canım günde kaç bardak içiyorsun ve yeekelrden sonramı öncemi şeker de atıormusun
akdem marka çaydan bende içtım hemde sıkı bı dıyetle ama öyle sevındırıcı kilo vermedım, benden soylemesi bıtkılerı ayrı ayrı alıp kendınız demleyın
akdem marka çaydan bende içtım hemde sıkı bı dıyetle ama öyle sevındırıcı kilo vermedım, benden soylemesi bıtkılerı ayrı ayrı alıp kendınız demleyın
kızlar bugün haberlerde birinin bitki çayı yüzünden neredeyse öleceği slendi böbrekleriiflas etmiş ve bizim içtiğimiz bu çaya çok benziyodu izledinizmi acaba sizde
evet ayrı ayrı almak iyi ama güvenilir bir yerden almak lazım .ben kendimden biliyorum barutağacı diye çam kabuğu vermiş vicdansız
ben spora gidemiyorm çok istiyorum ama gidemiyorumgünde 4 bardak içiyorum ben.
kahvaltıdan yarım saat önce
öğlen yemeğinden yarım saaat önce
akşam işten çıkmadan önce içiyorum sonra spora gidiyorum sonra eve.. eve gidince de salata meyve tarzı bişeyler atıştırıyorum.
son olarak da yatmadan önce içiyorum.
haberleri izledim uzucuydu tabi bobrekleri gitmis caydan. karisik hazirlanmis cay sanirim daha risskli.yengem bu 9lu caydan icti diyet ve yarim saat yuruyusle 3ayda 120 kilodan 102 ye dustu.kendisi cok memn
un.
bende hç öyle sorunlar olmadı. çayı içmediğim zamanlar açlık hissettim.
dün akşam sporda hocam ölçtü beni ve tam 5 cm incelme var dedi. bu sabah da tartıldım 71,4 çıktım. ben devam ediyorum günde en fazla 4 bardak içiyorum.
benim iştahımı çok açtı bu çay... Eğer kalori saymasaydım çayı içtiğim 3 günde baya bir yerdim heralde... Acaba aldığım çay mı sahte yada içine başka bitkilerden mi koydular ki...
MaşaAllah canım,inşaAllah böyle devam edersin.
kjcnb<sajbfljzbgcfljhdböcnxzb jhfdgarelu