5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

canım günde kaç bardak içiyorsun ve yeekelrden sonramı öncemi şeker de atıormusun

günde 4 bardak içiyorum ben.
kahvaltıdan yarım saat önce
öğlen yemeğinden yarım saaat önce
akşam işten çıkmadan önce içiyorum sonra spora gidiyorum sonra eve.. eve gidince de salata meyve tarzı bişeyler atıştırıyorum.
son olarak da yatmadan önce içiyorum.

akdem marka çaydan bende içtım hemde sıkı bı dıyetle ama öyle sevındırıcı kilo vermedım, benden soylemesi bıtkılerı ayrı ayrı alıp kendınız demleyın

ilk öyle almayı düşünmüştüm zaten ama ısrarlar tavsiye edince denedim. şuan memnunum. bakalım olmazsa tek tek alır öyle demleriz. :)
ben bir ayda 5 kiloya yakın kilo verdim. spor diyet ve çayla birlikte. böyle devam ederse ok memnunum. en azından canım sürekli çikolata cips ne yesem acaba düşünceleri yok aklımda buda yeter..
sen ne kadar sürede kaç kilo verdin canım.

Son düzenleme:
akdem marka çaydan bende içtım hemde sıkı bı dıyetle ama öyle sevındırıcı kilo vermedım, benden soylemesi bıtkılerı ayrı ayrı alıp kendınız demleyın

evet ayrı ayrı almak iyi ama güvenilir bir yerden almak lazım .ben kendimden biliyorum barutağacı diye çam kabuğu vermiş vicdansız

kızlar bugün haberlerde birinin bitki çayı yüzünden neredeyse öleceği slendi böbrekleriiflas etmiş ve bizim içtiğimiz bu çaya çok benziyodu izledinizmi acaba sizde

haberleri izledim uzucuydu tabi bobrekleri gitmis caydan. karisik hazirlanmis cay sanirim daha risskli.yengem bu 9lu caydan icti diyet ve yarim saat yuruyusle 3ayda 120 kilodan 102 ye dustu.kendisi cok memn
un.

kızlar bugün haberlerde birinin bitki çayı yüzünden neredeyse öleceği slendi böbrekleriiflas etmiş ve bizim içtiğimiz bu çaya çok benziyodu izledinizmi acaba sizde

yalnız o kişi bitki çayını abartmış yani doktorlar bile günde en fazla 4 bardak diyor. adam Bütün gününü çay içerek geçirmiş resmen....

evet ayrı ayrı almak iyi ama güvenilir bir yerden almak lazım .ben kendimden biliyorum barutağacı diye çam kabuğu vermiş vicdansız

mrb arkadaşlar ben de bu çaydan aldım ve şimdi başladım ama internetten hazır sipariş etmiştim ayrı ayrı almadığıma çook pişman oldum şimdi:KK43: 10 kilo vermeye ihtiyacım var umarım faydasını görürüm....

günde 4 bardak içiyorum ben.
kahvaltıdan yarım saat önce
öğlen yemeğinden yarım saaat önce
akşam işten çıkmadan önce içiyorum sonra spora gidiyorum sonra eve.. eve gidince de salata meyve tarzı bişeyler atıştırıyorum.
son olarak da yatmadan önce içiyorum.
ben spora gidemiyorm çok istiyorum ama gidemiyorum :KK43: evde bacak hareketleri yapıyorum unlu gıdaları hiç tüketmiyorum artk 2 hafta oldu 4 bardaki içiyorum bende çayı bakalım 1 ay sonra sonuç ne olacak :KK43:

benim iştahımı çok açtı bu çay... eğer kalori saymasaydım çayı içtiğim 3 günde baya bir yerdim heralde... acaba aldığım çay mı sahte yada içine başka bitkilerden mi koydular ki...

bende hç öyle sorunlar olmadı. çayı içmediğim zamanlar açlık hissettim.
dün akşam sporda hocam ölçtü beni ve tam 5 cm incelme var dedi. bu sabah da tartıldım 71,4 çıktım. ben devam ediyorum günde en fazla 4 bardak içiyorum.

haberleri izledim uzucuydu tabi bobrekleri gitmis caydan. karisik hazirlanmis cay sanirim daha risskli.yengem bu 9lu caydan icti diyet ve yarim saat yuruyusle 3ayda 120 kilodan 102 ye dustu.kendisi cok memn
un.

merhaba,
peki yengen bitkileri ayrı ayrı alarakmı içti yoksa hazır poşet çay olrakmı?
birde içtiği sürede yemesine dikkat ettimi özel birşey yaptımı neredeyse 20 kilo vermiş. çok güzel. ayrıntılarla anlatırsan sevinirim.

bende hç öyle sorunlar olmadı. çayı içmediğim zamanlar açlık hissettim.
dün akşam sporda hocam ölçtü beni ve tam 5 cm incelme var dedi. bu sabah da tartıldım 71,4 çıktım. ben devam ediyorum günde en fazla 4 bardak içiyorum.

MaşaAllah canım,inşaAllah böyle devam edersin.

benim iştahımı çok açtı bu çay... Eğer kalori saymasaydım çayı içtiğim 3 günde baya bir yerdim heralde... Acaba aldığım çay mı sahte yada içine başka bitkilerden mi koydular ki...

acıkmanın sebebi metebolizmanım hızlanmısı banada diyetisyenim söylemişti

Merhabalar kızlar ben çayı içmeye başlayalı birkaç gün oldu.. Yalnız sivilcelerim de artma ve yüzümde yağlanma oldu.. Sizlerde de böyle şeyler oldu mu? İlaçtan ötürüdür belki diyorum.. Hani yağı o şekilde mi dışa vuruyordur artık bilemicem.. :)

çay tek başına hiçbir işe yaramıyor benden söylemesi öyle homini gırtlak yiyipte kilo vericem diye beklememek lazım
ben dün akşam 6dan sonra yemek yememeye karar verdim bakalım nasıl olacak hala 92.2yim hiçbir değişiklik yok sözde bi de akşamları yürüyüşe çıkyıroum
acaba bu direncin kırılması için biraz daha sabretmem mi gerekiyor anlamadım S:

X