- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
sizi tebrik ediyorum bushra-84.allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.inş. ben yaz aylarında buraya takılıyordum ordan yani tanışıklığım.
Canım çok teşekkür ederim,amin,inşaAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizi tebrik ediyorum bushra-84.allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.inş. ben yaz aylarında buraya takılıyordum ordan yani tanışıklığım.
merhaba arkadaşlar bende bu cayı aktardan tekli paketler halinde almıştır. hazırlaması zor geldiği içn birtürlü başlayamamıştım. birde bitki çayının kokusu bile midemi olumsuz etkiliyor. 9 cayın hazır satılan formlarından almayı düşünürken aklıma fikir geldi aten hazır formlarda toz halinde idi . bende hepsini blander dan gecirip toz haline getirdim ayrı ayrı.hepsini buyuk bir kapta iyice harmanladım.bugun ilk denememi yaptım. inşallah faydasını görürüm .
bu arada büsra_84 arkadsımızı tebrik ediyorum:)) hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin rabbim inşallah
hamile iken bu çaya devam edilir mi sizceeeeee
Merhaba aslihan teprik ediyorum seni süper gidiyorsun. çayı nasıl içtin hepsini aktardan ayrı ayrı mı aldın yoksa sallama çay alıp onumu içtin bilgi verir misin?
bugün sabah itibari ile 92.0
teşekkür ederim arkadaşım.ben aktara gittim 9 lu bitki çayı dedim. Bana hazır halde poşet çaylardan verdi. Bende hayır bunlardan değil ben ayrı ayrı istiyorum dedim. Aktar anlattı. Alanlar çok memnun dedi. Bana baktım içindekilerde aynı aldım. Içinde 40 tane poşet çay var. Her yemekten yarım saat önce içtim. Iştahımı tamamen kesti. Abur cubur hastasıydım canım istemez oldu aynı zamanda sporada başladım. Süper oldu. şimdilik iyi gidiyor bakalım devam edecekmi?
teşekkür ederim arkadaşım.ben aktara gittim 9 lu bitki çayı dedim. bana hazır halde poşet çaylardan verdi. bende hayır bunlardan değil ben ayrı ayrı istiyorum dedim. aktar anlattı. alanlar çok memnun dedi. bana baktım içindekilerde aynı aldım. içinde 40 tane poşet çay var. her yemekten yarım saat önce içtim. iştahımı tamamen kesti. abur cubur hastasıydım canım istemez oldu aynı zamanda sporada başladım. süper oldu. şimdilik iyi gidiyor bakalım devam edecekmi?
cevapladığın için teşekkürler canım =) son bir sorum olacak çayın ismi nedir bende aldım yeşil bi kutu AKDEM in Barut ağaçlı 9 Karışık bitki çayı yazıyor.. Bende pek etki etmedi çaydan mı kaynaklı acaba? :s
evet canım benim aldığımda o marka ismi verilmesi yasak diye söylemedim ama. sen söylemişsin. akdemin barut ağaçlı çayı yeşil kutu. ben 2. kutuma başladım bugün. çok memnunum şimdilik. üstelik benimle birlikte 5-6 kişi daha aldı onlarda memnun. aktarda özellikler bunun çok alıcısı olduğunu ve çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. çayı içtikten sonra bişey yiyesim gelmiyo. yesemde hemen şişiyorum tokluk hissediyorum.
bugün sabah itibari ile 92.0
merhaba ben uzun zamandır takipçiyim kadınlar kulübünün sizlerin yorumlarınız çok önemli benim için .burada olduğum içinde çok mutluyum .size sorum ne kadar sürede kaç kilo verdiniz