5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

bende son günlerde göbüşlendim,belimin etrafı can simidi oldu resmen..dukan yapmıştım ne güzel gitmişti,annemler bendeydiler 2 haftaya yakın ve ben sınırsızca deli gibi yemek yedim..
içli köfteler,tatlılar,börekler,çörekler,dolmalar off offf...
inanılmaz iştahlıyım,bir öğüne 1 ekmek yiyebiliyorum yani ekmeksiz karnım doymuyor gibi hissediyorum ve çok hızlı yemek yiyorum
sonra pişman oluyorum ama hem iş işten geçmiş oluyor,hemde zaten karnım doymuş olduğundan dünyanın en mutlu insanı oluyorum o an7
gülüyorum kendime ama sinirim bozuluyor bu duruma.
bugün akşam eve geldiğimde bende bu çaydan yapim dedim ve aktarımı aradım..yarın gel ayrı ayrı ayarlıyalım dedi,poşet çay şeklinde olanlar veya hazırlardan vermem dedi çünkü faydası yokmuş.
50 şer gram alırsam toplamda 15 tl imiş ve yaklaşık 15-20 gün içermişim..
birde ben hepsini robottan geçirip o şekilde karıştırarak içeyim daha kolay olur düşüncesindeyim..sadece yeşil çayı 50 gr değilde 100 gr olarak karıştırmayı düşünüyorum sanıyorum yeşil çayın miktarı biraz daha fazla olmalıymış demlerken..
siz ne diyorsunuz bu şekilde karıştırsam olurmu,dengeyi tutturmak adına yeşil çayı fazla ekleyeceğim.

dun aksam itibariyle ben de basladim bakalim hayirlisi.
bende bas agrisi veya mide ile ilgili bir slklnti olmadi, umarim boyle devam eder.

Bende dün akşam itibariyle başlamış oldum.Herkes acayip terletiyor demiş bende hiç öyle bir etki olmadı şuan 5. bardağı bitirdim acaba ilk başlayanlar yazın başlamış yazın etkisiyle mi terliyorlardı acaba? Bütün sayfaları okumaya devam ediyorum bakacağım şimdi soğuk havalarda da terleyen var mıymış? Yeni başlayanlarınız bir farklılık göreniniz oldu mu yoksa benim vücutta mı bi acayiplik var

merhaba kızlar ben de başladım bu çaya fakat kaç bardak içeceğime karar veremedim. 55 kiloyum şu an 47 olmak hedefim.sizce günde kaç bardak içmeliyim?bir de iştahımı tam olarak kesmiyor nerde hata yapıyorum acaba?tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse...

arkadaşlar bende çayı kullanmaya başlayalı 15 gün falan oldu iştahımı kesinlikle kesti bu konuda hakkını vermek lazım. hemde 5 kilo verdim ama çaydan mı diyet yaptığım için mi orayı tam anlamadım sanki çay sadece iştah kapatmaya yarıyor gibi. ama bu da benim için bi mucize tabi.

Ayhan Ercan fazla kilolu olanların 5 bardak içmelerini az kilolu olanların 3 bardak içmelerini söyledi. sen kilolu değilsin 3 bardak iç bence sonra sağlığın tehlikeye girer Allah korusun bi de spor çok önemli ihmal etmemeni öneririm. :)

çok teşekkür ederim cevabın için .jillian 30 ds yeni başladım 3.günüm bugün.

çok iyi vermişsin cnm darısı bana inş.15 günde 5 kilo nasıl gitti yaa çok güzel tebrik ediyorum :))

kızlar internette sabah akşam diyo siz 3-5 diyonuz.birde aç karnına mı içiyosunuz.yemeklerden ne kadar önce içiyonuz

kızlar internette sabah akşam diyo siz 3-5 diyonuz.birde aç karnına mı içiyosunuz.yemeklerden ne kadar önce içiyonuz

vereceğinz kiloya göre bardak sayısını belirliyor ve yemeklerden yarım saat önce içiyorsunuz.min. 2 bardak max. 5 bardak içilmesi öneriliyor.ben 3 bardak içiyor 6-7 kilo civarı vermek istiyorum.ideal kiloma ulaşınca bunu 2 bardak yapacağım inş.

umarım başarırsınız ceyda hanım, sizi çok iyi anlıyorum ve gönülden destekliyorum...

