5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

ben internetten almıştım ayhan beyin ürünü diye.ama tabiii adamın eliyle hazırladığı bi şey mi bilmiyorum.sitede ayhan beyin videosu vardı 'bu site güvenilir alabilirsiniz' diyen.aldım ve 1 tatlı kaşığı kullandım günde 3 defa olmak üzere.10 günde falan bitti.hiç bi işe yaramadı.iyiki ayrı ayrı almışım diyorum.daha etkili olduğunu düşünüyorum.umarım işe yarar senin aldığın da.

Hımm, umarım işe yarar. Daha kullanalı 2 gün oldu ama vücudumdaki ödemi attığımı düşünüyorum. Şişkinliğim olmuyor, bağırsaklarım da iyi çalışıyor. Bunlar bile bana iyi geldi, rahatladım.

Bu arada ben günde 2 defa içiyorum, bir sabah bir akşam.

arkadaşlar bitkileri ayrı ayrı nereden alıyorsunuz banagüvenli bir site falan söyleyebilirmisiniz.ben daily form almıştım hiçbir işe yaramadı açıkçası bağırsaklarımı çalıştırır belki diye almıştım hiç br etkisi olmadı.bir arkadaş da bu markanın mahkemelik olduğunu falan yazmış siz kullandınızmı tavsiyeleriniz nedir

Konuyu açan arkadaş şuan istediği kiloya ulştimi? Bu formulü kullanablar nedir son drumunuz bilgilendirirmisiniz bende başlamak istiyorum ama gercekten faydasini gören varsa cvp ltfn

Arkadaşlar,

Ben daha önce de söylediğim gibi bu çayı Ayhan Ercan'ın Şaşkınbakkal'daki kendi aktarından aldım. Henüz tartılmadım ama hafiflediğimi hissediyorum derken ciddi bir kabızlık baş gösterdi. Sanırım daha 5. günümdeyim. Bugün 2. paketimi almak için gittim. Ayhan Bey'le konuştum. Bana ilave olarak barut ağacı kabuğu verdi. Benimle benzer sorunu olanlar aynı şeyi yapabilirler.

Ayrıca benim gibi tiroid ilacı kullananlar için diyor ki, sabah önce çayı içmeli, 20 dakika beklemeli, sonra ilaç içmeliymişiz.

Kendi web sitesi sadece ayhanercandan.com'muş.

Bilgi kirliliğini önlemek açısından paylaşmak istedim.

bende bugün ayrı ayrı otları aldım ve kullanmaya başlıcam acaba gerçekten faydasını gören var mı?

arkadaşlar ben bugün üçüncü günümü tamamladım 30 kilo fazlam var nerdeyse 168 boyum ve 92 kiloyum özellikle midem çok fazla çıkıyor ayrıca aşırı tembelim. üniversite öğrencisi olduğum için pek düzenli bir yaşantım ve yeme düzenim yok 3 gün önce bu çaya başladığımda şunu farkettim ki gerçekten tok tutuyor ve insanı hareketlendiriyor. bu akşam yürüyüşe çıktım ve midemin 3 gün önceye göre daha az çıktığını farkettim umarım sizler için de iyi bir başlangıç olur

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu 9lu çayı bende kullandım fakat faydasını görmedim.Ben size Beşibiryerdeyi tavsiye ediyorum.Mutlaka ondan için.15 gündür diyetteyim ve sadece bitki çayı olarak başibiryerde kullanıyorum 7 kg verdim.İnanılmaz iştahım kesildi.Diyet günlükleri başlığında 26 yaş 86 kg grubunda paylaşıyoruz biz bakabilirsiniz.

Ama mutlaka beşibiyerde diyorum.Ben Bimden alıyorum Lipton marka 3 tl ye.

