5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

canım gecekten etkısı goruluyor mu

spor yamadan bu caylar tek basına etkılımı arkadaslar

ben de aldım çayımı başlıyorum yarına ..
lahana suyu içmeyi de düşünüyorum acaba bi zararı olur mu ki..

arkadaşlar merhaba;
barut ağacı bulamadığım için yeşil kutu içinde olana bugün bende başladım.Bugünlük bi etki yapmadı bende bakalım sonraki günlerde nasıl olucak.bu çayla kilo veren arkadaşlar ne kadar sürede etkisini gördünüz sormak istiyorum.teşekkürler

kızlar,benim kullandığım çay dünyanın en iyi bitki çayı ödülünü almış bir bitki çayı

çin tarçını,portakal kabuğu,jamaika Madagaskar baharatları,kakule,zencefil,rezene,papatya,böğürtlen ve aloe çiçeğinin harmanlanmasından yaratılmış bir çay..
böbreğinizde 6 milim taş olsun un ufak yapıp atıyor
regl sancılarını hafifletiyor
menepoza yeni girmiş olun çıkarıyor
uyku problemini ortadan kaldırıyor
bağırsak tembelliğini ortadan kaldırıyor günde bir defa tuvalete çıkmanızı sağlıyor.
emziren annelere süt akışını sağlıyor.

e dünyada en iyi olma hakkını da sağlıyor ayrıca tadı nefiss..

bende annem ve kız kardesımle içmeye başladım dün bu çayı, sabah aç karnına ve aksam yemekden once tüketiyoruz,onların midesini yumuşattı ve tuvalete çıkarttı bende ise öyle bir şey olmadı daha once de 10 gun kadar kullanmıstım o zamanda tuvalete cıkamama sorunum olmuştu bu sorunu yasayanlar var mı varsa ne önerirler

kızlar merhaba;
benim merak ettiğim bu çayla zayıflayıp ideal kiloma ulaştıktan sonra çayı bırakırsam bazı hatalı diyetlerdeki gibi geri kilo alımı oluyo mu? yoksa çayı bıraktıktan sonra yemeye içmeye dikkat etsek yeterli olurmu? çayı uzun süredir deneyen biri varsa sorumu yanıtlayabilirmi acaba :)

kızlar merhaba:)
benim merak ettiğim;çayı kullanıp istediğim kiloya kavuştuğum zaman çayı bıraksam yanlış diyetlerdeki gibi verdiğim kiloları hızla geri alma ihtimalim varmı? yoksa yiyip içtiklerime dikkat etmem yeterli olurmu? çayı uzun süredir kullanan birileri varsa sorumu yanıtlayabilirlermi acaba? ona göre yarın aktara gidip malzemeleri almayı düşünüyorum :)

Bende aktarda sallama çay olarak almıştım aylar önce. İçinde L-carnitine var diye aldım ama kullanmadım. Normalde şekersiz içemem ama tadı iyiydi. Bunu içebildim. L-carnitine nedeniyle her halde içtikten sonra en ufak bir hareketimde terlemeye başlıyordum. Üstelik kış döneminde. Düzenli kullanmaya başlayayım en iyisi.

merhaba kızlar ben de siteye yeni yazmaya başladım
.geçen sene bu zamanlar d... form markasının 9 lu çayından almıştım.içmeye başladım.çay ,jillian michaelas 30 days shred ve seneler önce çok başarıılı bir diyetisyenin bana vermiş olduğu diyetle zayıflama serüvenime başlamıştım.fakat 3 hafta sonra okulum başladı ve iş buldum.hem iş hem okul beni çok zorladı önce çayı sonra sporu en son da diyeti bıraktım ve ipin ucu kaçtı:92:
Şimdi tekrardan başlıyorum.artık mezunum ve nispeten daha az tempolu bir işim var.yine jillian yine çay ve yine benim diyetim:)
bir hafta önce bir aktar firmasının internet sitesinden tek tek sipariş vermiştim hepssini ayrı poşetlerde geldi ve geçen senekinden çok daha fazla güveniyorum kendim hazırladığım için.
Geçen senekinde her demliğe hepsinden gidiyor mu bilemiyordum ama şuan milimetrik çalışacağım.
Size tavsiyem hazır karışımlardan değil de böyle teker teker almanız.
Veee işe yarıyor mu....
evet yarıyor ben kullandığım 3 haftada çok etkisini gördüm tabii ben diyet ve sporla desteklemiştim günde 4 bardak içmiştim ve bıraktığımda hemen geri almadım kilolarımı
Ben yarın yine başlayacağım size haftalık yorumlarımı yazmayı planlıyorum

Merhaba arkadaslar bende bu caydan kullanmak istiyorum ama korkularım var bebek dusunuyoruz ben kilo vermek istiyorum bu yuzden ertelıyorum ne yapacagım bilmiyorum

Merhaba arkadaslar bende bu caydan kullanmak istiyorum ama korkularım var bebek dusunuyoruz ben kilo vermek istiyorum bu yuzden ertelıyorum ne yapacagım bilmiyorum

bi zararı var mı bilmiyorum canım önce sen güzelce bi araştır aktara da sor doktoruna da sor öyle kullan olur mu??

bu çayı hamileler ve yüksek tansiyonu olanların içmemesi gerekiyor.
bu sene başladığımda olmamıştı fakat geçen sene bu çay 2 aydır geciken adetimi, içtikten 6 saat sonra getirmişti.Tesadüf olduğuna inanmıyorum.daha önceki sayfalarda da hamilelerin ve bebek düşünenlerin içmemesi gerektiğini söylemişlerdi.
ya da ben öyle hatırlıyorum.
mutlaka doktoruna danış bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…