Rica ederim canım
Manisa canım, sahra baharat belki nette de vardır aratabilirsen bak. Şubeleri var çünkü sponsor bi firma. 35 tl ama kaç gr ben param kısıtlıysa 1 er liralık alıyorum yeşilçay ve barut ağacı kabuğundan 2 tl lik. Param oluncada hepsinden 2 şer 3 er liralık alıyorum bayaaa bi gidiyor
Teşekkür ederim canım,sanada çok geçmiş olsun.Rabbim isteyenleri evlatsızlıkla sınamayıp hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşaAllah.
Canım kürtaj olduysan ve yine bebek istiyorsan kullanma.Ben bu çayla iyi kilo verdim ama hamile kalmamı zorlaştırıyor maalesef.Bebek isteyenler bu çayı içmesinler hatta hiçbir bitki çayı içmesinler.
İki arada kalmıştım.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..
merhaba, ben ve arkadasım bu çayı yaklaşık bır haftadır düzenli olarak (günde 3 bardak) kullanıyoruz.
öncelikle çayın tadını cok guzel buluyoruz. fakat çay içmeye başladıgımızdan beri bizim iştahımız açıldı kilo konusunda değişiklik yok.
normalden daha çok yiyoruz. böyle hissedenler var mı aynı durumda olanlar varsa ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
aynen bende de öyle bir şey oldu.iştahım hala açık( kullanıp faydasını gördüm diyenler soruyorum siz de : iştahınız ne durumda?
3 hafta oldu ne bi gram zayıflama nede iştah kesilmesi aldığımız otlar bitene kadar içme kararı aldık bitincede sonucu yazarım ama umudum yok,
zayıflayanlar nası yapıya detaylı anlatırlarsa seviniriz ve ne kadar zamanda kaç kilo verildiğini paylaşırlarsa mutlu olucaz
28kasımda başladım dailyform kutu olarak aldım 63 kiloydum şuan 58 kiloyum 3 kutu daha sipariş verdim
aslıhan ve ceyda sizleri kocaman kocaman tebrik ediyorum.ve darısı başıma.iki gün önce başladım bende.günde beş bardak ile devam ediyorum.şans dileyin banada.
günde 5 bardak çok değilmi? kaç kilosunki?
ben günde 4 bardak içiyorum. öğünlerden önce ve gece yatarken. inşallah daha da veririm..