5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Bu karışımı içmeye başladığımda, ilk başta iştahımı kesmedi diye düşündüm fakat 1 hafta falan geçtikten sonra tartıda 2 kilo eksik çıkmaya başladım. Aynı zamanda iştahımda da azalmalar başladı.

Fakat tembellikten daha sonra bıraktım. İlk başlarda süzgeçli kupada hazırlıyordum fakat süzgecin deliklerinden biberiye, funda gibi otlar çaya karışıyordu ve tabi ki içerken zorlanıyordum. Simdi french press aldım onda demliyorum iyice süzülüyor.

Sürekli karışımı hazırlamak zor geliyordu bu yüzden kısacası üşengeçlikten bırakmıştım. Geçen Cumartesi günü oturdum televizyonun karşına hem televizyon seyrettim hem de üşenmeden otları tek tek ayırarak 1'er içimlik hale getirdim.

Pazar gününden bu yana da içmeye tekrar başladım. Bu arada yakında işe başlayacagım icin iste nasıl demlerim diye düsünürken (otlarla zor) bir arkadasım facede bir resim paylasmıstı Fransa'da satılıyormus, Alman malıymıs kupada çay demlemek için pratik bir şey 2 euro ve içerisinde 40 adet varmış. Bildigimiz poşet çayların boş olanlarından tobası yani ve içerisinden 1 adet çubuk çıkıyormuş. Bildigimiz poşet çaylardaki ip yerine bu çubuk poşetleri tutuyor. Çok pratik bir şey. Arkadaştan izin alınca ilgilenenler için resmi kopyalarım.

Belki burda da vardır fakat ben hiç rastlamadım.

ben siğarayı bıraktıkdan sonra almaya başladım doksana merdiven dayadım diyebilirim.sabah kalkınca öğünlerden önce ve yarım saat sonra içiyorum.yanlışsam yol gösterin arkadaşlar.işe yarasın.yine çok para verdim yaw.:KK5:

ben her yemekten yarım saat önce içileceğini biliyorum canım. bende günde 4 kere içiyorum. sabah öğle akşam yemekten önce ve gece yatarken.

Bende kilo veremedim çaylarla..
açık alıp karıştırdım, denedim olmadı. demlik poset halinde olanlarından aldım olmadı..
esimde işe yara gibi oldu.
eşim bir haftada 2 kilo verdi.
çayı bıraktığı gibi geri aldı..
spor ve az yemek dışında bir çarem yok galiba:KK43:

Bende kilo veremedim çaylarla..
açık alıp karıştırdım, denedim olmadı. demlik poset halinde olanlarından aldım olmadı..
esimde işe yara gibi oldu.
eşim bir haftada 2 kilo verdi.
çayı bıraktığı gibi geri aldı..
spor ve az yemek dışında bir çarem yok galiba:KK43:

Haklısın aslında. Spor ve yediklerini azaltmadan maalesef çaylar tek başına çare değil. Ben de bıraktım içmedim bir süre fakat baktım bir sürü ot duruyor en sonunda çöpe gidecek yazık olmasın diye tekrar içmeye ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Fakat bu sefer kararlıyım elimdeki otlar bitene kadar içeceğim. En azından içerisinde yeşil çay var onun faydası olur diye düşünüyorum.

Bu cuma yarışmalarına katılmayı düşündüm fakat sonunda pes edip diskalifiye olurum diye vazgeçtim.

Mrb arkadaşlar

Uzun süredir çayı kullanan bayanların yorumlarını takip ediyorum forumdan bende fikirlerimi, görüşlerimi ve deneyimlerimi paylaşayım istedim. Çayı bir ay öncesinde 4-5 gün yemeklerde önce düzenli kullandım iştahımı kesmedi fakat susatıyordu iş yerinde masa başında mesai saatleri için de 2 litreye yakın su içiyordum. Fakat yediklerime çok dikkat etmedim ve malesef spor yapmıyordum 1 kilo civarı gitmişti. Gerçi bunun kilo olduğunu düşünmüyorum ya vucuttaki su yada ödem gitmiştir. Yalnız bağırsak tembelliği yaptı ne yazık ki çayı içmeden önce daha rahat tuvalete çıkıyordum. Okuduğum yorumlara baktığımda da aynı durumu yaşayan başka arkadaşlarda varmış. Neden kaynaklandığına ne dersiniz? Uzun aradan sonra bugün yeniden çayı içmeye ve diyete başladım bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Şuan 67 kiloyum vermem gereken bir 10 kilo ne kadar sürede verebileceğim yada bu çayla verebilecekmiyim?. Diyet olarak çok ağır bir program uygulamak istemiyorum aksi durumda diyeti bırakınca tekrar verilen kilolar alınıyor Karatay diyetinde ki gibi yaşam tarzı oluşturacak bir beslenme uygulayacağım. Ve bu sefer sporla destekleyeceğim çünkü ne kadar çay içsen de diyet yapsan da malesef spor olmadan hiç yol alınmıyor. Bu kez kesin kararlıyım ve yaza kadar bu kiloların gitmesi gerekiyor...Umarım olumlu gelişmeleri burdan sizlerle paylaşabilirim... Görüşmek üzere...

