5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

merhaba arkadaşlar,

bende yakında başlayacağım hatta annemede söyledim bu konuda denemediği şey kalmadı. ama onda yüksek tansiyon var burada tansiyon yükselttiği yazıyor daily form sitesindede yani hazır satılan yerdede tansiyonu düşürdüğü kullanabileceği yazıyor. bilemedim benim için sorun yok ama annem konusunda güvenemedim. bakalım bende burun ameliyatından sonra biraz kilo aldım 58 kiloyum hedef ise 50 inş verebilirim

tebrikk ediyorum senii 14 kiloyu 2 ayda nası verdin canım

çayı boşver 14 kilo nasıl verdin onu söyle :)

Sağolun kızlar.Azimle verdim desem yeri.Önceki sayfalarda anlattım aslında kısaca yazayım.Evdeki malzemelerle diyet(yağ,un ve şeker yok,haşlama veya ızgara sebze,et,balık yada yağsız salata ),1 saat tempolu yürüyüş,19.00'dan sonra yemek yok,hergün 2lt su,birde ara öğün yemiyorum ama 3 öğünü mutlaka aynı saatte yiyor ve tabağa az yiyecek koyuyorum.Kalori hesabı yapıyorum işin özü bu.Günlük 600kcal alıyorsam sporla yarısını yakıyorum ve haftada 2kg rahat gidiyor.

dün akşam itibariyle başladım bu çaya
hazırlardan almadım
63 kiloyum
1 haftada bakalım ne kadar farkedicek.

canım çok üzüldüm hemde çok.geçmiş olsun.kendine dikkat et.

İçinde kekik var ve kekik tansiyonu yükseltir.Bu yüzden yüksek tansiyonu olanlara önerilmiyor.Satış yapanlar ürünlerini satabilmek için maalesef yalan yanlış bilgiler verebiliyorlar.

İçinde kekik var ve kekik tansiyonu yükseltir.Bu yüzden yüksek tansiyonu olanlara önerilmiyor.Satış yapanlar ürünlerini satabilmek için maalesef yalan yanlış bilgiler verebiliyorlar.

sonunda bende hafta sonu eminönü mısır çarşısından arifoğullarından aldım bu muzice bitki karışımını. dün akşam yemekten önce başladım bu sabahta devam etmekteyim. hadi bakalım neler olacak. annem ısrarla içmek istedi ama izin yok benden ilk başlayacak arkadaşlara söylüyorum; valla bende ilk içtiğimde tokluk hissi yarattı. yine az yedim ama yemesemde olurdu modundaydım. inş sonucu güzel olur. teşekkürler bushra_84 ^.^

Son düzenleme:
merhaba bende bu çaya başlamak istiyorum bir aydır diyetteyim 4 gündürde leslie yapıyorum yedklerime dikkat ediyorum birşey sormak istiyorum sizlere bende bağırsak tembelliği var bu çaydan kullanırsam eğer bırakınca daha kötü olma durumu varmı yani bağırsaklar iflas edermi ...bu açıdan biraz korkuyorum yardım edermisiniz rica etsem

Bu çay nasıl böyle hızlı kilo verdiriyor, hemen hemen tüm yazılanalrı okudum ama göremedim bir şey.

ishal mi yapıyor, sürekli tuvalete mi çıkarıyor?

kullananlar cevap verirse çok sevinirim, yağlarınız gitti mi?

Benim de vermem gereken bi 7-8 kilom oldu artık. bare ben de bi deneyeyim diyorum ama açıkçası çekiniyorum biraz sağlığımı iyice bozmayayım

bağırsak tembelliği yapma ihtimali de yüksek gibi sanki...

Merhaba,

ben almanyadayim. Almanyada bu bitkileri nereden temin edebilirim?
Aranizda almanyada olup bu bitkileri alan var mi, nereden aldiniz ve isimleri ne?
Sözlüge baktim fakat almancasi ni bulamadim 1-2 tanesinin ve bakmakdan vazgectim.
Cok garip isimleri var bitkilerin, ilk defa duyuyorum. Acaba o bitkilerden burada hic yok mu?
Veya internasyonel bir Türk sitesi var mi kargo ile almanyaya gönderi yapan?

hemen başlamlıyım......eşimle son tartışmamızda bana yakında senin işkemben patlar dedi...ciddi kavga etmiştik.zateen sürekli göbegimle alay ediyo.çok kilom yok ama göbek var ne yazıkki sadece göbekten şişiyorum.dogumdan sonra 64 kilo oldum ve veremedim.eşim askerde.2 gündür aglıyorum v durmadan netten video izleyerek dans spor falan yapıtorum.bu çayada hemen yarın alıp başlamalıyım.nolur dua edinde bitkilerin hepsini bulayım....inşallahta zayıflarım...eşimin gözüne sokmak istiyorum o gelmeden sözleerini,.....

canım yediklerine dikkat et bir de jullian yap her gün çok etkili

80 kiloyum .yaklaşık 4- 5 senedir . iradem zayıf biraz bu çayı duymuştum ama girişimde bulunmadım daha . vücüt yağımı ölçtürdüğümde kalıcı yağlar olmadığını öğrendim kolay verileblrmiş ama ben biraz pis boğazım sanırım boyum 171. 15 kilo versem tığ gibi olurdum kemiklerimde iri biraz :) herneyse tavsiye edermisniz ne kadr içeyim neler yapayım bilgili arkadaşlarım yardımcı olursanız çoook sevinirim ...

jullian ı ilk defa duydum..nasıl yapılıyo :)

jillian michaels 30 günlük bi egzersiz programı var ,ilk 10 gün level 1 ,ikinci 10 gün level 2,üçüncü 10 gün level 3 ,bunları her ay dönümünde başa alıp yapabilirsin ,ben 15 gün kadar yaptım çok ta sıkı olmayan bi diyet yaptım 6 kilo verdim ama sonra bıraktım ,kilo vermem durdu ,yalnız verdiğim kiloları almadım ,emziriyorum o yüzden aksadı biraz yani bu günlerde ben de jillian a başlıcam emzirmeyi de kesmeyi düşünüyorum o zaman daha iyi bi diyetle gider kilolar kalıcı bi şekilde ,10 kilo daha fazlam var ,çayı emzirdiğim için içemiyorum ,yalnız canım biliyorsun diyet + spor olursa kilo veriliyor ve jillian la inceliyorsun çok farkediyor ,ben hafıza kartına attım ,onu da tv ye bağladım , sanki beraber yapıyor gibi oluyoruz ,netten indirebilirsin ,kolay gelsin ...

kızlar merhaba bu bitkileri alabileceğimiz internet üzerinden aktar varmı benim bulunduğum yerde bir aktar var ondada bu bitkiler yok yardım edermisiniz

çok teşekkür ederim canım.hemen başlamayı düşünüyorum inşallah işe yararda zayıflarım.çayada başladım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…