5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

arkadaşlar bende dün tv gördüm int araştırdım çok çeşitli fiyatlar var güvendiğim bir aktara danıştım bana nine plus 9 karışık bitki çayını tavsiye etti içerik aynı daha eski güvenilir bir firmanın ürünü 10 tl 40 adet hatta süzen poşet içmeye başladım bakalım ne kadar kilo gidecek :) sonuçları sizinle paylaşırım...

Rica ederim canım :KK16:

Manisa canım, sahra baharat belki nette de vardır aratabilirsen bak. Şubeleri var çünkü sponsor bi firma. 35 tl ama kaç gr ben param kısıtlıysa 1 er liralık alıyorum yeşilçay ve barut ağacı kabuğundan 2 tl lik. Param oluncada hepsinden 2 şer 3 er liralık alıyorum bayaaa bi gidiyor

bende aktarland sitesinden sipariş verdim umarım sahte değildir sitede bazı arkadaşlar almış sahte değil dediler yarın elimde olur inşallah hemen başlıcam inşallah

Teşekkür ederim canım,sanada çok geçmiş olsun.Rabbim isteyenleri evlatsızlıkla sınamayıp hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşaAllah.
Canım kürtaj olduysan ve yine bebek istiyorsan kullanma.Ben bu çayla iyi kilo verdim ama hamile kalmamı zorlaştırıyor maalesef.Bebek isteyenler bu çayı içmesinler hatta hiçbir bitki çayı içmesinler.

İki arada kalmıştım.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..

Meraba kızlar bugun bende 9lu cayın bitkilerini aldım ama icinde sinirli ot vermedi yani yokmus fazlada bi görevi yok dedi bide yine bi bitki yerine tarcın verdi aynı etki dedi umarım keklenmemişimdir bide bu çayı kaynatıcakmıyız direk sıcak suya atıp demlicekmiyiz cozemedm yaa:44:

kaynatilmiyor :) bildigin poset cay hazirlar gibi hazirlaniyor.. bitkileri ölcüp bir fncana koy ve üstüne kaynamis su ekle.. 7 8 dakika beklet ve ic :KK66:

Ben de sipariş verdim bugün gelecek.kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşacağım doğumdan kalan 6 kilo bir türlü gitmedi

kızlar yaa ben de aldım kullanıyorum 1 haftadır ama iştahımı kesmiyor.ya bende mi böyle oluyor yoksa sizde de aynı şey yaşanıyor mu?hafiften bir toplanma hissediyorum vücudumda ama iştah kapatma fonksiyonunu henüz göremedm.canım sıkkın yaa :2:

merhaba, ben ve arkadasım bu çayı yaklaşık bır haftadır düzenli olarak (günde 3 bardak) kullanıyoruz.
öncelikle çayın tadını cok guzel buluyoruz. fakat çay içmeye başladıgımızdan beri bizim iştahımız açıldı kilo konusunda değişiklik yok.
normalden daha çok yiyoruz. böyle hissedenler var mı aynı durumda olanlar varsa ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

aynen bende de öyle bir şey oldu.iştahım hala açık :KK43:( kullanıp faydasını gördüm diyenler soruyorum siz de : iştahınız ne durumda?

28kasımda başladım dailyform kutu olarak aldım 63 kiloydum şuan 58 kiloyum 3 kutu daha sipariş verdim

YA arkadaşlar ben bu çaylara pek inanmıyorum ayrıca zararı olabilirde, siz az ve sık yemek yiyin ve birazda koşu yada yürüyüş varya zayıflamamanız imkansız, annem 27 kilo verdi biraz dikkat ve sporla hergün yürüyüş ve birazda teknik destek, bağdat caddesinde bir yere gitti ya şimdi burda söylesem reklam olucak ama günaydın dönerin üstünde bu yer charmbeautyform ordan adresini alıp bir araştırın,ben birsürü çay diyet denedim ama insan nasıl kilo alıyorsa tam tersi hareketle verebilirde bu çaylar bence tehlikeli, siroz olup ölenler var,fazla tüketimden...

aynen bende de öyle bir şey oldu.iştahım hala açık :KK43:( kullanıp faydasını gördüm diyenler soruyorum siz de : iştahınız ne durumda?

