5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Canım kusura bakma ben esnafım,yarın babalr günü biraz yoğunum anca girebildim:)1 kilo vermişim çok şükür:)

4 gün kullandın ve 1 kilo verdin süpermiş cnm çok sevimdim darısı bana ben 100e merdiven dayadım sabah 8 akşam 8 çalışıorum hareketsiz bir yaşam:KK43: inşallah bende veririm.

4 gün kullandın ve 1 kilo verdin süpermiş cnm çok sevimdim darısı bana ben 100e merdiven dayadım sabah 8 akşam 8 çalışıorum hareketsiz bir yaşam:KK43: inşallah bende veririm.

Teşekkür ederim canım.Ben 7 ay önce 60 kiloydum.Sigarayı bıraktım ve 25 kilo aldım maalesef:KK43:Akşamları eve gittiğinde yorgun oluyorsundur ama en azından 50 mekik çek her gün,kalori yakımına yardımcı olur.Eğer vakit bulabilirsende yatmadan önce yarım saat kadar danset,fena kilo verdiriyor:)
İnşallah canım sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum,tek ihtiyacın olan inanmak ve azimle uygulamak.

iyiymiş ben 69 kiloyum diyet yaptığım zamanlar her hafta 1-2 kilo veriyorum bu çay ile kaç kilo veririm acaba :)) yinede kararsızım alerjim falan olmasından korkuyorum çünkü 9 tane yarısının adını duymadığım bitkiler bu konuda biraz kararsızım :KK37:

Denersin,alerji falan yaparsa içmeye devam etmezsin.Bu bitkilerin hepsinin vücuda ayrı ayrı yararı var.

Teşekkür ederim canım.Ben 7 ay önce 60 kiloydum.Sigarayı bıraktım ve 25 kilo aldım maalesef:KK43:Akşamları eve gittiğinde yorgun oluyorsundur ama en azından 50 mekik çek her gün,kalori yakımına yardımcı olur.Eğer vakit bulabilirsende yatmadan önce yarım saat kadar danset,fena kilo verdiriyor:)
İnşallah canım sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum,tek ihtiyacın olan inanmak ve azimle uygulamak.

hmmm. aslında dans evet çok iyi oluyo doktorlar açıkladı. insan spor yaparken mutlu olmalıymış. yürüyüş bi müddet sonra sıkıomuş insanı ama dans ederken eğleniosunuz ya mutluluk hormonu salgıladığından o da etkili oluyomuş. hemen aklınıza çikolata geldi biliorum evet :) bir kareden aldığınla bi kutudan aldığın haz aynı o yüzden bi kare yemende hiçbi sakınca yok dedi doktor...bilginize:KK52:

hmmm. aslında dans evet çok iyi oluyo doktorlar açıkladı. insan spor yaparken mutlu olmalıymış. yürüyüş bi müddet sonra sıkıomuş insanı ama dans ederken eğleniosunuz ya mutluluk hormonu salgıladığından o da etkili oluyomuş. hemen aklınıza çikolata geldi biliorum evet :) bir kareden aldığınla bi kutudan aldığın haz aynı o yüzden bi kare yemende hiçbi sakınca yok dedi doktor...bilginize:KK52:

İşte biz kadınlar o hazzı devam ettirmek için durmayıp hepsini yiyoruz çikolatanın:KK9:

Arkadaslar bu câya dün başladık eşiyle can'imiz hiçbirşeyi yemek istemiyor benim fazla bı kilom yok 5 kilo versem yeter ama esim 30 kilo verecek sizlere detayları yazarım.

Arkadaslar bu câya dün başladık eşiyle can'imiz hiçbirşeyi yemek istemiyor benim fazla bı kilom yok 5 kilo versem yeter ama esim 30 kilo verecek sizlere detayları yazarım.

İnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız ikinizde.Başarılar dilerim:)Güzel haberlerinizi bekleyeceğim.

