5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlar sonunda karar verdim ve bugün çayı aktardan almaya gittim ama hepsini tek tek çektikten sonra karışım yapıp elime verdi aktardaki adam şimdi nasıl bi ölçü kullanarak demliycem acil cevap verirseniz sevinirim

Aylardır bıkmadan içtim 1 kg verdim ben bu işten bişi anlamadım valla sporda yapamıyorum dizlerim hasta ,,bende pek bi değişim olmadı yani çok umutlanmamak lazım en iyisi lifli beslenip çok su şimdi tekrar diyete başladım :KK43:

kızlar bu çayı denemelisiniz bende etki etti :KK16:
diyet we spor yapmadan içtiğim zaman kilo almamı durdurmuştu şimdi kalori sayarak beslenmemi düzenledim we yawaş yawaş sporu da tekrar hayatıma girdiriyorum. günde 4-5 bardak çayımı da içiyorum. sonuçları paylaşırımm :KK34:

kızlar bu çayı denemelisiniz bende etki etti :KK16:
diyet we spor yapmadan içtiğim zaman kilo almamı durdurmuştu şimdi kalori sayarak beslenmemi düzenledim we yawaş yawaş sporu da tekrar hayatıma girdiriyorum. günde 4-5 bardak çayımı da içiyorum. sonuçları paylaşırımm :KK34:

canım haber ver etkilerini :)

bir kutu bitirdim içinde 60 tane vardı etkisini görmedim. zaten 1 saat yürüyüş yaparak yediklerime de dikkat ederek veriyorum azar azar. biraz hızlandırması beklemiştim açıkçası.

eveeeeet kızlar dogum yapalı 5 ay oldu sadece 7 kilo gitti kalan kaldı anacım bu konu ile sayfaların bi çogunu okudum plates felan yaptım ac kaldım oryantal oynadım en fazla 2 kilo daha gitti 3 5 gün sonra geri geldi

bu çay ile ilgili gerçekten çok çok konuşan var ama en öneml, eken kişinin kendi bünyesi ve karışımın doğrulugu açıkcası her esnaf dürüst olmuyor hazır karışımlar desen 40 çeşit hanigisiine güvenelim bilmiyorum benim bi arkadaş almış bundan 2 ay içmiş bi faydasını göremiş ki aktarlarımız aynı bende denemek istiyorum deyince kendinde kalanı bana verdi ilk günümü yani 24 saatimi tamamladım bakalım aktarda çalışan bayan bu çayla 1 buçuk ayda 11 kilo verdiğini ida etti ama karışım hazırdı yani kendi ayarlayıp hepsini kendi karıştırıp veriyomuş ayrı ayrı vermemiş yani. ne dyim inşallah bi işe yarar hadi hayırlısı bakalım daaaa

son sayfalarda konu sahibinin yazılarını göremedim keşke devam edip kontrol etseydi kendi açtıgı konuya ilk zamanlar çok güzel verdiğini felan yazmış son sayfalarda yok bişey girerse bizi bilgilendirse bari :KK43:

Arkadaşlar bi gün lavabo da bir konuşmaya şahit oldum. 2 bayan zayıflamayla ilgili konuşuyorlardı. biri diğerine ne kadar zayıflamışsın dedi diğeri evet hala da veriyorum dedi nasıl zayıfladın dedi 9 lu zayıflama çayıyla dedi. ben hemen dışarı attım kendimi kim o diye. sekreter arkadaşlardan bir tanesi aralıkk ayından bu yana kullanıyorum 2 aydır da bıraktım dedi. 48 bedenden 42 bedene inmiş. 25 kilo vermiş. ama tatlı ekmek yemedim aynı zamanda dedi. hemen bana da al ne olur dedim. ertesi gün 1 kiloya yakın bitki karşımını getirdi. bu hafta 2. haftaya başladım. 2. haftadan sonra etkisini göstermeye başladım dedi. bende 1 kiloya yakın verdim. çok umutluyum denemediğim bir bu kalmıştı bunu da denersem başka deneyecek birşey kalmadı.

