fazla yükseltmediği için tercih ediliyor.Eğer yüksek tansiyonun yoksa normal kekik kullanabilirsin.Benim tansiyonum düşüktür kekik bana iyi geldi:)
Barut ağacı kabuğunun kokusu ve görüntüsü tarçını andırır aralarındaki tek fark tarçın kolay kırılmaz ama barut ağacı kabuğu çabuk ufalanabiliyor.Barut ağacı kabuğunu bulmaya çalış çünkü kabızlığı önlüyor ve bağırsakları düzene sokuyor.

yarın bende alıcammm ... başlıcam bakalım nolcak ..1.75 boyum şuan 72 kloyım.... pc de kilo hesaplamasında normal çıkıyorum ..yanı boyuma göre 76 idaal kilo ..ama 4 kilo eksık oldugum halde kalın buluyorum kendimi... nasıl hesaplanıyor kızlar bilen varmıııı

Canım internetteki hesaplamalar doğru ama vücut şeklini sen daha iyi bilirsin.Kendini kalın hissediyorsan birkaç kilo verebilirsin.

Son düzenleme:
9 gündür yaşadığımız depremden dolayı evlere giremyoruz, haliyle çayımda evde bekliyor :) 1.68 boyum 70 de kilom var, verebilecek miyim bakalım :)

9 gündür yaşadığımız depremden dolayı evlere giremyoruz, haliyle çayımda evde bekliyor :) 1.68 boyum 70 de kilom var, verebilecek miyim bakalım :)

Tam benim gibisin... bende 170 boy 69 kiloyum..
Hemen hemen aynıyız..

Bugün başladım çaya, inşallah verebilcez.

arkadaşlar bir hafta önce aktardan aldım bu bitkiler den kullanıyorum ilk hafta vuct alışsın diye günde 3 öğün yemeklerden yarım saat önce kullanmak gerekiyomuş öyle yaptım 2. haftaya girdim bu hafta günde 5 kere içmem gerekiyomuş bakalım haftanın sonunda kilomda düşme olursa devam ederim çünkü içen şahış 5 ayda 35 kilo vermiş yani ayda 7 kilo vermem gerekiyo sonucu çok merak ediyorum.

arkadaşlar bir hafta önce aktardan aldım bu bitkiler den kullanıyorum ilk hafta vuct alışsın diye günde 3 öğün yemeklerden yarım saat önce kullanmak gerekiyomuş öyle yaptım 2. haftaya girdim bu hafta günde 5 kere içmem gerekiyomuş bakalım haftanın sonunda kilomda düşme olursa devam ederim çünkü içen şahış 5 ayda 35 kilo vermiş yani ayda 7 kilo vermem gerekiyo sonucu çok merak ediyorum.

Canım yalnız erkek metabolizmasıyla kadın metabolizması farklı çalışıyor ve erkekler daha kısa zamanda daha fazla kilo verebiliyorlar.Ben geçen sene 5 ayda 25 kilo verebilmiştim.Umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin.
Bu 1 haftada kilo verebildin mi?Verdiysen kaç kilo verdin?

henüz tartılmadım zaten diyet yapmaktan metoblizmam kendinden geçti artık kafasına göre çalışıyo :))) önümüzdeki cuma günü tartılcam sanki kilo vermişim gibi geliyo çok hafif ve enerjk hissedyrum kendimi yada psikolojikmen öyle bilemycem artk

bu arda bushra sen kaç kilosun n kadar verdin ben 1.60 boyunda 71 kiloyuuuuum:KK43:( altın çilek 5 i bir yerde hepsini denedim doğrusu elma sirkesi zayıflattı beni ama mide için iyi değl dediler bıraktım

bu arda bushra sen kaç kilosun n kadar verdin ben 1.60 boyunda 71 kiloyuuuuum:KK43:( altın çilek 5 i bir yerde hepsini denedim doğrusu elma sirkesi zayıflattı beni ama mide için iyi değl dediler bıraktım

Geçen sene 85ten 60a inmiştim.7 ay önce sigarayı bıraktım ve verdiğim kiloları tekrar aldım.Bu çaya 85.5le başladım şu an 84üm.

bende bugun basladım içmeye.. aktara tek tek almak için gittim ama orda bı karısım var ayhan ercanın piyasaya sürdügü cay AY yazıyor hatta kutuda, ben normalde güvenmem ama adamın kendi üretimi oldugu için ve bizde bu 9otlu çayı bu adamndan ögrendiğimiz için aldım tek tek ugrasmak zahmetli oluyor..kullanan arkadaslar sizlerde nasıl durumlar ?:KK3:

slm arkadaşlar...ben bu karışımı show tv yayınladıktan tam bir gün sonra aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.sabah akşam aç yada tok farketmiyo...aklıma geldiği an 2 kupa i,çiyorum .ve ben bu 20 günde tam 6 kilo verdim.vermeyede devam ediyorum.bu ara altın çilek meyvesinide kullanmaya başladım gerçekten sonuçlar mükemmel artı yan etkiside yok..şiddetle tavsiye ediyorm...

ve ayrıca şöyle bişi daha sölicem...aktardan kesinlşikle karışım yerine tek tek alın.daha güvenli bence.ve doldurduğunuz her kupa yada fincana yarım limon sıkın...

slm arkadaşlar...ben bu karışımı show tv yayınladıktan tam bir gün sonra aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.sabah akşam aç yada tok farketmiyo...aklıma geldiği an 2 kupa i,çiyorum .ve ben bu 20 günde tam 6 kilo verdim.vermeyede devam ediyorum.bu ara altın çilek meyvesinide kullanmaya başladım gerçekten sonuçlar mükemmel artı yan etkiside yok..şiddetle tavsiye ediyorm...

Günde kaç kupa içiyosun dilge?

şu an tartılmaya korkuyorum kesin cuma günü tartılcam boyum1.60 kilo 71 kendimi kilo vermiş gibi hissediyorum ama

Maşaallah canım süpersin:nazar::)Böyle kilo verenleri okudukça dahada azmediyorum:)

X