5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Genel olarak hep benzer sorunu yaşıyorum bu sitede.4kişi değilsiniz ki sohpet edesiniz aranızda.Kullanan varsa söyleyecek,ya da elle tutulur sorusu olan soracak.Kullanmak isteyen meraklıların boş cümleleri ile uzuyor gidiyor liste.Kısa ve öz!Kullanıp yorum yapanlar ise epey az.

Kızlar ben 54 kiloyum 5 kilo fazlalığım var. 2 yıldır diyet ve spor yapıyorum. Denemediğim diyet yok bitkilerim dolabıma sığmıyor artık 9'lu çayın tüm bitkileri onun dışında keten tohumu zencefil herşey var. Ben zayıflayamadım. Kondisyon bisikletinde 1,5 yıl her gün aralıksız 3-4 saat ve başındaykende 3 litre su bitiriyordum. Son 5 ay ondanda ümidimi kestim. Günde 500 mekik, 500 ters şınav, 250 bacak sıkılaştırma ve 45 dk power jump yapıyorum. Power Jumptanda yarar görmedim onuda bıraktım. Ve son 6 aydır 9'lu çay, sarımsak çayı ve keten tohumunu deniyorum. 1 kilo bile veremedim ! Yemeğinize dikkat etmiyorsunuz diceksiniz ama fazlasıyla dikkat ediyorum. Kalori ihiyacım 2006, ben en fazla 750 kalori alıyorum ve yaptığım sporlar, ev temizliği toplam en az 1000 kalori yakıyorum. Ve gerçektende moralim berbat. Ben 2 yıldır çabalıyorum zayıflayamıyorum başkaları 1 ayda zayıflıyor ..

merhaba..
günde 750 kalori alıp 1000 kalori yakıp nasıl kilo veremıyosunuz hemde 1 senedir..
bence siz yaktığınız kalori miktarını abartıyorsunuz..
çünk ev temizlenirken ASLA 1000 kalori verilmezz..
ben 2 buçuk saat hiç durmadan spor yapıyorum salonda ve 800 le 1000 arası anca kalori yakabiliyorum..
ama hepsini boşverin yadiklerinize biraz bile dikkat etseniz sonuçta bu kadar zamanda kilo vermeniz gerekirdi
hemen bi dr.a görünüp ölçümlerinizi yaptırmanız gerekiyor..

Ev işleriyle 1000 kalori vermiyorum ben yazımı baştan okuyun bence :) orda yaptığım sporlarda yazıyor toplam günde 1000 kalori veriyorum, siz okumanızı düzeltin öncelikle :) ben 16 yaşındayım 14 yaşımdan beri spor yapıyorum boyum 1,60 küsür kilomda 54. Kendimle çok takıntılı biriyim yani bana kaç kalori yaktığımı hesaplıyamayacak kadar salak muamelesi yapmayın lütfen. Senin sporu diyeti ne kadar önemsediğini bilmiyorum umurumdada değil ama emin ol senin bildiğinden çok daha fazla şey biliyorum. Doktora gittiğimde yaşından dolayı veremiyorsun diyor fakat şuda var, ben her diyetimde çok küçük bir parçada olsa herşeyden vitaminimi alıyorum ve bunuda diyetarkadaşım.comdan ölçüyorum yani kaç kalori aldığımı biliyorum. Beni, nasıl biri olduğumu, neler yaptığımı, neler yediğimi bilmediğin halde çok konuşuyorsun bence. Ki üsttede yazdım sen başka tarafından anladın. Ben diceğimi dedim gerisi sana kalmış.

Hamile kadınların ve emziren annelerin kesinlikle kullanmaması gerekiyor

Son düzenleme:
Ben 6 aydır bu çayı kullanıyorum, bir faydasını görmedim, vermek istediğim 5 kilom var tabi sonuçları boy kilo değiştirebilir benim vücudumdaki yağ çok az, kemiklerim bir o kadarda kalın buda beni iri gösteriyor birde bir kıza yakışacak şekilde kasta yaptım. Göbeğim yok ama iriyim. Amacım çubuk gibi olmak değil. Vücut tipim kum saati. ben sadece kollarm çok az incelsin birde alt bacak kısmı çok az incelsin istiyorum, zaten birtek oralarda yağ var. Benim gibi vücut tipine sahip olan kişilere önermiyorum. Bir yöndende zayıflayamamamın nedeni kendimi hergün spora vermem ve sınırları zorlamam bu hoşuma gidiyor çünkü başladığım zaman duramıyorum. Benim vücut tipimden dolayı kendime fazla yüklenince vücuttaki yağlar yanmıyor, omuz-göğüs bölgesi ve kalçada toplanıyor. Onun için hangi sporu yapacağımı şaşırdım.

