5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

bence içmeye karar verdiysen poşet kullanma. ben ıkı ayrı marka poşet çay kullandım sonuç öyle pekte sevındırıcı olmadı, olan kaybettıgın zaman oluyo. Bitkılerı tek tek alıp demlemek gerekıyo dogrusu bu.

ama canım çalıştığım içinde tek tek alıp demlemek için zamanım yok sabah 8 akşam 8 çalışırsan napıcan ecbur poşet olanlarda derdime çare arıyom :)

selam kızlar ben 22 kasımda hem spor hem çay hem diyete başladım. 22 aralıkda spordaki ilk ayım bitti ve spor hocam beni ölçtü biçti tarttı :)
spora ilk başladığım akşam kilom 77 idi.
22 aralık da ise 72 idim.
dün akşam 2. ay için spor salonuna tekrar kayıt yeniledim ve tartıldım. 70,8 idim. ve ilk ölçülere göre tam 5 cm incelme vardı. spor hocam bile şok oldu. bense zayıflamanın ve incelmiş olmanın mutluluğu ile daha da bi azimle devam ediyorum. birde bunların yanı sıra sabah aç akşam yatarken elma sirkeli su içiyorum. inşallah böle devam edeceğim. bu ay sporda 65 e düşmeyi planlıyorz inşallah gerçekleşir.

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim dayanismaniza bayildim:) bende internette gezerken tesadufen tanistim bu cayla ve dun basladim kullanmaya dun aksam 58.8 idim. Boyim 1.55. Yediklerimede dikkat ediyorum. Dun fark etmemistim ama bugun tokluk hissi var gercektende. Gelismeleri paylasicam ins:)

Herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde kilolu olan arkadaşlar herşey ağzını ve mideni tutmaktan geçiyor.. İnsanlar sofrada ne varsa silip süpürüyor sonrada kilo aldım diyor tıpkı eşim gibi ziyan olmasın diye herşeyi yiyor, kendisi ziyan oluyor.. Lütfen yediklerinizi ölçülü yiyin.

merhaba kızlar....
kızlar siz nerden buldunuz bu otları? ben cinnemayı ve top kekiği bulamadım. Barut ağacı diye de bana kakalamaya çalıştıkları çam kabuğunu Ayhan Ercan'ın açıklamasından sonra almadım tabiiki.. barut ağacının kabuğu çok ince içi de bordo gibi olacakmış. tarçın ve çam ağacını barut ağacı diye satıyorlarmış. benim incelediğimde içi de dışı gibi boz bir renkti almadım. Bazı kızlar tarçın tadı var diyor..bu bir cevap olabilir mi acaba size:) saba tümerin programında ayrıntılı olarak otları tarif etmiş..kandırılmamak adına henüz izlemeyenlere tavsiye edebilirim.Ayhan Ercana güvenirim sadece, sonuçta aktarlar başkanı.. ona ulaşabilen veya istanbuldaki satış yerlerine uğrayabilenler varmı aranızda..bana kargolanması lazım bunların..

bugün çaya başlıyorum inş. bulabilirsem tabi 10 kilo fazlam var ve kendimi gördkçe daha fazla yiyorum pişman ola ola yiyorum nasıl bi iradedir anlamadım yiyip yyip pişman oluyorum :KK70:ama kararlıyım artık bu 10 kilo gidecek....çayı tek tek almayı düşünüyorum bulamazsam poşet olanı alıcam hadi hayırlısı bindik bi alamete gidiyoz zayıflamaya:d:KK47:

bugün çaya başlıyorum inş. bulabilirsem tabi 10 kilo fazlam var ve kendimi gördkçe daha fazla yiyorum pişman ola ola yiyorum nasıl bi iradedir anlamadım yiyip yyip pişman oluyorum :KK70:ama kararlıyım artık bu 10 kilo gidecek....çayı tek tek almayı düşünüyorum bulamazsam poşet olanı alıcam hadi hayırlısı bindik bi alamete gidiyoz zayıflamaya:d:KK47:

Aldım geldim 20 lira tuttu 15 liraya pazarlık ettim herzaman alıcam diyerekten şimdi demleiyor hadi hayırlısı..