Merhaba bende doğumdan kalan 15 kiloyu vermek istiyorum ama bebek emzirdiğim icin rejim yapamıyorum herkes sabret verirsin diyor ama ben aynada gördüğümden hiç memnun değilim acaba bu karışım süt verenler için uygunmu bilginiz varmı

Açıkcası 5 ayda 36 kilo abartı geldi bana. Sonrasında sarkmalar başlayacak vesaire.. Ki bu çayların yanında spor yaparsan sıkılaşarak verirsin kesinlikle. oturup çay içip 5 ayda 36 kilo vermek pek mantıklı gelmiyor bana. En azından bir saat tempolu yürüyüş gerek.. onun dışında günlük yediklerinizi iyice bir yakmanızı sağlar. Yağ yakımı içinde hareket yada çok az yeme yani diyet programı gerektirir diye düşünüyorum.. Ben 5i 1 arada kulandım günlük 1 saate yakın yürüyüş yaptım sonuclardan memnunum metabolizmanızı hızlı çalıştırarak yakmayı sağlıyor. Her iki saatte odasıcaklığında 1 bardak su içmelisiniz birde.. Gibi şeyler..
Ben aktarıma sanıştım bunu hazır kutuda olanlar vardı.. 5 Ayda 36 kilo mu? Açık olayım iyi sallamışlar dedi.İYi bir sporla mümkün olabilir ancak dedi.Bilmiyorum..
Varmı 5 ayda 36 kilo vereenn?

merhaba arkadaşlar ben bugun bu cayın hazır olarak satılanlarından sipariş ettim. sonradan aklıma burası geldi ve yorumlarınızı okumaya başladım. genellikle aktardan almışsınız sizce hazır olanlarda aynı etkiyi gösteririr mi hazır kullanan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum :)

Ben de aktardan alıp başlayacağım, günde 3 kere içeceğim. Boyum 175, kilom 108 :KK43:

Aslında çok şanslıyım, yaşım 15 olduğu için, kilom fazla olduğu için ve diyet de yaptığım için çay bende kat kat işe yarar muhtemelen.

Alınca gelişmeleri yazarım.

Açıkcası 5 ayda 36 kilo abartı geldi bana. Sonrasında sarkmalar başlayacak vesaire.. Ki bu çayların yanında spor yaparsan sıkılaşarak verirsin kesinlikle. oturup çay içip 5 ayda 36 kilo vermek pek mantıklı gelmiyor bana. En azından bir saat tempolu yürüyüş gerek.. onun dışında günlük yediklerinizi iyice bir yakmanızı sağlar. Yağ yakımı içinde hareket yada çok az yeme yani diyet programı gerektirir diye düşünüyorum.. Ben 5i 1 arada kulandım günlük 1 saate yakın yürüyüş yaptım sonuclardan memnunum metabolizmanızı hızlı çalıştırarak yakmayı sağlıyor. Her iki saatte odasıcaklığında 1 bardak su içmelisiniz birde.. Gibi şeyler..
Ben aktarıma sanıştım bunu hazır kutuda olanlar vardı.. 5 Ayda 36 kilo mu? Açık olayım iyi sallamışlar dedi.İYi bir sporla mümkün olabilir ancak dedi.Bilmiyorum..
Varmı 5 ayda 36 kilo vereenn?

Kimsenin uydurduğu yok, canlı örneğini televizyonda yayınladıkları için söylüyoruz, zaten hiçbir yiyecek zayıflatmaz yardımcı olur daima. İskenderin üstüne çayı içersen çok da faydalı olmaz, herkes bunu bilerek yapıyor.

ben şuana kadar 12 kilo verdim ama bir duraksamaya girdim ve şimdi 10 kilo fazlam var amacım 45 kilo olmak. Bu kür baya tutulmuş bende denemeye başlayacağım size haberlerini veririm kesinlikle!!!