merhaba arkadaşlar,

başlayalı bir hafta oluyor.tartılmamıştım.ama karın kısmımda azalma olduğunun farkındayım.ben iyi yönde etkilerini gördüğümü söyleyebilirim.ciddi bir diyetle daha çok kg verdirecek bir karışım.

selam arkadaşlar....
ayy çoktandır giremedim. diyeti unuttum spora gidemedim tamamen saldım kendimi derken. yeniden irkildim ve devam durmak yok dedim kendi kendime. ayyy o nasıl yemek yemek. afedersiniz öküz gibi yedim yani 2 hafta boyunca. ve böyle gidersem verdiğim kiloları geri alacaktım. neyseki erkenden durakladım. ama çayıma ve elma sirkeli suyuma devam ettim. önceki sabah tok tartıldığımda 71 kilo iken dün isveç diyetine başladım. bu sabahda bi bakayım aç kaç kiloyum dedim tartıya çıktım ve ne göreyim şok oldum. 69,8 kilo çıktım. onca yememe rağmen kilo vermişim. yedim ama dikkatli yedim. yıllar sonra ilk defa 6 lı rakamları görüyorum ve şok durumdayım resmen bugün. bu şekilde devam kararı aldım. tabiki yememi yeniden kestim. az önce elma sirkeli suyumu içtim. şimdide çayımı hazırladım birazdan içeceğim. allahım az kaldı hedefime ne güzel yaa.. inşallah hedefimi tuttururum yaa.. 60 kilo olmak istiyorum ve ilk başladığımda 77 kiloydum şuan tam 8 kilo vermiş görünüyor. üstüne bir 8 daha versemmm.. bu ay spora devam edemeyeceğim için interenetten jullıan hareketleri ve adım hareketlerini indirdim evde yapacağım. inşallah faydalı olurr....

aslıhan merhaba,
canım bende senın gibi kilolarımdan muzdaribtim ve tam 3 kere 1 yıl ara ile isveç diyeti yaptım ve evet cok güzel kilolar verdim diyet sonrası gene dikkat etmeme rağmen verdiğim kilolar her seferinde 2 kat geri aldım ve hepsi yağ olarak geri geldi.ve sonra inceledim tekrar aynı diyete diyetesyende ölçülerek başladım görmek istedim be o kiloyu nereden veriyorum diye ve tam 1 hafta hergün gittim gördümkü giden sadece su ve kas dı .bu nedenle sakın isveç diyetine devam etme.
80 kilodan 1,5 ayda 71 e düştüm kalorisepeti.com diye bir yer var oraya üye ol kendini dengelersin birde 9 lu çayı günde 2 kere yemeklern yarım önce içiyorum.
ben diyetten zarar gördüm senin görmeni istemem.

Ben kullanan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. Bu çay selülite de etkili oluyor mu :) benim asıl problemim basen. ondan kurtulursam gayet iyi bir vücuda sahip olacağım. Eğer gerçekten etkiliyse hemen almayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bende üyeyim yıllardır ama ilk defa yazıyorum.yorumlarınız cok ilgimi çekti cayın işe yaradığını düşündüm ve internetten sipariş verdim dün. bu sabah geldi cayım .ama benimki hazır karıştırılmış.şimdi okuduğum yorumlar da hayal kırıklığına uğrattı beni. ama yinede içeceğim inşaallahbende işe yarar.başarılı olursam sizinle paylaşırım.bazı arkadaşlar 5 ,6 ay önce yazmışlar başladım diye kimse başarılı bir sonuç elde etmedimilütfen sonuçları bizimle paylaşın.

merhaba arkadaşlar bende üyeyim yıllardır ama ilk defa yazıyorum.yorumlarınız cok ilgimi çekti cayın işe yaradığını düşündüm ve internetten sipariş verdim dün. bu sabah geldi cayım .ama benimki hazır karıştırılmış.şimdi okuduğum yorumlar da hayal kırıklığına uğrattı beni. ama yinede içeceğim inşaallahbende işe yarar.başarılı olursam sizinle paylaşırım.bazı arkadaşlar 5 ,6 ay önce yazmışlar başladım diye kimse başarılı bir sonuç elde etmedimilütfen sonuçları bizimle paylaşın.