3 hafta oldu ne bi gram zayıflama nede iştah kesilmesi aldığımız otlar bitene kadar içme kararı aldık bitincede sonucu yazarım ama umudum yok,

zayıflayanlar nası yapıya detaylı anlatırlarsa seviniriz ve ne kadar zamanda kaç kilo verildiğini paylaşırlarsa mutlu olucaz :KK43: :KK56:

3 hafta oldu ne bi gram zayıflama nede iştah kesilmesi aldığımız otlar bitene kadar içme kararı aldık bitincede sonucu yazarım ama umudum yok,

zayıflayanlar nası yapıya detaylı anlatırlarsa seviniriz ve ne kadar zamanda kaç kilo verildiğini paylaşırlarsa mutlu olucaz :KK43: :KK56:

evet katılıyorum sana cnm.en iyisi bize takip ettikleri yolu,yöntemi anlatsalar iyi olur.çok hareketli bir insanım,öğretmenm kıçım yer görmüyor valla :)) kıpır kıpırımdır oturmam kolay kolay ama gel gör ki kilo yakamı bırakmıyor :):21:

bu sabah itibarıyla otları aldım.50 şer gr 34 tl.bu fiyat yaşadığım yerden kaynaklanıyor.çok daha fazlasını uygun fiyata alan arkadaşlar olduğunu okudum.evet kg vermeyi çok istiyorum.siğara bıraktıkdan sonra çok fazla kg aldım almayada devam ediyorum.çok şey denedim sırada bu çay var.
busra 84 ve diğer kg veren arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var.

selam arkadaşlar....
ayy çoktandır giremedim. diyeti unuttum spora gidemedim tamamen saldım kendimi derken. yeniden irkildim ve devam durmak yok dedim kendi kendime. ayyy o nasıl yemek yemek. afedersiniz öküz gibi yedim yani 2 hafta boyunca. ve böyle gidersem verdiğim kiloları geri alacaktım. neyseki erkenden durakladım. ama çayıma ve elma sirkeli suyuma devam ettim. önceki sabah tok tartıldığımda 71 kilo iken dün isveç diyetine başladım. bu sabahda bi bakayım aç kaç kiloyum dedim tartıya çıktım ve ne göreyim şok oldum. 69,8 kilo çıktım. onca yememe rağmen kilo vermişim. yedim ama dikkatli yedim. yıllar sonra ilk defa 6 lı rakamları görüyorum ve şok durumdayım resmen bugün. bu şekilde devam kararı aldım. tabiki yememi yeniden kestim. az önce elma sirkeli suyumu içtim. şimdide çayımı hazırladım birazdan içeceğim. allahım az kaldı hedefime ne güzel yaa.. inşallah hedefimi tuttururum yaa.. 60 kilo olmak istiyorum ve ilk başladığımda 77 kiloydum şuan tam 8 kilo vermiş görünüyor. üstüne bir 8 daha versemmm.. bu ay spora devam edemeyeceğim için interenetten jullıan hareketleri ve adım hareketlerini indirdim evde yapacağım. inşallah faydalı olurr....

arkadaşlar 4 kilo vermişim desem ne dersiniz.. :) .. insan ister istemez mutlu oluyo.çünkü uzun zamandır sadece kilo alıyodum...ve 4 gün önce birde tartıldımki.....4 kilo vermişim ve 60 olmuşum.jillian ve çaya devam ediyorum..tabiki yediklerimede dikkat ediyorum..kilo verdigimi görünce daha bi hırsa geldim.aynen devam ediyorm.benim vücudm orantılı kilo almadıgı için çirkin bi görünümdeyim.hep göbekten alıyorum.kalçam dümdüz bacaklarım zamzayıf.... :) göbek indi biraz sonunda.dahada inmesi lazım :) güzel bi görünüm için... :) inş vermeye hızla devam ederim.55 falan olmak istiyorum.boyumda kısa çünkü...inş veririm.eşim askerden gelmeden izne bile gelmeden :)

aslıhan ve ceyda sizleri kocaman kocaman tebrik ediyorum.ve darısı başıma.iki gün önce başladım bende.günde beş bardak ile devam ediyorum.şans dileyin banada.

aslıhan ve ceyda sizleri kocaman kocaman tebrik ediyorum.ve darısı başıma.iki gün önce başladım bende.günde beş bardak ile devam ediyorum.şans dileyin banada.

günde 5 bardak çok değilmi? kaç kilosunki?
ben günde 4 bardak içiyorum. öğünlerden önce ve gece yatarken. inşallah daha da veririm..

günde 5 bardak çok değilmi? kaç kilosunki?
ben günde 4 bardak içiyorum. öğünlerden önce ve gece yatarken. inşallah daha da veririm..

ben siğarayı bıraktıkdan sonra almaya başladım doksana merdiven dayadım diyebilirim.sabah kalkınca öğünlerden önce ve yarım saat sonra içiyorum.yanlışsam yol gösterin arkadaşlar.işe yarasın.yine çok para verdim yaw.:KK5:

Son düzenleme:
X