5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

merhaba arkadaşlar bende bu cayı aktardan tekli paketler halinde almıştır. hazırlaması zor geldiği içn birtürlü başlayamamıştım. birde bitki çayının kokusu bile midemi olumsuz etkiliyor. 9 cayın hazır satılan formlarından almayı düşünürken aklıma fikir geldi aten hazır formlarda toz halinde idi . bende hepsini blander dan gecirip toz haline getirdim ayrı ayrı.hepsini buyuk bir kapta iyice harmanladım.bugun ilk denememi yaptım. inşallah faydasını görürüm .
bu arada büsra_84 arkadsımızı tebrik ediyorum:)) hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin rabbim inşallah:KK9:

Çok teşekkür ederim:)Darısı isteyen herkesin başına inşaAllah.

evet aktar da hamile ikeh içilmez dedi hamile olduğumu öğrenene kadar içeyim ben de BAT a az kaldı :)
sirkeli su içilir sanırım sonuçta salatalara bile koyuyoruz

Merhaba aslihan teprik ediyorum seni süper gidiyorsun. çayı nasıl içtin hepsini aktardan ayrı ayrı mı aldın yoksa sallama çay alıp onumu içtin bilgi verir misin?

teşekkür ederim arkadaşım.ben aktara gittim 9 lu bitki çayı dedim. bana hazır halde poşet çaylardan verdi. bende hayır bunlardan değil ben ayrı ayrı istiyorum dedim. aktar anlattı. alanlar çok memnun dedi. bana baktım içindekilerde aynı aldım. içinde 40 tane poşet çay var. her yemekten yarım saat önce içtim. iştahımı tamamen kesti. abur cubur hastasıydım canım istemez oldu aynı zamanda sporada başladım. süper oldu. şimdilik iyi gidiyor bakalım devam edecekmi?

ben açlık hissetmiyorum orası tamam
spor da yapıyorum
çayı da günde 4 bardak şeklinde içitorum içine yarım limon suyu sıkarak
ilk başladığımda 92.2ydim şu an nasıl 92.8 olabiliyorum onu anlamadım

etkisini gördüğünüz sallama çayın markası ve fiyatınıda yazar mısınız? bende yarın aktardan her bir malzemeden 1 tl lik alıp deniycem.. ama yeşil çayını az koyarım benim tansiyonumu düşürüyo çünki... ama işte poşet çayını kullanmayı düşünüyorum eğer bunun etkisini görürsem.. inşallah etkisini görürüm.. yorumlardan deneyenlerin genel olarak memun olduğunu gördüm inşallah etkili olur..

Arkadaşlar bende yaklaşık bir haftadır bu çayı içiyorum bir tane french press bardak aldım hergün sabah öğlen akşam ve yatmadan önce hazırlıyorum içiyorum kursağım çıkmıştı söndü tartılmıyorum iki ay kadar kullandıktan sonra tartılıcam en son 86 kiloydum boyumda 162 cm aslında fit bir görüntüm var fakat göğüs bölgesi çok iri olduğundan aşırı kilolu gözüküyorum...şimdilik iyi gidiyor..herhangi bir spor da yapmıyorum...denemediğim yöntem kalmadı aslına bakarsanız geçen sene zayıflama tozları ...çilekleri.. ve küpelerine neredeyse iki üç milyar harcadım çok param varmış gibi...bu hem uygun hem iyi hem bitkisel şüphesiz bir yöntem yani...bu arada kilo veren arkadaşlar buraya ne kadar verdiklerini yazarlarsa moral ve motivasyon açısından çok iyi olur..şahsen ben çok iradesizim sizlerin başarılarını görmek beni gaza getirir diye düşünüyorum ..şimdiden hepimize bol zayıflamalar tabiki sağlığımızla beraber...

teşekkür ederim arkadaşım.ben aktara gittim 9 lu bitki çayı dedim. Bana hazır halde poşet çaylardan verdi. Bende hayır bunlardan değil ben ayrı ayrı istiyorum dedim. Aktar anlattı. Alanlar çok memnun dedi. Bana baktım içindekilerde aynı aldım. Içinde 40 tane poşet çay var. Her yemekten yarım saat önce içtim. Iştahımı tamamen kesti. Abur cubur hastasıydım canım istemez oldu aynı zamanda sporada başladım. Süper oldu. şimdilik iyi gidiyor bakalım devam edecekmi?

canım tam adını versene bende alayım

teşekkür ederim arkadaşım.ben aktara gittim 9 lu bitki çayı dedim. bana hazır halde poşet çaylardan verdi. bende hayır bunlardan değil ben ayrı ayrı istiyorum dedim. aktar anlattı. alanlar çok memnun dedi. bana baktım içindekilerde aynı aldım. içinde 40 tane poşet çay var. her yemekten yarım saat önce içtim. iştahımı tamamen kesti. abur cubur hastasıydım canım istemez oldu aynı zamanda sporada başladım. süper oldu. şimdilik iyi gidiyor bakalım devam edecekmi?

cevapladığın için teşekkürler canım =) son bir sorum olacak çayın ismi nedir bende aldım yeşil bi kutu AKDEM in Barut ağaçlı 9 Karışık bitki çayı yazıyor.. Bende pek etki etmedi çaydan mı kaynaklı acaba? :s

cevapladığın için teşekkürler canım =) son bir sorum olacak çayın ismi nedir bende aldım yeşil bi kutu AKDEM in Barut ağaçlı 9 Karışık bitki çayı yazıyor.. Bende pek etki etmedi çaydan mı kaynaklı acaba? :s

evet canım benim aldığımda o marka ismi verilmesi yasak diye söylemedim ama. sen söylemişsin. akdemin barut ağaçlı çayı yeşil kutu. ben 2. kutuma başladım bugün. çok memnunum şimdilik. üstelik benimle birlikte 5-6 kişi daha aldı onlarda memnun. aktarda özellikler bunun çok alıcısı olduğunu ve çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. çayı içtikten sonra bişey yiyesim gelmiyo. yesemde hemen şişiyorum tokluk hissediyorum.

evet canım benim aldığımda o marka ismi verilmesi yasak diye söylemedim ama. sen söylemişsin. akdemin barut ağaçlı çayı yeşil kutu. ben 2. kutuma başladım bugün. çok memnunum şimdilik. üstelik benimle birlikte 5-6 kişi daha aldı onlarda memnun. aktarda özellikler bunun çok alıcısı olduğunu ve çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. çayı içtikten sonra bişey yiyesim gelmiyo. yesemde hemen şişiyorum tokluk hissediyorum.

canım günde kaç bardak içiyorsun ve yeekelrden sonramı öncemi şeker de atıormusun

merhaba ben uzun zamandır takipçiyim kadınlar kulübünün sizlerin yorumlarınız çok önemli benim için .burada olduğum içinde çok mutluyum .size sorum ne kadar sürede kaç kilo verdiniz

ben de tam bilemiyorum çaya ilk başladığımda 92.2 idim 2.gün 92.8 üçüncü gün 92.5 bugün 92.2 yani yaklaşık 500gr vermişim 4günde yalnız akşamları evde bisiklete biniyorum bazen yarınki sonucu da mutlaka yazacağım

Ya bayanlar yurtdışında yaşayıp bu bitkilerden çaydan bulanlar varmı :KK43: hollandada yaşıyorum ben. Umarım birileri vardır ya..

akdem marka çaydan bende içtım hemde sıkı bı dıyetle ama öyle sevındırıcı kilo vermedım, benden soylemesi bıtkılerı ayrı ayrı alıp kendınız demleyın

X