tebrikk ediyorum senii 14 kiloyu 2 ayda nası verdin canım
çayı boşver 14 kilo nasıl verdin onu söyle :)
Selam kızlar,uzun zamandır gelemiyordum.Ben hamile olduğum için bu çayı bırakmıştım fakat maalesef bebeğimi kaybettim.Aslında hiç oluşmamış bebek yani boş gebelik geçirdim,kese var bebek yoktu.Vücudumun biraz dinlenmesi gerekiyor,bu yüzden henüz bitki çayları içmiyorum.Ama buradaki arkadaşların azimleri süper.Zayıflayanları okudukça inancım artıyor ve hepsini başarısından ötürü kutluyorum.
canım çok üzüldüm hemde çok.geçmiş olsun.kendine dikkat et.
hakkınızda hayırlısı olsun.yazgıda olanlar yaşanırmış.ümidinizi,moralinizi yüksek tutun.
merhaba arkadaşlar,
bende yakında başlayacağım hatta annemede söyledim bu konuda denemediği şey kalmadı. ama onda yüksek tansiyon var burada tansiyon yükselttiği yazıyor daily form sitesindede yani hazır satılan yerdede tansiyonu düşürdüğü kullanabileceği yazıyor. bilemedimbenim için sorun yok ama annem konusunda güvenemedim. bakalım bende burun ameliyatından sonra biraz kilo aldım 58 kiloyum hedef ise 50 inş verebilirim
İçinde kekik var ve kekik tansiyonu yükseltir.Bu yüzden yüksek tansiyonu olanlara önerilmiyor.Satış yapanlar ürünlerini satabilmek için maalesef yalan yanlış bilgiler verebiliyorlar.
hemen başlamlıyım......eşimle son tartışmamızda bana yakında senin işkemben patlar dedi...ciddi kavga etmiştik.zateen sürekli göbegimle alay ediyo.çok kilom yok ama göbek var ne yazıkki sadece göbekten şişiyorum.dogumdan sonra 64 kilo oldum ve veremedim.eşim askerde.2 gündür aglıyorum v durmadan netten video izleyerek dans spor falan yapıtorum.bu çayada hemen yarın alıp başlamalıyım.nolur dua edinde bitkilerin hepsini bulayım....inşallahta zayıflarım...eşimin gözüne sokmak istiyorum o gelmeden sözleerini,.....
jullian ı ilk defa duydum..nasıl yapılıyo :)
jillian michaels 30 günlük bi egzersiz programı var ,ilk 10 gün level 1 ,ikinci 10 gün level 2,üçüncü 10 gün level 3 ,bunları her ay dönümünde başa alıp yapabilirsin ,ben 15 gün kadar yaptım çok ta sıkı olmayan bi diyet yaptım 6 kilo verdim ama sonra bıraktım ,kilo vermem durdu ,yalnız verdiğim kiloları almadım ,emziriyorum o yüzden aksadı biraz yani bu günlerde ben de jillian a başlıcam emzirmeyi de kesmeyi düşünüyorum o zaman daha iyi bi diyetle gider kilolar kalıcı bi şekilde ,10 kilo daha fazlam var ,çayı emzirdiğim için içemiyorum ,yalnız canım biliyorsun diyet + spor olursa kilo veriliyor ve jillian la inceliyorsun çok farkediyor ,ben hafıza kartına attım ,onu da tv ye bağladım , sanki beraber yapıyor gibi oluyoruz ,netten indirebilirsin ,kolay gelsin ...