:nazar::nazar::nazar: merhabalar.evtt.bende temmuz da başladım sonra düzenli olmasada hala devam ediyorum.şunu söyleyeyim.bu başlık benim ilk yazdığım -ilk uğradığım yerdir.gerçi şimdi diyet günlüklerinde kendi sayfamda yazıyorum.ama mvefa borcudur uğrarımm arada.
sadece çaydan fazla verim almak bende zor oldu.hareketler -sporlar,başka kürler-baharatlarr,v.b.sonradan diyetistene gittim.v.b.
çok şükür şimdi düzene girdi.başlarda çok bocaladım.ataklar yaşadım.ama çok şey değişti bende.şeker bitti.ekmek artık sadece2-3 dilim günde(eskiden 1buçuk ekmek yerdim günde).tarçın var hayatımda artık tatlı yerine.baharatlı yoğurt var.meyvelerimi artık günde 1 e indirdim.lesli ile evde 3 milyürüyüş yapıyorum(you tubeden videolarr)ama diyetisyenim tüm sportif faaliyetleri kilo vermekse amaç sabah yapın dedi.geç yapılanlar sadece sağlıklı yaşamak için iyimiş kilo verdirmezmiş.
haa birde kalorisepeti.com u takipediyorumm.gün içinde yediklerimi yazıyorum,hareketlerimi yazıyorum.toplam aldığım kalori vede verdiklerimi hesaplıyor.günü kaç kaloriyle kapattığımı görüyorum.
ama 9 lu çayımıda içiyorum.bazı bitkilerim bittikten sonra almadım.kalan 6-7 taneyle devam ediyorum.ha birde kabuk tarçın parçası ekliyorumm :nazar::nazar::nazar::KK34::KK34::nazar::nazar:

Kızlar konuyu ben açmıştım,bu çayla 2 ayda 8 kilo vermiştim,daha sonra gebelik düşündüğüm için bıraktım bu çayı ve ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.Çok şükür yine hamileyim:nazar:
Şunu demek istiyorum,hamilelik düşünenler kesinlikle bu çaya başlamasınlar.Gebe kalmayı zorlaştırıyor,zaten içinde kekik var düşük riskini artırıyor.
Hamilelik düşünenler,hamileler,emzirenler kesinlikle içmesinler!!!

29.ocak da başlamıştım tartılmadım bilerek ama basen çevrem 1 cm göbek çevrem 5 cm inceldi.kıyafetlerimden de anlaşılıyor.az yiyerek ve çay içerek biraz vermeye başladım.ilk etapda veremedim.ama yememi azaltmamıştım.azaltınca daha etki göstermeye başladı.

Kızlar konuyu ben açmıştım,bu çayla 2 ayda 8 kilo vermiştim,daha sonra gebelik düşündüğüm için bıraktım bu çayı ve ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.Çok şükür yine hamileyim:nazar:
Şunu demek istiyorum,hamilelik düşünenler kesinlikle bu çaya başlamasınlar.Gebe kalmayı zorlaştırıyor,zaten içinde kekik var düşük riskini artırıyor.
Hamilelik düşünenler,hamileler,emzirenler kesinlikle içmesinler!!![/QUOTE

canım yinemi hamilesin.hayırlı olsun.ama keşke dinlenseydin biraz.çok çabuk olmuş.

şimdilik ben uygulayamıyorum 7 aylık bebeğim var 2 yasına kadar emzirmek istiyorum sonraya kalıyo çay aslında çok denemek istiyorum malesef içemeyeceğim. :KK43:

Hamilelik düşünenler,hamileler,emzirenler kesinlikle içmesinler!!!

:nazar::nazar::nazar: maşallah. allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
dikkat edin birazz.

kızlar forumu uzun bi süredir okuyorum ilk defa yorumda bulunacağım kilo vermek için neler denemedim başta zayıflama hapları olmak üzere gayet güzle kilo verdiriyo bazı ürünler ama bıraktıktan sonra?? geçen yaz M.... kullandım 68 den 61 e düştüm bir ayda sonra mı sonrası hüsran şu an 71 kiloyum biliyorum bunu duymak hoş olmayacak fakat boğazımı tutmadığımız sürece kilo vermek de formu korumak da imkansız.. bunları neden yazdım artık son kez bi karar verdim ve bu çayı aldım yarından itibaren başlayacağım. spora da yazıldım inşallah bu sefer yılmadan vazgeçmeden sonuna kadar götürürüm.

X