5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

arkadaşlar günaydın herkese şimdi bi arkadaşımız fazlası zarar dedi evet bu çayın yani karışımın fazlası zarar...ekstra sallama bitki çayı içiyorum dedim aklıma geldikçe yada çay ihtiyacım geldiğinde...onun dışında zararlı bişi yok ben bu karışımı sabah akşam 1 er kupa içiyorum ve terleme dışında herhangi bir rahatsızlığınıda görmedim.aksine belirttim 20 günde 6 kilo verdiğimi....bu dediğimin son 5 gününe de altın çilek meyvesi tüketerek devam ettim...ve ara sırada hem vücudumu dinlendirmek hemde daha dirençli olmak için sallama çaylar içiyorum hepsi bu...devam edin bence herkesede duyurun duyuralım...ve herkes paylaşsın son durumunu başladığımda 71 kiloydum şuan 64.500 üm.2 gündür tartılmıyorum bakalım bugun neler olucak görüşmek üzere:)

Maşaallah canım ya süpersin.Senin yorumlarını okudukça dahada motive oluyorum.:nazar:

slm kızlar ben bu cayı düzenli olarak 1 haftadır içiyorum ve bugun tartıldım 2 kilo vermişim

slm kızlar ben bu cayı düzenli olarak 1 haftadır içiyorum ve bugun tartıldım 2 kilo vermişim

Maşaallah:nazar:Bu çay mucize gibi bir şey,imdadımıza çabuk yetişti:)
İnşallah ideal kilona ulaşırsın canım.
Günde kaç bardak içiyorsun ve kaç kilodan kaç kiloya düştün?

Maşaallah:nazar:Bu çay mucize gibi bir şey,imdadımıza çabuk yetişti:)
İnşallah ideal kilona ulaşırsın canım.
Günde kaç bardak içiyorsun ve kaç kilodan kaç kiloya düştün?

canım inş hepimiz ulaşırız istedigimiz kiloya ben günde 3 fincan yemeklerden önce içiyorum cayım yarın bitiyo tartım yok ögleden sonra komşumda tartıldım eger kilo veriyorsam caya devam edeyim diye 76 kilodan 74 de düştüm bi 10 kilo daha vermem gerekiyor ama ben cok zor alıp cokda zor veriyorum bu kilolar hamileligimde aldıgım kilolar yarın sabah itibariyle yürüyüşede başlayacam ramazana kadar ne verirsem ramazanda icemem heral

canım inş hepimiz ulaşırız istedigimiz kiloya ben günde 3 fincan yemeklerden önce içiyorum cayım yarın bitiyo tartım yok ögleden sonra komşumda tartıldım eger kilo veriyorsam caya devam edeyim diye 76 kilodan 74 de düştüm bi 10 kilo daha vermem gerekiyor ama ben cok zor alıp cokda zor veriyorum bu kilolar hamileligimde aldıgım kilolar yarın sabah itibariyle yürüyüşede başlayacam ramazana kadar ne verirsem ramazanda icemem heral

Zor kilo alman iyi en azından:)Ben kolay alıp zor veriyorum:)
Amin canım inşallah.

Canım aynen bende öyle akşamları eve gidince çayı içip bisiklet çeviriyorum,vücudumdan ter fışkırıyor resmen:)Seni motive debildiysek ne mutlu bize:)
Bu arada ben bu çaya başlamadan önce dondurma almış ve buzluğa koymuştum.Dondurmaya hiç dayanamam:)
Eşim dün buzluğu açtığında dondurma var burda dedi,niye yemedin dedi.
Hem canım tatlı istemediğinden hemde azimli olduğumdan yememiştim ve eşime bunu söyledim:)Çok şaşırdı:)

Beni motive ettiniz tabii ki canim, cok tesekkur ederim... bende motivasyon o kadar onemli ki, dedigim gibi almistim evde bekletiyordum denememistim bile. Ama simdi yediklerimi de abartmayarak ama asil hareketsiz kalmamaya calisarak gidecek tum kilolar... Bir de araya regl girdi ustelik. Yarin benim de tam 1 hafta olacak. Demek ki buyuk cogunlugumuzdan cikan ortak sonuc: haftada 2 kilo verdiriyor bu cay :) Ben 77 ile basladim. simdi 75,5 kg olmusun. Cumaya kadar tartilmamayi dusunuyorum. Ben her sabah tartiliyorum, bu iyi olmuyor aslinda... dilge'ye cok imrendim dogrusu... seni de tebrik ediyorum busracigim azminden ve kararliligindan oturu... dondurma bu sicaklarda iyi gidiyor ama benim de cok canim istemiyor, sirf su icesim var o kadar :)

Beni motive ettiniz tabii ki canim, cok tesekkur ederim... bende motivasyon o kadar onemli ki, dedigim gibi almistim evde bekletiyordum denememistim bile. Ama simdi yediklerimi de abartmayarak ama asil hareketsiz kalmamaya calisarak gidecek tum kilolar... Bir de araya regl girdi ustelik. Yarin benim de tam 1 hafta olacak. Demek ki buyuk cogunlugumuzdan cikan ortak sonuc: haftada 2 kilo verdiriyor bu cay :) Ben 77 ile basladim. simdi 75,5 kg olmusun. Cumaya kadar tartilmamayi dusunuyorum. Ben her sabah tartiliyorum, bu iyi olmuyor aslinda... dilge'ye cok imrendim dogrusu... seni de tebrik ediyorum busracigim azminden ve kararliligindan oturu... dondurma bu sicaklarda iyi gidiyor ama benim de cok canim istemiyor, sirf su icesim var o kadar :)