başardım :) zayıfladım...gözle görülür bi degişim var. 6 kilo verdim :) ve devam ediyorum spora yediklerime çayımıda içiyorum ki artık siyah çayı aratmıyo bana :) dahada devam edicem :) destegin için çok teşekkür ederim..eşim bu pazartesi izne geliyo bakalım ne dicek :)

ben bu cayı baya kullandım yedklerme ıctklermede dıkkat ettm ama malesef sonuc alamadım daha cok iştahım açıldı. Annemde benmle basladı ve oda sonuc alamadı. Ben de careyi bal ve tarçında buldıum :)

Merhaba arkadaşlar, an itibariyle ben de başlamış bulunuyorum. Ama ben daha önce duymamıştım bu çay işini. 2 gün önce Facebook'ta reklamını görüp merak ettim. Kısa bir araştırma sonrası gaza gelip satın aldım netten. Ama burayı daha önce okumadığım için hazır karışım almış oldum. Metin ilaç'ın hazırladığı bir karışım bu. Ona güvenerek almıştım zaten. Sitesinde ödül falan aldığı yazıyor. Neyse sonuç olarak almış oldum. Ama içinde aynı bitkiler var. 1 tatlı kaşığı koyup demliyorsun. Etki eder diye düşünüyorum.

Ben 1.65 boyunda, 60 kiloyum. 55 olmak istiyorum. Gün aşırı 2 saat spor yapıyorum ve yediklerime de dikkat ediyorum zaten. Ama bende hipotiroid var, daha doğrusu Hashimoto. Eski sayfalarda metabolizması az çalışanların da verdiklerini okudum. İyice gaza geldim :)

Bu arada hipotiroid teşhisi konduktan sonra 7 kilo almıştım durduk yerde. 5 kilosunu Karatay'la verdim ki Karatay'a kadar bir gram bile verememiştim. 5 ayda 6 kilo verip 60 kilo oldum ama artık Karatay yapmak beni çok zorluyor. Yine de içimden geldikçe yapmaya devam edeceğim.

Bugün Mısır Çarşısından bu bitkileri aldım ve az önce 1 kupa içtim. Böylelikle başlamış oldum hadi hayırlısı bakalım... Günde 2 defa içmeyi düşünüyorum.

Vee 11 günde 2 kilo verdim kızlar. Tabi yememe de dikkat ediyorum. Bu süre zarfında hiçbir yan etki olmadı bende baş ağrısı falan gibi... Günde 2 bardak içtim hep.

Arkadaşlar ben de Ayhan Ercan'ın Bağdat caddesindeki yerine gittim. Kendisi bana ay marka kendi yaptırdığı karışımı verdi. Daily form ürünü meğerse mahkemelik olduğu markalardan biriymiş. Şimdi o aldığım ürünleri geri iade edeceğim. Sitelerinde 15 gün içinde iade edebilirsiniz yazıyor.

slm gökçe ben de netten AY markalı karışım almıştım hatta ayhan beyin videosu vardı o kullanıcıdan alabilceğime dair.aldım fakat tek bir gr dahi veremedn çay bitti.ve 1 paketi 24 tlye almıştım.sonra aktara gittm 20 tlye aldım yeşil çay 200 gr olmak üzere diğerlerinden 100er gr aldım ve yaklaşık iki aydır kullanıyorum.daha uzun sürüyor ve daha etkili.ilk aldğım zamn düzenli kullanamadım fakat 10 gündür düzenli kullanıyorum ve yaklaşık 2 kilo verdm.yediklerime dikkat ediyorum.sana tavsiyem bitkileri ayrı ayrı al ve kendin belirlenen ölçüde karıştır.hedefine ulaşman dileğiyle..

Allah allah! Bu nasıl iş anlamadım ki. Bana Ayhan Ercan'ın asistanı ayrı ayrı almamamı, kendi karışımlarını almamı söyledi. Sonra Ayhan Bey'in kendisi de geldi. O paketleyip bana verdi. Bayağı bayağı birinci elden aldım yani. Artık o bile cozuttuysa ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bu arada ben 100 gramlık paketi 15 liraya aldım. Tek tek almak için gitmiştim, kendileri böyle verdiler. Yalnız bu daily form'dan ciddi farklı. Kekik suyu içer gibiyim. Ama lezzetli.

ben internetten almıştım ayhan beyin ürünü diye.ama tabiii adamın eliyle hazırladığı bi şey mi bilmiyorum.sitede ayhan beyin videosu vardı 'bu site güvenilir alabilirsiniz' diyen.aldım ve 1 tatlı kaşığı kullandım günde 3 defa olmak üzere.10 günde falan bitti.hiç bi işe yaramadı.iyiki ayrı ayrı almışım diyorum.daha etkili olduğunu düşünüyorum.umarım işe yarar senin aldığın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…