Merhaba bende doğumdan kalan 15 kiloyu vermek istiyorum ama bebek emzirdiğim icin rejim yapamıyorum herkes sabret verirsin diyor ama ben aynada gördüğümden hiç memnun değilim acaba bu karışım süt verenler için uygunmu bilginiz varmı

Emzirenler ve hamileler kesinlikle kullanmasın,
diyor Ayhan Ercan.

Kimsenin uydurduğu yok, canlı örneğini televizyonda yayınladıkları için söylüyoruz, zaten hiçbir yiyecek zayıflatmaz yardımcı olur daima. İskenderin üstüne çayı içersen çok da faydalı olmaz, herkes bunu bilerek yapıyor.

Televizyonda hiç denk gelmedim açıkcası ama televizyonda bir çok şey satışa sunuluyor diyede düşündürüyor.. Bilgim yok ve danıştığımda bir kaç yere de bu tepkiyi aldığım için yazıyorum.Nasıl zayıflıyor anlatıyor mu tv de detaylıca? Yani bu konuda sadece içip oturmuş ve düzenli diyuet mi yapmış.. Masa başında mı çalışıyormuş tv de kullanan, ev hanımımı ya da spora mı gidiyor düzenli gibi..
Bu konuda biraz daha açıklayıcı olur musunuz bana da mümkünse ? Gidenler yağ mı su mu toksin mi, yağ endexlerinide gösteriyor muydu gibi...

Televizyonda hiç denk gelmedim açıkcası ama televizyonda bir çok şey satışa sunuluyor diyede düşündürüyor.. Bilgim yok ve danıştığımda bir kaç yere de bu tepkiyi aldığım için yazıyorum.Nasıl zayıflıyor anlatıyor mu tv de detaylıca? Yani bu konuda sadece içip oturmuş ve düzenli diyuet mi yapmış.. Masa başında mı çalışıyormuş tv de kullanan, ev hanımımı ya da spora mı gidiyor düzenli gibi..
Bu konuda biraz daha açıklayıcı olur musunuz bana da mümkünse ? Gidenler yağ mı su mu toksin mi, yağ endexlerinide gösteriyor muydu gibi...

Konunun videolarını internette kolayca bulabilirsin, konuya sırf eleştirmek için gelmiş gibisin, konu hakkında bilgin yoksa neden bu kadar çok eleştiriyorsun ki?

Konunun videolarını internette kolayca bulabilirsin, konuya sırf eleştirmek için gelmiş gibisin, konu hakkında bilgin yoksa neden bu kadar çok eleştiriyorsun ki?

En başta daha bugün alıp başlayacağım demişsin bilgin yok etkisini görmemişsin. Tv de gösterildi diye benim yazdığım mesajı yeriyorsun.
Konu hakkında bilgim var. Televizyonda gördük dediğin laf üstüne televizyondaki açıklamalar nedir diye detaylıca sordum televizyon yayını hakkında bilgim yok dedim.Lafa balıklama atlamasan ya da beni yerecek şekilde yazacak olmasan anlardın olayı. Kusura bakma sorduğum ve öğrendiğim hakkında bilgi aldığım her yer 5 ayda 36 kilo fazla diyorlar; ama o kadar olmasa da işe yarar. Ağır sporlarla olabilir gibi söylemlerdi.. 15 yaşındaymışsın yap sporunuda istersen 40 kilo ver.İstersen hiç bir şey yapma keyfin bilir bana düşmez ama bu şekilde yazmak da sana düşen tabir değil.Bizde biliyoruz iskenderin üstüne çay içince faydalı olmayacağını.Senden büyüklerine saygılı ol birde.

Haa mesajım kesinlikle konuyu yermek için değil duyduğum budur, güzel bi diyet programı üstüne de günde ağır bir sporla 36 kilodan fazlasını 5 ayda verirsin.ki öylede yapıyormuşsun...
Hadi sana kolay gelsin.

Son düzenleme:
X