kızlar forumu uzun bi süredir okuyorum ilk defa yorumda bulunacağım kilo vermek için neler denemedim başta zayıflama hapları olmak üzere gayet güzle kilo verdiriyo bazı ürünler ama bıraktıktan sonra?? geçen yaz M.... kullandım 68 den 61 e düştüm bir ayda sonra mı sonrası hüsran şu an 71 kiloyum biliyorum bunu duymak hoş olmayacak fakat boğazımı tutmadığımız sürece kilo vermek de formu korumak da imkansız.. bunları neden yazdım artık son kez bi karar verdim ve bu çayı aldım yarından itibaren başlayacağım. spora da yazıldım inşallah bu sefer yılmadan vazgeçmeden sonuna kadar götürürüm.
mrblar.öncelikle başarılar diliyorum.
aynen yazdığınız gibi bende o yolları denedim.denedimm.denedimm.sonra sizinde belirttiğiniz sonuca vardım.yani yediğimize dikkat etmediğimiz sürece hep böyle olacakkk.
tek başına çay bende yeterli olmadı.temmuz dan beri hala içiyorum.ama artık kilo vermeye başladım.ekmeği azalttım hemde çokk.şeker vede tatlı olayı kaçamaklar dışında artık yok.yerini toz veya kabuk tarçın aldı.eskiden acıyı ekşiyi sevmezdim.şimdi kahvaltıda bile yemeye çalışıyorum.öyleki çayımı (siyahçay)bile karabiber vede tarçınla tatlandırıyorumm.
spor konusunda diyetisyenimin söylediğini (bugün değilde geçen çarşamba gitmiştim)yazayım.ne kadar erken yapılırsa kilo vermedeki etkisi o kadar artarmış.geç saatlerde yapılan spor faaliyetleri dahaçok sağlıklı yaşam için faydalıymış.yağ yakımındaki etkisi azalırmış. suyunuzuda alkali tüketmeye çalışın kalabak :)) bu konuda biraz düşük gibi. birde kalorisepeti.com u kullanın.gün içinde ne kadar kalori aldığınızı vede hareketlerinizden ne kadar harcadığınızı hesaplayıp günü kaç kalori ile kapattığınızı bildiriyor.
yediklerinizi düzenli yazarsanız kaçamaklarınız azalır.öğün atlamazsanız kriz ataklarınız azalır.birde kilo çizelgesi yaparsanız dahada motive ediyor. herkesin destek olmasıyla neşeli zevkli gidiyor işte.isterseniz bende sizi takip edebilirim.
sizide beklerim.diyetgünlüklerinde benim sayfamda.
pesetmeden kilolardan kurtulmak dileğiyle.
ben sonuç almaya başladım arkadaşlar düzenli çay ve az yiyerek.devam etmeyi düşünüyorum bakalım.inşaallah kurtulucaz bu kilolardan.
merhaba aylin,Merhaba arkadaşlar,
ben de bu çaydan aldım bir hafta önce ve kullanmaya başladım tabi ki arkadaş dediği gibi sadece çayla kilo vermek biraz abartılmış bence.. diyeti uygulamanızı tavsiye ediyorum..allah a şükür geçen hafta 82.600 la başladım ( cuma günü) iştee bugün 79.300 kg mutluyum aslında ama ilerisi nasıl olacak bilmiyorumm .. maalesef spor yapamıyorum sırtımdaki rahatsızlıklardan dolayı..
inş hepimizin dilediğimiz kilolarla kavuşuruz..
şimdilik ben uygulayamıyorum 7 aylık bebeğim var 2 yasına kadar emzirmek istiyorum sonraya kalıyo çay aslında çok denemek istiyorum malesef içemeyeceğim.
hemen başlamlıyım......eşimle son tartışmamızda bana yakında senin işkemben patlar dedi...ciddi kavga etmiştik.zateen sürekli göbegimle alay ediyo.çok kilom yok ama göbek var ne yazıkki sadece göbekten şişiyorum.dogumdan sonra 64 kilo oldum ve veremedim.eşim askerde.2 gündür aglıyorum v durmadan netten video izleyerek dans spor falan yapıtorum.bu çayada hemen yarın alıp başlamalıyım.nolur dua edinde bitkilerin hepsini bulayım....inşallahta zayıflarım...eşimin gözüne sokmak istiyorum o gelmeden sözleerini,.....
merhaba gökdeniz çayı ne kadar zamandır içiyorsun yani işe yaraması için ne kadar beklemem gerekiyo. ben geçen cumartesi başladım içmeye günde 3 kere içiyorum ama artık iki kere içeceğim zira bağirsaklarım feci çalışıyor felaket karın ağrılarıyla birlikte merak ediyorum herkeste aynı mı?ben henüz tartılmadım regli dönemimdeyim bu yüzden pek anlayamadım işe yarayıp yaramadığını aynı zamanda diyette yapıyorum inşaallh yakın zamanda spora da başlıycam hepsi bir arada olursa bu yağlar daha fazla direnemez herhalde.
merhaba aylin,
nasıl yani bir haftada 3 kilo mu verdin çayın yani sıra neler yapıyosun paylaşır mısın?
tuanabitkisel.com bu sitede satılıo acaba alsammı bilemedimmmm
ben aldım buradan 9 bitki 9 ayrı pakette gönderilmiş hepsi doğru güvendim yani 1 haftadır kullanıyorum memnunum şişkinlik ödem gaz sorunlarında ciddi iyi geldi devam edeceğim.
ben de bu şirketten aldım düzgün aslında fakat fiyat konusunda şüpheli kadım aktardan alsam daha ucuz olmaz mı acaba ..
almadan önce çok araştırdım. 49 TL ye satıyorlar kutuda karışmış 170 gr kargo Hariç /25 TL satıyorlar kutuda 100 gr karışık kargo hariç
bu firmada 39 TL Kargo Dahil ve 500+ gr en az ve ayrı paketlerde geiyor karıştırmıyor.O yüzden fiyatı ucuz güvenilir geldi .O yüzden seçtim memnun kaldım. gelen ürünler ayrı paketlerde olduğu için orjinal oldugunu gördüm.