5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

en yakın zaman malzemeleri temin edip bende başlayacağım bakalım ne olacak şuan çocuklardan dolayı çıkamıyorum ama içim kıpır kıpır oldu offf...

merhabalar benim sorularıma hiç cvp vermediniz ama olsun(((((((bende kullanmaya karar verdim bulunduğum yerde olmadığından kardeşimden istedim iki güne kdr gelir.inşallah.

canım verdigin fikir için çok teşekkür ederim.dün yaptım jillian.işe yarıyo sanırım.çünkü tüm kol ve bacak kaslarm fena agrıyo.devam edecegim.sagol

kızlar merhaba bu bitkileri alabileceğimiz internet üzerinden aktar varmı benim bulunduğum yerde bir aktar var ondada bu bitkiler yok yardım edermisiniz

Arkadaşlar benim bulunduğum yerde güzel büyük bi aktar var ben ilk çıktığında hemen gittim vardı güvenilir bir yer, temiz modern... yurt dışına kargo çok tutar sanırım ama tr den karşı taraf ödemeli gönderim dicem ama parayı al gönder vs nerdeyse 2 katına gelir size :18::18: yrdımcı olmak isterim ama bilemedim şimdi

Cok tesekkür ederim, cok naziksin.
Isterdim ama kargoyla bugüne kadar pek memnun kalmadim.
Trden acil gelmesi gereken önemli seyler ismarlamistim.
Parayi gönderirken gönderme ücreti aliyorlar. Arti trden buraya kargo ücretleri bi hayli yüksek.
Ufacik sey icin 75tl istemislerdi, icindekinin fiyati bile okadar degildi :)

Buradan Trye gönderirkende öyle cok pahali.
Ayrica eger gümrüge takilirsa 2ayda ancak gelir, tecrübeyle sabit

Yinede yardimseverligin icin cooook tesekkür ederim, aklina böyle zarif bir fikir gelmis

merhaba nerde yaşıyorsunuz ben netten baktım 35 tlye gönderiyorlar öyle sağlıklı olurmu bende bılemedım

hazırlarının çok faydası olmadığını biliyorum ama. denemek lazım tabi. ben hafta sonu eminönü mısır çarşısı arifoğullarından aldım oldukçada güvenilir bir yer. bu nette olanlara güvenemiyorum açıkçası. hafta başı başladım ama regl olunca 1-2 gün içesim gelmedi. dün akşam yine tam gaz devam

merhaba, ben ve arkadasım bu çayı yaklaşık bır haftadır düzenli olarak (günde 3 bardak) kullanıyoruz.
öncelikle çayın tadını cok guzel buluyoruz. fakat çay içmeye başladıgımızdan beri bizim iştahımız açıldı kilo konusunda değişiklik yok.
normalden daha çok yiyoruz. böyle hissedenler var mı aynı durumda olanlar varsa ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

arkadaşlar biz kızlar istiyoruz ki bi çay içince ,bi tabak yiyince hemen gitsin kilolar vala ben de böyle olsun isterim ne yalan söyliyim ,ama spor olmadan kilo falan gitmiyo ,hem diyet hem spor yapmamız lazım ,jillian yapın +diyet her gün ara vermeden bakın nasıl gidiyo kilolar ben de ara vermiştim başlıcam şimdi hatta bugün ,hadi bakalım kolay gelsinnnn

kızlar bende kullandığım zaman gözle görülür derecede zayıflama oluyo göbeğim gidiyo bıraktığım zaman normal kilo almalarım devam ediyo bu çayı su tüketir gibi devam tüketmek gerekiyo sanırım en azından günde 1 2 kupa içmeniz lazım heralde

Bende kullandım bu karısımı hıc bır ıse yaramadı. Dıger caylar gıbı bırkac gun fazla tuvalet mesaısı o kadar bırde yaptıgı gaz cabası. Cok seyler beklemeyın arkadaslar. Tabı kısıden kısıye de degısebılır.. ınsallah sızlere yarar

selamlar arkadasım bahsıı ettıgın, jıllıan nedır acaba bır zayıflama programı mı.. Benı aydınlatırsan sevınırım :)

selamlar arkadasım bahsıı ettıgın, jıllıan nedır acaba bır zayıflama programı mı.. Benı aydınlatırsan sevınırım :)

merhaba bi kaç sayfa önce bi arkadaşa yazdığım yazıyı kopyalıyorum,başka sormak istediğin olursa yazarım yine

jillian michaels 30 günlük bi egzersiz programı var ,ilk 10 gün level 1 ,ikinci 10 gün level 2,üçüncü 10 gün level 3 ,bunları her ay dönümünde başa alıp yapabilirsin ,ben 15 gün kadar yaptım çok ta sıkı olmayan bi diyet yaptım 6 kilo verdim ama sonra bıraktım ,kilo vermem durdu ,yalnız verdiğim kiloları almadım ,emziriyorum o yüzden aksadı biraz yani bu günlerde ben de jillian a başlıcam emzirmeyi de kesmeyi düşünüyorum o zaman daha iyi bi diyetle gider kilolar kalıcı bi şekilde ,10 kilo daha fazlam var ,çayı emzirdiğim için içemiyorum ,yalnız canım biliyorsun diyet + spor olursa kilo veriliyor ve jillian la inceliyorsun çok farkediyor ,ben hafıza kartına attım ,onu da tv ye bağladım , sanki beraber yapıyor gibi oluyoruz ,netten indirebilirsin ,kolay gelsin ...

Çok geçmiş olsun..Bende 1 ay önce kaybettim bebeğimi..Benim bebeğimin 4 haftalıkken gelişimi durmuş.8 haftanın içindeykende alındı.Çok üzüldüm ama hayırda şerde Allah'tan,yapacak söyleyecek birşey yok..

Geçen haftadan beri takip ediyorum bu sayfayı..Bitkileri alıp içmeye başlasam mı diye düşünüyorum ama yeni kürtaj oldum ve nisan ayından sonra Allah nasip ederse hamile kalmayı planlıyorum.Sizce zararı,yan etkileri olur mu?

Merhabalar bende şimdi aktarland sitesnden sipariş verdim umarım işe yarar .işe yarayacağına dair içimde ümit var.diyet ve spor yapıyorum bunuda takviye amaçlı kullanıcam temmuzda düğünüm var umarım istediğim kiloya kavuşurum :)

Rica ederim canım
merhaba nerde yaşıyorsunuz ben netten baktım 35 tlye gönderiyorlar öyle sağlıklı olurmu bende bılemedım

Manisa canım, sahra baharat belki nette de vardır aratabilirsen bak. Şubeleri var çünkü sponsor bi firma. 35 tl ama kaç gr ben param kısıtlıysa 1 er liralık alıyorum yeşilçay ve barut ağacı kabuğundan 2 tl lik. Param oluncada hepsinden 2 şer 3 er liralık alıyorum bayaaa bi gidiyor

Teşekkür ederim canım,sanada çok geçmiş olsun.Rabbim isteyenleri evlatsızlıkla sınamayıp hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşaAllah.
Canım kürtaj olduysan ve yine bebek istiyorsan kullanma.Ben bu çayla iyi kilo verdim ama hamile kalmamı zorlaştırıyor maalesef.Bebek isteyenler bu çayı içmesinler hatta hiçbir bitki çayı içmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…