5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Ben bu bitkileri interneten aldım iştah kesiyor gerçekten. Yalnız, bir sorum olacak barut ağacı kabuğu hafif tarçın kokuyor sizdeki de öyle mi yoksa ben mi dolandırıldım? :)

Hayır canım dolandırılmadın:)Barut ağacı kabuğu görüntüsü ve kokusuyla tarçını andırıyor.Tarçınla aralarındaki tek fark tarçının kabuğu kalındır öle elimizde ufalanamaz ama barut ağacı kabuğu elde kolay ufalanıyor.

yunanistanda yasiyorum burada bunlarin neredeyse hic birini bulmak mumkun olmadi bu gun arastirdimda malesef:KK43: akrabalara soylicem veya bikac gun sonra kendim gelmeye calisicam ins bulurum bunlari:) sizlerin bu guzel kilo vermenizi okudukca hevesleniyorum

Yakınmışsın:)Biran önce al canım.Ben içmeye başlayalı nerdeyse 10 gün olmuştur 1,5 kilo gitti bile çok şükür.Birde yediklerime dikkat etmiyorum herşeyden yiyorum.Zaten bu çay iştah kesiyor fazla yiyemiyorum.

Son düzenleme:
Hayır canım dolandırılmadın:)Barut ağacı kabuğu görüntüsü ve kokusuyla tarçını andırıyor.Tarçınla aralarındaki tek fark tarçının kabuğu kalındır öle elimizde ufalanamaz ama barut ağacı kabuğu elde kolay ufalanıyor.

Oh çekiyorum sayende :) Teşekkür ederim canım..

Yakınmışsın:)Biran önce al canım.Ben içmeye başlayalı nerdeyse 10 gün olmuştur 1,5 kilo gitti bile çok şükür.Birde yediklerime dikkat etmiyorum herşeyden yiyorum.Zaten bu çay iştah kesiyor fazla yiyemiyorum.

merhaba,sen ne zamanlar içiyorsun çayı? uzmanı tv de sabah aç karnına demiş ama ben içemem ki :KK14: ben genelde yemekden sonra tok içebiliyorum bu tür çayları...

Kızlar bu çayın karışımı manipon diye bir sitede 28 TL'ye satılıyor.
AY diye bir marka yazıyo üzerinde.

Sizce nasıldır.

Sizce nasıldır.

Bende internetten sipariş ettim çok şükür doğru bitkileri yollamışlar. Karışım almanı tavsiye etmem çünkü kimi bitkileri az kimileri çok olur eşit demlemek zor olur. Bana her birinden 50 gram yolladılar, poşetin üzerine herbirinin isimlerini yazmışlar. Kapıda ödedim ben toplam 34 tl. Marka yoktu üzerinde bazılarında satan baharatçının ismi vardı. İstersen hangi adresten aldığımı özel mesajla atabilirim.

merhaba,sen ne zamanlar içiyorsun çayı? uzmanı tv de sabah aç karnına demiş ama ben içemem ki :KK14: ben genelde yemekden sonra tok içebiliyorum bu tür çayları...

Canım günde 1 bardak içilmiyor.Sabah,öğle,akşam yemeklerden önce aç karnına içilmeli.Ben aç karnına günde 3-4 bardak içiyorum.Yemeklerden önce birer bardak ve bazen yatmadan öncede bir bardak içiyorum.Tadı kötü değil,özellikle barut ağacı kabuğu çaya tarçın tadı veriyor.

Sizce nasıldır.

Canım Bitmesin arkadaşımızında dediği gibi karışım alma.Her birinden birer tutam yalnız yeşil çaydan 2-3 tutam atılıyor.Karışımda bu eşitliği sağlayamazsın,yeşil çay az gelirken kekik fazla gelebilir.Ayrı ayrı al.

Biliyorum canım teşekkür ederim. Yeşil çay her haliyle gün arasında içilmeli zaten..

Rica ederim:)Evet canım yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor.Ben maalesef gün içinde içemiyorum(yerim yapmak için müsait olmadığından) ama akşam eve gittiğimde eşim normal çay içerken ben yeşil çay içiyorum.

Bana özel mesaj atan arkadaş 100 mesajım olmadığı için yanıt veremedim, forum yöneticileri affetsin beni linki veriyorum..

Ayhan Ercan'ın 9 Hayat Çayı - Zayıflama Ürünleri - Doğadan İzler - Doğal Olan Herşey

Çok teşekkürler :)

Canım Bitmesin arkadaşımızında dediği gibi karışım alma.Her birinden birer tutam yalnız yeşil çaydan 2-3 tutam atılıyor.Karışımda bu eşitliği sağlayamazsın,yeşil çay az gelirken kekik fazla gelebilir.Ayrı ayrı al.

Teşekkür ederimm :)

X