Teşekkür ederim canım.Evet dediğin gibi çoğunluğumuz haftada 2 kilo vermiş:)Sürekli su içiyorum ve dediğin gibi hareketsiz kalmamaya çalışıyorum bende.
Zaten yemeyi kısmaktan çok hareket etmek daha önemli kilo vermede bence.
Bende hergün tartılıyordum,bu hafta bekleyeceğim.Cuma tartılıp,her hafta cuma günleri tatılacağım.Dayanabilirsem tabiiki:)

Merhaba kızlar.Doktorm programında izlediğim bir diyetisyen ara öğünlerde kuru erik yiyin demişti.Kalorisi en düşük ve lif oranı en yüksek olan kuru meyveymiş.Ben bugün ara öğün olarak başladım.Tabii günde 2 adet yememiz gerekiyor.

Maşaallah canım ya süpersin.Senin yorumlarını okudukça dahada motive oluyorum.:nazar:

bushracım biz bu bitki çayına hiç ara vermycezmi hani diyolar ya 15 gün kullan bir hafta araver bidaha başla dedikleri çaylar gibimi yapıcaz bu çayıda bu konu hakkında bilgin varmı yada bilgisi olan varmı

bütün mesajları tek tek okudum ve inanılmaz gaza geldim kızlar... bugünden itibaren beni de alın aranıza, ilk fırsatta aktara gidip alıp başlamayı düşünüyorum... 61 kiloyum 6 kilo vermek ve vücudumu sıkılaştırmak istiyorum... inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız...

slm arkadaslar,
bende basladim bu caya ve 3 kilo verdim 13 günde.... gerci baska arkadaslarla kiyaslarsam ben biraz yavas veriyorum ama ben yinede memnunum.... böyle giderse istedigim kiloya ulasirim insallah.... :))

bütün mesajları tek tek okudum ve inanılmaz gaza geldim kızlar... bugünden itibaren beni de alın aranıza, ilk fırsatta aktara gidip alıp başlamayı düşünüyorum... 61 kiloyum 6 kilo vermek ve vücudumu sıkılaştırmak istiyorum... inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız...

hosgeldin,
insallah canim ulasiriz hedeflerimize.....gerci senin fazlaligin yok gibi ama :)) boyun kac JASMINE_84

kızlar ben aktara gittiğimde bana kutu paketlenmiş verdi, çok sattığını söyledi. bilinen bir aktarcı adam ama tereddütte kaldım ben. dün akşam ve bu sabah içtim kendimi iyi hissettim.

sizce içim rahat olsunmu, aldığım çayda bilinen bir markanın hazırladığı çay...

:44:

kızlar ben aktara gittiğimde bana kutu paketlenmiş verdi, çok sattığını söyledi. bilinen bir aktarcı adam ama tereddütte kaldım ben. dün akşam ve bu sabah içtim kendimi iyi hissettim.

sizce içim rahat olsunmu, aldığım çayda bilinen bir markanın hazırladığı çay...

:44:

bence bir kac gün ic dene, madem almissin bu cayi..... baktinki faydasi yok birakirsin..... faydasi varsa devam edersin tabiki :)) zaten kendini iyi hissetiysen bence sorun yok.... insallah faydasini görürsün cnm...

bence bir kac gün ic dene, madem almissin bu cayi..... baktinki faydasi yok birakirsin..... faydasi varsa devam edersin tabiki :)) zaten kendini iyi hissetiysen bence sorun yok.... insallah faydasini görürsün cnm...

canım cevabın için çok teşekkür ederim ama nasıl anlayacağım faydasını bir kaç günde :KK43:

hosgeldin,
insallah canim ulasiriz hedeflerimize.....gerci senin fazlaligin yok gibi ama :)) boyun kac JASMINE_84

ya canım evet çok fazlalığım yok gibi görüntüde ama bikiniyle falan lömbür lömbür duruyorum... :KK43: çok cıvık etlerim, ben istiyorum ki hem bi 5-6 kilo vereyim bu arada sporla sıkılaşayım... boyum 1.65 canım kilom 61-62 arası gidip geliyo ama en az 66 gibi gösteriyorum.. :KK43:

ya canım evet çok fazlalığım yok gibi görüntüde ama bikiniyle falan lömbür lömbür duruyorum... :KK43: çok cıvık etlerim, ben istiyorum ki hem bi 5-6 kilo vereyim bu arada sporla sıkılaşayım... boyum 1.65 canım kilom 61-62 arası gidip geliyo ama en az 66 gibi gösteriyorum.. :KK43:

evet yani cok bi kilon yok boyuna göre... bende bi verebilsem.... benim boyum 1,75 bir kere 65 kiloya düsmüstüm ama simdi nerdeeeee... yas ilerledikce kilo vermekde zorlasiyor :KK43:

evet yani cok bi kilon yok boyuna göre... bende bi verebilsem.... benim boyum 1,75 bir kere 65 kiloya düsmüstüm ama simdi nerdeeeee... yas ilerledikce kilo vermekde zorlasiyor :KK43:

X