Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben 54 kiloyum 5 kilo fazlalığım var. 2 yıldır diyet ve spor yapıyorum. Denemediğim diyet yok bitkilerim dolabıma sığmıyor artık 9'lu çayın tüm bitkileri onun dışında keten tohumu zencefil herşey var. Ben zayıflayamadım. Kondisyon bisikletinde 1,5 yıl her gün aralıksız 3-4 saat ve başındaykende 3 litre su bitiriyordum. Son 5 ay ondanda ümidimi kestim. Günde 500 mekik, 500 ters şınav, 250 bacak sıkılaştırma ve 45 dk power jump yapıyorum. Power Jumptanda yarar görmedim onuda bıraktım. Ve son 6 aydır 9'lu çay, sarımsak çayı ve keten tohumunu deniyorum. 1 kilo bile veremedim ! Yemeğinize dikkat etmiyorsunuz diceksiniz ama fazlasıyla dikkat ediyorum. Kalori ihiyacım 2006, ben en fazla 750 kalori alıyorum ve yaptığım sporlar, ev temizliği toplam en az 1000 kalori yakıyorum. Ve gerçektende moralim berbat. Ben 2 yıldır çabalıyorum zayıflayamıyorum başkaları 1 ayda zayıflıyor ..
merhaba..
günde 750 kalori alıp 1000 kalori yakıp nasıl kilo veremıyosunuz hemde 1 senedir..
bence siz yaktığınız kalori miktarını abartıyorsunuz..
çünk ev temizlenirken ASLA 1000 kalori verilmezz..
ben 2 buçuk saat hiç durmadan spor yapıyorum salonda ve 800 le 1000 arası anca kalori yakabiliyorum..
ama hepsini boşverin yadiklerinize biraz bile dikkat etseniz sonuçta bu kadar zamanda kilo vermeniz gerekirdi
hemen bi dr.a görünüp ölçümlerinizi yaptırmanız gerekiyor..
16 gün önce 9 hayat çayını içmeye başladığımda 92 kiloydum şu an 88 kiloyum yemeğimden kesmedim sadece acıkınca istediğim kadar yedim ve gördüm ki az yiyorum sonra bundan cesaretle spor yaptım bir kaç gün şimdi 4 kilo vermenin mutluluğu ile kalan 26kilomu da verip hafifleyeceğim... herkese kolay gelsin
canım özelden fiyat yazar mısın. ben özelden mesaj atamıyorum
16 gün önce 9 hayat çayını içmeye başladığımda 92 kiloydum şu an 88 kiloyum yemeğimden kesmedim sadece acıkınca istediğim kadar yedim ve gördüm ki az yiyorum sonra bundan cesaretle spor yaptım bir kaç gün şimdi 4 kilo vermenin mutluluğu ile kalan 26kilomu da verip hafifleyeceğim... herkese kolay gelsin
Net olarak sonuca ulaşan var mı :)
Akşamları eve gittiğimde kendimi çok aç hissederdim.Dün akşam eve gidince önce 9 hayat çayımı yaptım içtim ve sadece biraz meyve yedim,kendimi hiç aç hissetmedim.
Sabah uyanınca da ilk işim çayı hazırlamak oldu.Şimdilik çok memnunum çaydan:)
benım kuzenim bu çay ile tam 10 kilo verdi 1 ayda üstelik öyle kiloluda değildi 80 kiloydu tabi şuan 60 kılo aslında bu karışım eski bir karışım ama ciddiye alanlar olmamıştı kendisine bu bitki karışımını bir rus bayan vermişti 1 sene önce