İnşallah faydalı olabilmişimdir.Hepinize kolay gelsin.

ben aktardan açık alıp,3 iyım. kilo veremedim.diyet yapmadan kullanorum. akşamları çayla biraz kek yada bisküvi kaçırdım. günde 3 kere kullandım. kilo veremedim. çok üzgünüm. sadece 3 kilo vermek istiyorum ve ne yaptıysam veremedim. fiziksel hastalığım yok. diyetisyenle 2 kilo verdim 1 ayda:))) şu an yaapmıyom. bu çaya çok umutlanmıştım.
ne yapacağımı bilmiyorum:))))

16 gün önce 9 hayat çayını içmeye başladığımda 92 kiloydum şu an 88 kiloyum yemeğimden kesmedim sadece acıkınca istediğim kadar yedim ve gördüm ki az yiyorum sonra bundan cesaretle spor yaptım bir kaç gün şimdi 4 kilo vermenin mutluluğu ile kalan 26kilomu da verip hafifleyeceğim... herkese kolay gelsin

16 gün önce 9 hayat çayını içmeye başladığımda 92 kiloydum şu an 88 kiloyum yemeğimden kesmedim sadece acıkınca istediğim kadar yedim ve gördüm ki az yiyorum sonra bundan cesaretle spor yaptım bir kaç gün şimdi 4 kilo vermenin mutluluğu ile kalan 26kilomu da verip hafifleyeceğim... herkese kolay gelsin

slm ben bu çayı aldım dilaform dıye daha baslamadım

arkadaşlar diyet çaylar sizi bir yere kadar zayıflatır en önemli unsur spor hızlı verilen kilolar hızla geri alınır ayrıcada heryeriniz sarkar mutlaka spor yapmalısınız ben koşu bantı kullandım 2 ayda 14 kilo verdim ve çok sıkılaştım koşu bandımın motoruuda vardı sıkılaşmama çok yardımcı oldu nefesim açıldı sağlığım düzeldi şimdi kendimi çok daha mutlu hissediyorum hatta koşu bantımla işim bitti artık incecik oldum isteyen varsa özelliklede istanbul içi uygun fiyata verebilirim şiddetle tavsiye ederim

arkadaşlar diyet çaylar sizi bir yere kadar zayıflatır en önemli unsur spor hızlı verilen kilolar hızla geri alınır ayrıcada heryeriniz sarkar mutlaka spor yapmalısınız ben koşu bantı kullandım 2 ayda 14 kilo verdim ve çok sıkılaştım koşu bandımın motoruuda vardı sıkılaşmama çok yardımcı oldu nefesim açıldı sağlığım düzeldi şimdi kendimi çok daha mutlu hissediyorum hatta koşu bantımla işim bitti artık incecik oldum isteyen varsa özelliklede istanbul içi uygun fiyata verebilirim şiddetle tavsiye ederim

canım özelden fiyat yazar mısın. ben özelden mesaj atamıyorum

bende özelden msj atamıyorum o yüzden buraya yazmak zorundayım ben koşu bandımı 1000 tl ye almıştım şimdi dengi koşu bantları 1500 civarı garantisi bitmedi henüz motoru var kendine bağladığında bütün vucudunu titretiyo twisti var şınav çekme aparatı var elektirik tüketimi bütün ay günde 2 saat kullanırsan 2.5 tl yakıyo apartman kullanımı için yapılmış aşırı sessiz satmak istemiyodum onun sayesinde çok kilo verdim hiç yer kaplamıyo katlanabiliyo küçük kızım hiç rahat vermiyo satmak zorundayız daha öncede çok almak isteyen oldu vermedim ama bu defa satıcam 700 tl düşünüyorum fiyatı istanbulda oturursa evinede bırrakıcam sen ne düşünüyosun

Son düzenleme:
Bende denedim bu çayı. Ancak sonucunda feci halde rahatsızlandım. Mide bulantısı ve kusma başladı 2 haftanın sonunda. Tabi ki bırakmak zorunda kaldım. Bir işe de yaramamıştı bende zaten. Asıl kötü olan sonucu; artık hiçbir bitki çayını içemiyorum.Midem kabul etmiyor.Şu anca yeşil çay içiyorum ama hoşnut olmayarak. Midenize güvenmiyorsanız lütfen denemeyin..Sağlığınız her şeyden önemli..:KK50:

Bende aldım bu karışımdan ama aktarı iyi dinlemedim açıkçası:KK53: Karışımı kaynatıyormuyuz yoksa sıcak suda bektiyormuyuz? Birde ne ölçüde kullanıyorsunuz, örneğin iki bardak için kaç kaşık? Aldım kamasın öyle yardım edin bi bana

X