Kızlar çayı içenler ne kadar zamanda kaç kilo verdiklerini yazsınlar,motive olalım.

benim kilo vermem durdu bikaç gündür çayı her zamanki gibi içiyorum spor da yapıyorum ama ilk 6 günde 3 kilo verdim şimdi gram vermiyorum, moralim çok bozuldu. Kazıya gidicem ben arkeologum. Gidince orda çayı içmem bile zor olucak. bi haftam var ama gram değişiklik yok:KK43:

faydasını gören varsa söylesin lütfeen.. zayflayamıyorum yaaaa takıldım kaldım kitlendi sanki kilo verme duyularım:18::18::KK5:

benim kilo vermem durdu bikaç gündür çayı her zamanki gibi içiyorum spor da yapıyorum ama ilk 6 günde 3 kilo verdim şimdi gram vermiyorum, moralim çok bozuldu. Kazıya gidicem ben arkeologum. Gidince orda çayı içmem bile zor olucak. bi haftam var ama gram değişiklik yok:KK43:

Bence inatla devam et.Bazen metabolizma kendini korumaya aldığı için kilo verimi düşüyor ama inatla devam edince tekrar kilo vermeye başlıyorsun.

faydasını gören varsa söylesin lütfeen.. zayflayamıyorum yaaaa takıldım kaldım kitlendi sanki kilo verme duyularım:18::18::KK5:

Canım metabolizman kendini korumaya almıştır.Birde spor yapıyorsan değişik hareketler dene,hep aynı hareketleri yapma.Devam ettikçe kilo vermeye devam edersin.Ben geçen sene 64e düşene kadar güzel kilo vermştim 64te tıkandım,kilo vermem durdu ama inatla devam ettim ve 60a düştüm.

Kilo vermesi duran arkadaşlar,bu çayın tarifini veren aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan,kilo vermeniz durursa akşamları salata ve altın çilek yiyin demişti.Deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
kızlar bu 9 çayı birbirine karıştırdım daha doğrusu karıştırmak zorunda kaldım içmemde sıkıntı olur mu yada yeniden mi alayım içmek için ayrıca dikkat ettiğiniz neler var

kızlar bu 9 çayı birbirine karıştırdım daha doğrusu karıştırmak zorunda kaldım içmemde sıkıntı olur mu yada yeniden mi alayım içmek için ayrıca dikkat ettiğiniz neler var

Tarifine göre her birinden birer tutam,yalnız yeşil çaydan 2-3 tutam atmak gerekiyor.Bu yüzden karıştırmamanız daha iyi çünkü karıştırıldığında bitkilerin biri daha az biri daha fazla konulabilir.

hepsi guzelde ben bunlari yurtdisinda nasil bulurum:KK43:

Yurt dışında yaşayan arkadaşların dediğine göre bitki satan yerler varmış fakat isimleri farklıymış.Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama internetten araştırın isterseniz.Umarım bulabilirsiniz.Ya da Türkiye'de tanıdıklarınız varsa size yollasınlar.

Ben bu bitkileri interneten aldım iştah kesiyor gerçekten. Yalnız, bir sorum olacak barut ağacı kabuğu hafif tarçın kokuyor sizdeki de öyle mi yoksa ben mi dolandırıldım? :)

Yurt dışında yaşayan arkadaşların dediğine göre bitki satan yerler varmış fakat isimleri farklıymış.Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama internetten araştırın isterseniz.Umarım bulabilirsiniz.Ya da Türkiye'de tanıdıklarınız varsa size yollasınlar.
yunanistanda yasiyorum burada bunlarin neredeyse hic birini bulmak mumkun olmadi bu gun arastirdimda malesef:KK43: akrabalara soylicem veya bikac gun sonra kendim gelmeye calisicam ins bulurum bunlari:) sizlerin bu guzel kilo vermenizi okudukca hevesleniyorum

X