Merhaba Kızlar =)

Bende burada yeniyim ve devamlı olarak sizlerin yorumlarını takip ediyorum bir işe başlamadan önce sizlerin önerileriniz destek olmanız birbirinize çok hoşuma gitti benimde inanılmaz derecede desteğe ihtiyacım var yaş 32 boy 178 kilo (utanç verici ama yapacak bir şey yok ) 95 =( bende hem bu çaya hem de sağlıklı beslenmeye hemde spora başlamak istiyorum dilerim iyi sonuçlar alır gün ve gün bende paylaşımda bulunurum =)

Kızlar sürekli düzenli olarak deneyen varmı ben ilk çıktığında almıştım ama düzenli içmedim bu arada komşumuz hazır poşetlerde almış içtim su gibi geldi hiç beğenmedim ben ayrı ayrı otları aldım kendim demliyordum kokulu kokulu çay renginde oluyordu. Çok ta pahalı değil yani ben 1 er liralık almıştım hepsinden sadece yeşil çay ve kabuğu felan 2 tl lik almıştım 11 tl tuttu kekik sinirli ot bide 2 tanesi daha yarı oldu diğerleri bitti hafta içi alıp yeniden başlıcam

Selam kızlar,uzun zamandır gelemiyordum.Ben hamile olduğum için bu çayı bırakmıştım fakat maalesef bebeğimi kaybettim.Aslında hiç oluşmamış bebek yani boş gebelik geçirdim,kese var bebek yoktu.Vücudumun biraz dinlenmesi gerekiyor,bu yüzden henüz bitki çayları içmiyorum.Ama buradaki arkadaşların azimleri süper.Zayıflayanları okudukça inancım artıyor ve hepsini başarısından ötürü kutluyorum.

Selam kızlar,uzun zamandır gelemiyordum.Ben hamile olduğum için bu çayı bırakmıştım fakat maalesef bebeğimi kaybettim.Aslında hiç oluşmamış bebek yani boş gebelik geçirdim,kese var bebek yoktu.Vücudumun biraz dinlenmesi gerekiyor,bu yüzden henüz bitki çayları içmiyorum.Ama buradaki arkadaşların azimleri süper.Zayıflayanları okudukça inancım artıyor ve hepsini başarısından ötürü kutluyorum.

ço geçmiş olsun hayırlısı demekki zamanı değilmiş yine o güzel heyecanı yaşarsın inş.

hakkınızda hayırlısı olsun.yazgıda olanlar yaşanırmış.ümidinizi,moralinizi yüksek tutun.

Ya kızlar bu çay bana acayip dokundu.Boşaltım sistemim,midem mahvoldu:KK43::KK43::KK43:
2 kere denedim çayı.1 hafta içtim o haftanın sonunda mide ağrıları başladı.Bende bıraktım.Spor ve diyetle kilo vermeye devam ettim yalnız.Sonra regl dönemi bel ağrılarından sporu bıraktım,birde o dönemde yatılı misafirler geldi.Yemek,pasta,börek derken verdiğimin 4kg'ını geri almışım.O sinirle birdaha içmeye başladım çayı ama sonuç yine aynı.Haftanın sonunda mide ağrıları başladı.Mecburen bıraktım.Şimdi diyete başladığım andan itibaren 2 ay geçti.Toplamda 14kg kilo verdim artı bu süreçte 4 kilo alıp onuda verdim.Çayı kullanmayacağım birdaha.Ama Bursa'da yaşayan isteyen birine verebilirim.Bende işe yaramadı ama sonuçta 30tl para vermiştim,çöpe atmak yerine isteyen birine verebilirim.Belki bir arkadaşımızda işe yarar.:44::44::44:

Ya kızlar bu çay bana acayip dokundu.Boşaltım sistemim,midem mahvoldu:KK43::KK43::KK43:
2 kere denedim çayı.1 hafta içtim o haftanın sonunda mide ağrıları başladı.Bende bıraktım.Spor ve diyetle kilo vermeye devam ettim yalnız.Sonra regl dönemi bel ağrılarından sporu bıraktım,birde o dönemde yatılı misafirler geldi.Yemek,pasta,börek derken verdiğimin 4kg'ını geri almışım.O sinirle birdaha içmeye başladım çayı ama sonuç yine aynı.Haftanın sonunda mide ağrıları başladı.Mecburen bıraktım.Şimdi diyete başladığım andan itibaren 2 ay geçti.Toplamda 14kg kilo verdim artı bu süreçte 4 kilo alıp onuda verdim.Çayı kullanmayacağım birdaha.Ama Bursa'da yaşayan isteyen birine verebilirim.Bende işe yaramadı ama sonuçta 30tl para vermiştim,çöpe atmak yerine isteyen birine verebilirim.Belki bir arkadaşımızda işe yarar.:44::44::44:
tebrikk ediyorum senii 14 kiloyu 2 ayda nası verdin canım

çayı boşver 14 kilo nasıl verdin onu söyle :)

canım nerede oturuyorsun ben alayım senden çayı.. ben zaten alıcam o yüzden eğer yakınsak ücreti karşılığında alayım senden hem benimde işim görülür aktar aramamış olurum

X