Ben bu bitkileri interneten aldım iştah kesiyor gerçekten. Yalnız, bir sorum olacak barut ağacı kabuğu hafif tarçın kokuyor sizdeki de öyle mi yoksa ben mi dolandırıldım? :)
yunanistanda yasiyorum burada bunlarin neredeyse hic birini bulmak mumkun olmadi bu gun arastirdimda malesefakrabalara soylicem veya bikac gun sonra kendim gelmeye calisicam ins bulurum bunlari:) sizlerin bu guzel kilo vermenizi okudukca hevesleniyorum
Hayır canım dolandırılmadın:)Barut ağacı kabuğu görüntüsü ve kokusuyla tarçını andırıyor.Tarçınla aralarındaki tek fark tarçının kabuğu kalındır öle elimizde ufalanamaz ama barut ağacı kabuğu elde kolay ufalanıyor.
Yakınmışsın:)Biran önce al canım.Ben içmeye başlayalı nerdeyse 10 gün olmuştur 1,5 kilo gitti bile çok şükür.Birde yediklerime dikkat etmiyorum herşeyden yiyorum.Zaten bu çay iştah kesiyor fazla yiyemiyorum.
Kızlar bu çayın karışımı manipon diye bir sitede 28 TL'ye satılıyor.
AY diye bir marka yazıyo üzerinde.
Sizce nasıldır.
Oh çekiyorum sayende :) Teşekkür ederim canım..
izleyemeyen arkadaşlarım için paylaşıyorum
[video]http://www.bitkiselmakale.com/ayhan-ercan-31-05-2012-show-tv-show-kulup-porgrami-cay-tarifi/[/video]
BitkiselMakale.com » Ayhan Ercan 31.05.2012 Show tv Show Kulüp Programı Cay Tarifi
merhaba,sen ne zamanlar içiyorsun çayı? uzmanı tv de sabah aç karnına demiş ama ben içemem kiben genelde yemekden sonra tok içebiliyorum bu tür çayları...
Kızlar bu çayın karışımı manipon diye bir sitede 28 TL'ye satılıyor.
AY diye bir marka yazıyo üzerinde.
Sizce nasıldır.
Bana özel mesaj atan arkadaş 100 mesajım olmadığı için yanıt veremedim, forum yöneticileri affetsin beni linki veriyorum..
Ayhan Ercan'ın 9 Hayat Çayı - Zayıflama Ürünleri - Doğadan İzler - Doğal Olan Herşey
Canım bu linkte her birinden birer tutam yazmışlar ama yeşil çaydan 2-3 tutam atılıyor.Yeşil çayı fazla eklemeyi unutma:)
Biliyorum canım teşekkür ederim. Yeşil çay her haliyle gün arasında içilmeli zaten..
Bana özel mesaj atan arkadaş 100 mesajım olmadığı için yanıt veremedim, forum yöneticileri affetsin beni linki veriyorum..
Ayhan Ercan'ın 9 Hayat Çayı - Zayıflama Ürünleri - Doğadan İzler - Doğal Olan Herşey
Canım Bitmesin arkadaşımızında dediği gibi karışım alma.Her birinden birer tutam yalnız yeşil çaydan 2-3 tutam atılıyor.Karışımda bu eşitliği sağlayamazsın,yeşil çay az gelirken kekik fazla gelebilir.Ayrı ayrı al.
Canım paylaşımın için çok teşekkür ederim,izleyemeyen arkadaşlara faydalı olacaktır.
rica ederim canım..programı bende izlemiştim kilo sorunum yok ama faydalı olabilirsem ne mutlu bana..
Çok teşekkürler :)
Teşekkür ederimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?