ben internetten almıştım ayhan beyin ürünü diye.ama tabiii adamın eliyle hazırladığı bi şey mi bilmiyorum.sitede ayhan beyin videosu vardı 'bu site güvenilir alabilirsiniz' diyen.aldım ve 1 tatlı kaşığı kullandım günde 3 defa olmak üzere.10 günde falan bitti.hiç bi işe yaramadı.iyiki ayrı ayrı almışım diyorum.daha etkili olduğunu düşünüyorum.umarım işe yarar senin aldığın da.
kızlarr bende bugun aldım bu cayı ayy ıns bende zayıflarım suan 70 kıloyum 55 olursam hamıle kalcam ıns ış e yarar
olur tabi bunu öyle çok demlemiyorsun otların içeriğini kaybetmemesi için .
Ben içmeye çalışıyorum ayrıca başka bitkisel kapsülde kullanıyorum 2 haftada 6 kg verdim ama ikisininde yardımıyla
16 gün önce 9 hayat çayını içmeye başladığımda 92 kiloydum şu an 88 kiloyum yemeğimden kesmedim sadece acıkınca istediğim kadar yedim ve gördüm ki az yiyorum sonra bundan cesaretle spor yaptım bir kaç gün şimdi 4 kilo vermenin mutluluğu ile kalan 26kilomu da verip hafifleyeceğim... herkese kolay gelsin
arkadaşlar diyet çaylar sizi bir yere kadar zayıflatır en önemli unsur spor hızlı verilen kilolar hızla geri alınır ayrıcada heryeriniz sarkar mutlaka spor yapmalısınız ben koşu bantı kullandım 2 ayda 14 kilo verdim ve çok sıkılaştım koşu bandımın motoruuda vardı sıkılaşmama çok yardımcı oldu nefesim açıldı sağlığım düzeldi şimdi kendimi çok daha mutlu hissediyorum hatta koşu bantımla işim bitti artık incecik oldum isteyen varsa özelliklede istanbul içi uygun fiyata verebilirim şiddetle tavsiye ederim