günde kaçtane poşet içtiniz ben 3 içiyorum bende 85 kiloyum

Günde 1 litreden fazla tüketilmesi önerilmiyor bazı yan etkileri olabilir fazla içerseniz. Formu korumak amaçlı içenler 2 bardak içebilir. Zayıflamak isteyenler 3 bardak içmeli yani 1 litre içmeniz gerekiyor. 1 litreyi 3 veya 4 isterseniz 5 bardağa da bölebilirsiniz. Yemekten 20 dk önce için ve sabah kalkar kalkmaz su içmek yerine veya kahvaltı yapmadan önce bu çayı için bu size ekstradan kilo kaybettirir. Bende işe yaramadı umarım siz zayıflarsınız

Canım Şuan Kaç kg vermiş durumdasın bide hazırmı aldın....

çayı alalı 1 ay oldu.aldığımız günden beri hevesle kullanıyoruz.yediklerimize dikkat ediyoruz.ama bir türlü kilo veremedik.tatlı.pilav.makarna.börek.ekmek yemedik.günde 1 saat yürüyüş yaptık ve 2 litre su içtik.olmadı olmadı.siz nasıl kilo verdiniz??

daily form dan sıparıs verdım ve bugun elıme ulaştı bu tarz urunler pek kullanmamıstım normal form çaylar dısında fakat yaz ayıları malum masa bası işte calısınca ıstenmeyen 4-5 kılom var suan vermem gerek 2 kutu aldım suan 69 kıloyum bakalım ılk kutu bıtımınde sızınlede paylasırım sonuçları umarım etkısı olur

ve aktardan alıp kendı yapacak arkadaslara bugun bı sıtede buldugum mıktarları paylaşayım

TABDER Başkanı Ayhan Ercan'ın Zayıflama Çayı

5 Ayda 36 Kilo

Karışım içeriğindeki bitkiler:
Mate çayı 100 Gr
Kekik 30 gr
Çoban çökerten 50 gr
Barut ağacı kabuğu 100 gr
Yeşil çay 100 gr
Sinirli ot 25 gr
Biberiye 100 gr
Funda yaprağı 100 gr
Cinnema 25 gr

Her biri ayrı paketler içindedir.

Hazırlanışı:

Barut ağacı kabuğunu küçük küçük parçalara ayırıyoruz ve parmak ucuyla ufak bir tutam bir kaba alın. Büyük bir tutam yeşil çay, bir iki yaprak cinnema ilave edin. Geri kalan bütün bitkilerden parmak ucuyla bir tutam ekliyin. Bir içimlik karışım silme bir yemek kaşığını dolduracak kadar olacak. Karışımı hazırladıktan sonra kaynamış suyu bu karşımın üzerine döküp demlemeye bırakın. Kesinlikle demleme yoluyla yapılıyor.

Önemli notlar:
Tansiyon rahatsızlığı olanlar çayı ya hiç içmesin ya da bilye kekikten çok çok az kullanmalı. Çünkü tansiyonu yükseltir.
Çok kilolu olmayanlar günde en fazla 2 fincan içebiliyor.
Fazla kilolu olanlar maksimum 5 fincan içeeebilir. Fazlası zararlı olabilir.
Kahvaltıdan önce bu çayı demleyip içebilirsiniz.
İlk kullanmaya başlandığında 10-15 kilo rahat veribilirsiniz.
Duraklama dönemine girildiğinde akşam yemeklerinde sadece salata ve altın çilek tüketebilisiniz.

yazı bu şekılde umarım ıhtıyaç duyan arkadaslar bır nebze faydam olur

ben 10 günde 3 kilo verdim birazda spor yaptım normal yemeye içmeye devam ettm. ama bende ishal yaptı sizce bu kötü mü? bağışıklık sistemimi bozmş olblrmi?

cnm ayhan ercandan olan çayı mı aldın orjinali mi yoksa kendn aktardan mı aldın

kuzenin ayhan ercandan mı almıştı aktardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…