- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
En başta daha bugün alıp başlayacağım demişsin bilgin yok etkisini görmemişsin. Tv de gösterildi diye benim yazdığım mesajı yeriyorsun.
Konu hakkında bilgim var. Televizyonda gördük dediğin laf üstüne televizyondaki açıklamalar nedir diye detaylıca sordum televizyon yayını hakkında bilgim yok dedim.Lafa balıklama atlamasan ya da beni yerecek şekilde yazacak olmasan anlardın olayı. Kusura bakma sorduğum ve öğrendiğim hakkında bilgi aldığım her yer 5 ayda 36 kilo fazla diyorlar; ama o kadar olmasa da işe yarar. Ağır sporlarla olabilir gibi söylemlerdi.. 15 yaşındaymışsın yap sporunuda istersen 40 kilo ver.İstersen hiç bir şey yapma keyfin bilir bana düşmez ama bu şekilde yazmak da sana düşen tabir değil.Bizde biliyoruz iskenderin üstüne çay içince faydalı olmayacağını.Senden büyüklerine saygılı ol birde.
Haa mesajım kesinlikle konuyu yermek için değil duyduğum budur, güzel bi diyet programı üstüne de günde ağır bir sporla 36 kilodan fazlasını 5 ayda verirsin.ki öylede yapıyormuşsun...
Hadi sana kolay gelsin.
Merhaba,konuyu ben açmıştım ve bu yüzden açıklama yapma ihtiyacı hissettim.Açıklamalarınıza katılıyorum.Bu çayla 5 ayda 36 kilo veren adamda zaten ağır bir diyet uygulayarak ve spor yaparak zayıfladı.Yani size açıklamalarda bulunan kişiler doğru söylemiş.Bende bu çayla 2 ayda 10 kilo kadar verdim ama hergün düzenli spor yaptım ve yediklerime dikkat ettim.Sağlıklı günler dilerim:)