- 12 Ağustos 2013
- 80
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu çayı denemelisiniz bende etki etti
diyet we spor yapmadan içtiğim zaman kilo almamı durdurmuştu şimdi kalori sayarak beslenmemi düzenledim we yawaş yawaş sporu da tekrar hayatıma girdiriyorum. günde 4-5 bardak çayımı da içiyorum. sonuçları paylaşırımm
Açıkcası 5 ayda 36 kilo abartı geldi bana. Sonrasında sarkmalar başlayacak vesaire.. Ki bu çayların yanında spor yaparsan sıkılaşarak verirsin kesinlikle. oturup çay içip 5 ayda 36 kilo vermek pek mantıklı gelmiyor bana. En azından bir saat tempolu yürüyüş gerek.. onun dışında günlük yediklerinizi iyice bir yakmanızı sağlar. Yağ yakımı içinde hareket yada çok az yeme yani diyet programı gerektirir diye düşünüyorum.. Ben 5i 1 arada kulandım günlük 1 saate yakın yürüyüş yaptım sonuclardan memnunum metabolizmanızı hızlı çalıştırarak yakmayı sağlıyor. Her iki saatte odasıcaklığında 1 bardak su içmelisiniz birde.. Gibi şeyler..
Ben aktarıma sanıştım bunu hazır kutuda olanlar vardı.. 5 Ayda 36 kilo mu? Açık olayım iyi sallamışlar dedi.İYi bir sporla mümkün olabilir ancak dedi.Bilmiyorum..
Varmı 5 ayda 36 kilo vereenn?
Merhaba bende doğumdan kalan 15 kiloyu vermek istiyorum ama bebek emzirdiğim icin rejim yapamıyorum herkes sabret verirsin diyor ama ben aynada gördüğümden hiç memnun değilim acaba bu karışım süt verenler için uygunmu bilginiz varmı
Kimsenin uydurduğu yok, canlı örneğini televizyonda yayınladıkları için söylüyoruz, zaten hiçbir yiyecek zayıflatmaz yardımcı olur daima. İskenderin üstüne çayı içersen çok da faydalı olmaz, herkes bunu bilerek yapıyor.
Televizyonda hiç denk gelmedim açıkcası ama televizyonda bir çok şey satışa sunuluyor diyede düşündürüyor.. Bilgim yok ve danıştığımda bir kaç yere de bu tepkiyi aldığım için yazıyorum.Nasıl zayıflıyor anlatıyor mu tv de detaylıca? Yani bu konuda sadece içip oturmuş ve düzenli diyuet mi yapmış.. Masa başında mı çalışıyormuş tv de kullanan, ev hanımımı ya da spora mı gidiyor düzenli gibi..
Bu konuda biraz daha açıklayıcı olur musunuz bana da mümkünse ? Gidenler yağ mı su mu toksin mi, yağ endexlerinide gösteriyor muydu gibi...
Konunun videolarını internette kolayca bulabilirsin, konuya sırf eleştirmek için gelmiş gibisin, konu hakkında bilgin yoksa neden bu kadar çok eleştiriyorsun ki?