5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Çayı yaparken hepsinden eşit miktarda koymaya dikkat et canım.Bende durumlar güzel,kilo olarak 2 kilo gitsede beden olarak dahada inceldiğimi hissediyorum:)

ve ayrıca şöyle bişi daha sölicem...aktardan kesinlşikle karışım yerine tek tek alın.daha güvenli bence.ve doldurduğunuz her kupa yada fincana yarım limon sıkın...

Ben limon sıkmıyordum ama limon sıkmaya başlayacağım.Bilgi için teşekkürler canım:)

Canım altın çileği günde kaç tane ve hangi vakitlerde yiyorsun?Birde kilon kaç şu an?

Son düzenleme:
kızlar ben bir sene önce altın çilek kapsülü satılıyodu almıştım hiç tavsiye etmem zaten ilaçları yasaklandı sanırım ama meyve olarak hiç denemedim bu kadar bitkiden sonra ona gerek yok bence biraz ekmeği kesersek birazda şeker çok güzel gitcek bu baş belası kilolar :)))

Aynen canım iş boğazımızı tutmakta:)Ama bazı meyve ve sebzelerinde kilo verdirmeye yardımcı olduğu bir gerçek.

arkadaşlar ben altınçilek meyvesinide ekstradan tükettiğimi belirtmiştir.sabah çayı içtikten sonra 2 adet akşamda aynı şekilde çaydan sonra 2 adet....buzamana kadar 20 günde 6kilo verdim ve bu zamana kadar da kullanmadığım hap kalmadı...artı bide aklınıza geldikçe maydonoz çayı yapın oda süper oluyo bununla beraber tülketebilirsiniz artı ben aldığım aktardan sallama karışım bitki çayıda aldım tamammen doğal...onu günde 4kere falan içiyorum...bide son olarak i,nternet üzerinden slimshot diye bişi sipariş ettim 7 adet var sadece sıvı günde hergün aynı saatte birer shot yapılacakmış...ayın 30unda siparişim gelicek ve şöle bi durum var 7günde herhangi bir kilo kaybı yoksa boş kutularla birlikte iade edip paranızı geri alıyomuşsnuz onuda kullanınca gelişmeleri daha net yazıcam arkadaşlar...şimdilik herkese ii akşamlar umarım herkes kilo verir ve özgüvenler geri gelir....

Bu 9 ot cayı ıctıgınız halde mı dıger bıtkısel caaydan ıcıyorsunuz 4 kupa.
Bıtkı cayları da fazla alınmaması gerektıgını duymustum.Bana biraz fazla bıtkısele dayanmıssınız gıbı geldı tabı yanlıs anlamadıysam.

bana arkadaşım önermişti, 2 haftada 5 kilo verdim dedi, başım dönmesin diye bir şeyler yiyorum sadece o kadar kesti iştahımı demişti, burada rastladığıma sevindim..bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum.. Aktara uğrayamadım henüz ancak yorumlarınız iyi yönde, ben de en kısa zamanda deneyeceğim umarım, hedeflere ulaşabilmek dileğiyle

Ben regl olduğum dönemde başlamıştım ilk hafta kilo veremedim bu yüzden ama regl bitince yaklaşık 1 haftada 2 kilo verdim:)Aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan bir açıklamasında bu çayı içip kilo vermeyen yoktur dedi.Hatta videosuda önceki sayfalarda var.
İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır.

Tabiiki herşeyin fazlası zarar.Günde 5 bardaktan fazla içilmemesi öneriliyor.

çok iyi gerçekten de, önemli olan ilk adımı atmak, başlayalı ne kadar oldu ve toplamda kaç kilo verdin merak ettim ben

Amin canım inşallah.Gelişmeleri muhakkak yaz canım,unutma:)

merhaba arkadaslar... benden de iyi haberler var... programdan 2 gun sonra almistim otlari ama bu topigi okuyunca basladim. motivasyon oldu yani... 5 gun oldu baslayali ve 1,5 kg verdim. ustelik de diyet namina bisey yapmadigim halde. yalniz su var hergun bisiklet cevirmeye calisiyorum en az yarim saat. zaten sirf cayi ictikten sonra deli gibi terliyorum. metabolizmamin cok calistigini hissediyorum. ictikten yarim saat sonra cok susuyorum ve agzimda tuhaf bir tat oluyor. en son biber hapiyla 2 sene once bu kadar terleyip kilo vermistim. sonra cesitli sebeplerle yine aldim kilo, ama bu kez kokten hallolacak gibi geliyor problem :)

arkadaşlar bu çayı ben de denemek istiyorum.netten alabileceğim güvenilir bir site önerir misiniz?

arkadaşlar günaydın herkese şimdi bi arkadaşımız fazlası zarar dedi evet bu çayın yani karışımın fazlası zarar...ekstra sallama bitki çayı içiyorum dedim aklıma geldikçe yada çay ihtiyacım geldiğinde...onun dışında zararlı bişi yok ben bu karışımı sabah akşam 1 er kupa içiyorum ve terleme dışında herhangi bir rahatsızlığınıda görmedim.aksine belirttim 20 günde 6 kilo verdiğimi....bu dediğimin son 5 gününe de altın çilek meyvesi tüketerek devam ettim...ve ara sırada hem vücudumu dinlendirmek hemde daha dirençli olmak için sallama çaylar içiyorum hepsi bu...devam edin bence herkesede duyurun duyuralım...ve herkes paylaşsın son durumunu başladığımda 71 kiloydum şuan 64.500 üm.2 gündür tartılmıyorum bakalım bugun neler olucak görüşmek üzere:)

Canım aynen bende öyle akşamları eve gidince çayı içip bisiklet çeviriyorum,vücudumdan ter fışkırıyor resmen:)Seni motive debildiysek ne mutlu bize:)
Bu arada ben bu çaya başlamadan önce dondurma almış ve buzluğa koymuştum.Dondurmaya hiç dayanamam:)
Eşim dün buzluğu açtığında dondurma var burda dedi,niye yemedin dedi.
Hem canım tatlı istemediğinden hemde azimli olduğumdan yememiştim ve eşime bunu söyledim:)Çok şaşırdı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…