ben siğarayı bıraktıkdan sonra almaya başladım doksana merdiven dayadım diyebilirim.sabah kalkınca öğünlerden önce ve yarım saat sonra içiyorum.yanlışsam yol gösterin arkadaşlar.işe yarasın.yine çok para verdim yaw.
Bende kilo veremedim çaylarla..
açık alıp karıştırdım, denedim olmadı. demlik poset halinde olanlarından aldım olmadı..
esimde işe yara gibi oldu.
eşim bir haftada 2 kilo verdi.
çayı bıraktığı gibi geri aldı..
spor ve az yemek dışında bir çarem yok galiba
selam arkadaşlar....
ayy çoktandır giremedim. diyeti unuttum spora gidemedim tamamen saldım kendimi derken. yeniden irkildim ve devam durmak yok dedim kendi kendime. ayyy o nasıl yemek yemek. afedersiniz öküz gibi yedim yani 2 hafta boyunca. ve böyle gidersem verdiğim kiloları geri alacaktım. neyseki erkenden durakladım. ama çayıma ve elma sirkeli suyuma devam ettim. önceki sabah tok tartıldığımda 71 kilo iken dün isveç diyetine başladım. bu sabahda bi bakayım aç kaç kiloyum dedim tartıya çıktım ve ne göreyim şok oldum. 69,8 kilo çıktım. onca yememe rağmen kilo vermişim. yedim ama dikkatli yedim. yıllar sonra ilk defa 6 lı rakamları görüyorum ve şok durumdayım resmen bugün. bu şekilde devam kararı aldım. tabiki yememi yeniden kestim. az önce elma sirkeli suyumu içtim. şimdide çayımı hazırladım birazdan içeceğim. allahım az kaldı hedefime ne güzel yaa.. inşallah hedefimi tuttururum yaa.. 60 kilo olmak istiyorum ve ilk başladığımda 77 kiloydum şuan tam 8 kilo vermiş görünüyor. üstüne bir 8 daha versemmm.. bu ay spora devam edemeyeceğim için interenetten jullıan hareketleri ve adım hareketlerini indirdim evde yapacağım. inşallah faydalı olurr....
merhaba arkadaşlar bende üyeyim yıllardır ama ilk defa yazıyorum.yorumlarınız cok ilgimi çekti cayın işe yaradığını düşündüm ve internetten sipariş verdim dün. bu sabah geldi cayım .ama benimki hazır karıştırılmış.şimdi okuduğum yorumlar da hayal kırıklığına uğrattı beni. ama yinede içeceğim inşaallahbende işe yarar.başarılı olursam sizinle paylaşırım.bazı arkadaşlar 5 ,6 ay önce yazmışlar başladım diye kimse başarılı bir sonuç elde etmedimilütfen sonuçları bizimle paylaşın.
arkadaşlar varmı zayıflayan ?
Kızlar konuyu ben açmıştım,bu çayla 2 ayda 8 kilo vermiştim,daha sonra gebelik düşündüğüm için bıraktım bu çayı ve ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.Çok şükür yine hamileyim
Şunu demek istiyorum,hamilelik düşünenler kesinlikle bu çaya başlamasınlar.Gebe kalmayı zorlaştırıyor,zaten içinde kekik var düşük riskini artırıyor.
Hamilelik düşünenler,hamileler,emzirenler kesinlikle içmesinler!!![/QUOTE
canım yinemi hamilesin.hayırlı olsun.ama keşke dinlenseydin biraz.çok çabuk olmuş.
Kızlar konuyu ben açmıştım,bu çayla 2 ayda 8 kilo vermiştim,daha sonra gebelik düşündüğüm için bıraktım bu çayı ve ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.Çok şükür yine hamileyim
Şunu demek istiyorum,hamilelik düşünenler kesinlikle bu çaya başlamasınlar.Gebe kalmayı zorlaştırıyor,zaten içinde kekik var düşük riskini artırıyor.
Hamilelik düşünenler,hamileler,emzirenler kesinlikle içmesinler!!!